Set, to była najtansza oferta oprócz PZU ale nie mam do nich zaufanie juz sie kiedys bujałem z wypłatą z AC i dlatego nie kupilem u niech polisy.... widać przepłaciłem! :evil:
Małe strzelanko
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Małe strzelanko
:twisted: Po małej przerwie....
Więc tak w firmie organizujemy sobie małe strzelanko (paintball ) planowany termin to 03.10.2010 (raczej ten termin zostanie ) jak by był ktoś chętny to zapraszam na pw. Opcja jeszcze jest taka że jak będzie pogoda w miarę (nie padająca
to byśmy powalczyli w plenerku, a jak będzie słabo to zostaje nam już sprawdzona hala :twisted: http://www.paintball.silt.pl/index.php?id=1 ) dodzwoniłem się jednak do mojego kumpla z forum i będziemy mieli strzelanie w miejscu z linka bo jest możliwość w plenerku a jak będzie padało to jest opcja w tym samym miejscu na strzelanie w budynku
Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
-
GRUBEER, jeżeli będę miał wolne to się oczywiście pisze na to wreszcie
NajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz
-
GRUBEER, no może mi by się udało dołączyć, już dawno nie strzelałem.
A wiesz może jak wygląda wejście z własnym sprzętem (nie mam tylko kombinezonu)?, bo w cenniku nie ma.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
no jasne że dawaj z nami jak będziesz mógł to wpadaj im więcej nas tym lepiejGRUBEER, jeżeli będę miał wolne to się oczywiście pisze na to wreszcie
oj nie mam pojęcia ale raczej nie będzie problemu bo oni mundury dająZamieszczone przez mamaj12GRUBEER, no może mi by się udało dołączyć, już dawno nie strzelałem.
A wiesz może jak wygląda wejście z własnym sprzętem (nie mam tylko kombinezonu)?, bo w cenniku nie ma.
ale postaram się tutaj ściągnąć naszego forumowego kolegę który będzie za nas odpowiedzialny :twisted:
Gejsza 6
Komentarz
-
No witam ! więc ja będę za was odpowiedzialny
z własnym sprzętem nie ma problemu , nie ma żadnych dodatkowych opłat i mundur też dostaniesz w gratisie , niestety mamy tylko co2 więc jeśli grasz na hp to musisz sam je sobie zorganizować.
Komentarz
-
Kuba jak możesz podaj ceny za to nasze spotkanie co ustalaliśmy bo to żadna tajemnica a i będzie odpowiedz na najczęstsze pytanie
Gejsza 6
Komentarz
-
Więc ceny kształtują się następująco:
- sprzęt ( maska , marker , mundur, gaz co2) oraz pakiet 550 kulek - 80 zł
jeśli będzie minimum 20 os wtedy w tej cenie 600 kul , każde 100 kulek dodatkowych do ww pakietu w cenie 10 zł
Komentarz
-
ugz, ceny super
A wracając do mojego pytania, bo jeśli dobrze odczytuję to gram za free?
Uściślając podałbyś mi 2 ceny:
- mam markera, maskę, kulki, HP, a brałbym tylko kombinezon
- mam markera, maskę, a brałbym kulki, CO2 i kombinezonobecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
pierwsza opcja czyli od nas bierzesz tylko mundur to gratis tak jak pisałem nic nie płacisz za wjazd ani za mundur, a w drugim wariancie kulki w cenie 10 za 100 w tym gaz i mundur/kombinezon
Komentarz
-
ugz, to rewelacja
Postaram się więc tak zorganizować coby wpaść. Jak będę wiedział to oczywiście potwierdzę.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
no to super im więcej osób tym lepsza zabawa i bardziej ekscytująca rozgrywka , zbierajcie chętnych do 3 jest jeszcze troszkę czasu
Komentarz
-
Czy coś padło na oczy czy na stroni nie widzę adresu?obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
Też sie pojawie, małe strzelanie przed afganistanem sie przyda :diabelski_usmiech
Komentarz
-
GRUBEER, idzcie na ASG, fajniejsza zabawa i nawet taniej wychodzi. przynajmniej celność jest i broń prawie jak prawdziwa :wink:
Komentarz
-
jama89, wystarczy dobra kulka i lufa, a i markerem można celnie strzelać.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
ja jak byłem na paintballu w plenerze to każda kulka leciała w inną strone :|
Komentarz
-
jama89, prawdopodobnie graliście najtańszymi kulkami.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
witam !
adres jest to ul. nadwiślańska 220 w Józefowie przed Otwockiem , jest to przedłużenie ul. Wał Miedzeszyński . Kulki są bardzo dobrej jakości są marki tomahawk lub box series nie są to żadne najtańsze whiteboxy więc celność jest bardzo wysoka...
Komentarz
-
Filip tylko przyleć bez MIGAZamieszczone przez ahmed799Też sie pojawie, małe strzelanie przed afganistanem sie przyda
:P :twisted: :twisted: :twisted:
[ Dodano: Pią 17 Wrz, 10 21:12 ]
jama89, na razie wkręcony jestem bardziej w Painta
[ Dodano: Pią 17 Wrz, 10 21:24 ]
To nie ma co trzeba powoli liste robić i się dopisywać :twisted: :twisted: :twisted:
1. GRUBEER + na razie 5 z firmy + na razie 2 z innego forum czyli 8 sztuk ludzików :twisted:Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
ugz, GRUBEER,
Panowie - o której ta zabawa -circa? I ile to trwa?
wstępnie 1+ 1 lub 1+2 (zobaczę czy obu młodych się uda skaperować :-)
Komentarz
-
-
1. GRUBEER + na razie 5 z firmy + na razie 2 z innego forum czyli 8 sztuk ludzików :twisted:
2. kjedi + 1/2
3. mamaj12 + 1 (a może i więcej)
SUMA: 12/13
PS. Jest jakieś max jeśli chodzi o ludków?obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
1. GRUBEER + na razie 5 z firmy + na razie 2 z innego forum czyli 8 sztuk ludzików :twisted:
2. kjedi + 1/2
4. ahmed799 (już nie mogę się doczekać :twisted: )
Komentarz
-
1. GRUBEER + na razie 5 z firmy + na razie 2 z innego forum czyli 8 sztuk ludzików
2. kjedi + 2 zmianka
4. ahmed799 (już nie mogę się doczekać )
Komentarz
Komentarz