Set, to była najtansza oferta oprócz PZU ale nie mam do nich zaufanie juz sie kiedys bujałem z wypłatą z AC i dlatego nie kupilem u niech polisy.... widać przepłaciłem! :evil:
Małe strzelanko
Zwiń
X
-
Małe strzelanko
:twisted: Po małej przerwie....
Więc tak w firmie organizujemy sobie małe strzelanko (paintball ) planowany termin to 03.10.2010 (raczej ten termin zostanie ) jak by był ktoś chętny to zapraszam na pw. Opcja jeszcze jest taka że jak będzie pogoda w miarę (nie padająca
to byśmy powalczyli w plenerku, a jak będzie słabo to zostaje nam już sprawdzona hala :twisted: http://www.paintball.silt.pl/index.php?id=1 ) dodzwoniłem się jednak do mojego kumpla z forum i będziemy mieli strzelanie w miejscu z linka bo jest możliwość w plenerku a jak będzie padało to jest opcja w tym samym miejscu na strzelanie w budynku
Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
-
-
GRUBEER, no może mi by się udało dołączyć, już dawno nie strzelałem.
A wiesz może jak wygląda wejście z własnym sprzętem (nie mam tylko kombinezonu)?, bo w cenniku nie ma.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
wcześniej O1 1.9 TDI AGR & O2 2.0 TDI BKD
Markizy tarasowe, balkonowe, koszowe, rolety wewnętrzne -> www.x-mark.pl
Komentarz
-
-
no jasne że dawaj z nami jak będziesz mógł to wpadaj im więcej nas tym lepiejGRUBEER, jeżeli będę miał wolne to się oczywiście pisze na to wreszcie
oj nie mam pojęcia ale raczej nie będzie problemu bo oni mundury dająZamieszczone przez mamaj12GRUBEER, no może mi by się udało dołączyć, już dawno nie strzelałem.
A wiesz może jak wygląda wejście z własnym sprzętem (nie mam tylko kombinezonu)?, bo w cenniku nie ma.
ale postaram się tutaj ściągnąć naszego forumowego kolegę który będzie za nas odpowiedzialny :twisted:
Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
ugz, ceny super
A wracając do mojego pytania, bo jeśli dobrze odczytuję to gram za free?
Uściślając podałbyś mi 2 ceny:
- mam markera, maskę, kulki, HP, a brałbym tylko kombinezon
- mam markera, maskę, a brałbym kulki, CO2 i kombinezonobecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
ugz, to rewelacja
Postaram się więc tak zorganizować coby wpaść. Jak będę wiedział to oczywiście potwierdzę.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
Czy coś padło na oczy czy na stroni nie widzę adresu?obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
jama89, wystarczy dobra kulka i lufa, a i markerem można celnie strzelać.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
jama89, prawdopodobnie graliście najtańszymi kulkami.obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-
-
Filip tylko przyleć bez MIGAZamieszczone przez ahmed799Też sie pojawie, małe strzelanie przed afganistanem sie przyda
:P :twisted: :twisted: :twisted:
[ Dodano: Pią 17 Wrz, 10 21:12 ]
jama89, na razie wkręcony jestem bardziej w Painta
[ Dodano: Pią 17 Wrz, 10 21:24 ]
To nie ma co trzeba powoli liste robić i się dopisywać :twisted: :twisted: :twisted:
1. GRUBEER + na razie 5 z firmy + na razie 2 z innego forum czyli 8 sztuk ludzików :twisted:Pozdrawiam Kuba vel GRUBEER.
Gejsza 6
Komentarz
-
-
1. GRUBEER + na razie 5 z firmy + na razie 2 z innego forum czyli 8 sztuk ludzików :twisted:
2. kjedi + 1/2
3. mamaj12 + 1 (a może i więcej)
SUMA: 12/13
PS. Jest jakieś max jeśli chodzi o ludków?obecnie Mazda 6 GL 2.5 Pb AT
Komentarz
-

Komentarz