Kubuś Kubuś szykuje się coś może ?

i może już nie bawem coś zorganizuje bo już nawet Andrzej ostatnio powiedział aluzje w moim kierunki że postrzelał by sobie..... kiedy cos zmontuje :P ale od razu mówię że z czasem jest bardzo ciężko i praktycznie co łikend praca jak nie cały to niedziela, teraz pierwszy wolny mam 26 i 27 maj dopiero
ale w sumie duzo czasu żeby coś zmontować i ustawić sobie wolne oraz zarezerwować pole u Kuby ( jak moższ kolego daj info który termin masz wolny i jakie ceny na ten rok )
może wstępna lista na np 26.05.2012 ??
strzelamy u Klubowego kolegi ugz, (KUBA)
wszelkie info będzie dzisiaj lub jutro bezpośrednio od Kuby, dzisiaj sie z nim zdzwaniałem tak że wszystko ogarniemy tak żeby było ok, pole zarezerwowane i aktualny cennik dla NAS
jak tylko kuba znajdzie chwilke obiecał że wszystko poda.
są obowiązujące więc dla przypomnienia: sprzęt czyli marker, CO2, mundur,maska i pakiet 600 kulek w cenie 80zł, dodatkowe kulki w cenie 10zł/100szt. W razie pytań proszę o kontakt na forum lub bezpośrednio do mnie na kom. 609-547-783 na przykład jeśli ktoś będzie wyjątkowo tęgi/wysoki proszę o info żebyśmy wzięli mundur specjalnie dla niego. Więc szykujcie listę dopisujcie się jak najliczniej a w razie pytań proszę śmiało dzwonić do mnie. Pozdrawiam serdecznie i do zobaczenia 26 maja!!!

:szeroki_usmiech

i niech kazdy chetny bierze miesiwo/kiełbasiwo dla siebie i bedziemy mieli catering po wyczerpujacych strzelaninach 
1. GRUBEER + 5 osób 2. WIELKIBONGO 3. Andrzej Z. + .... 4. Puchacz + Karolina (wstępnie, zależne od przebiegu leczenia) 5. ViRuE + 2 osoba 6. 2pac + żona 7. Rossatti 8. Kolin (wstępnie) 9. mamaj12 i może jakiś + (zapuściłem info i czekam na odp)
Komentarz