K#$%a co za ch#%e. Ja często bywam w Katowicach i widze ile tam sie różnych luji kręci. Strach parkować, a co dopiero w nocy auto na parkingu zostawiać. :twisted:
Skradziono OCTAVIE RS
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez rkbKatowice to chyba ogólnie mordownia, kumpel opowiadał że ostatnio stał na dworcu i koles obok dostal bez ostrzezenia pare strzałów i pozbył sie bagażu.
Komentarz
-
-
Przejebane,człowiek zapierdala żeby cos mieć a taki przyjdzie i zajebie......
Wiem co to znaczy,kiedyś wykupywaliśmy od złodziei auto...
mam nadzieje ze uda sie pozytywnie załatwic ta sprawę-----1.9TDI ASV --StrEet DeMoN----- <--ZaPrAsZaM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez voltarZamieszczone przez MickulNie Katowice, ale cały Śląsk - Sosnowiec
Komentarz
-
-
Współczuję, jedno co mogę doradzić to jak poprzednicymówili, w nocy autem kradzionym złodziejaszki nie latają odstawiają w okolicy ok. 7km boczne drogi osiedlowe i czekają aż się uspokoi, we Wrocku też kolesiowi zwineli popytaliśmy kogo trzeba (okazało się że dużo ludzi słyszało o tym aucie) i 4 tyś go kosztowało powiedzieli gdzie stoi i tyle było z kradzieży ( złodzieje dostają od 1-2 tys za auto jak dojedzie di dziupli) tak więc lepiej im oddać wziąść kase i mieć czyste ręce
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mickulkonflikt pomiędzy mieszkańcami tego miasta i nieprzyznawanie się do danego województwa nie
Ja nie kwestionuje administracyjnej przynależnosci do województwa, ale Ty napisaleś Śląsk jako region a nie woj. śląskie ... Tak samo jak przed reformą Sosnowiec przynależał administracyjnie do woj. katowickiego ale leżał w Zagłebiu i nic się przecież tutaj do dziś nie zmieniło.
Sorry za OT ale ozoby spoza regiony chyba wogóle nie wiedza o co bangla ...
Komentarz
-
-
Od poniedziałku spędzę tydzień czasu na śląsku robiąc dziennie po ok 500km (taka praca) po Katowicach, Chorzowie Świętochłowicach Dąbrowie itp to będę się rozglądał. Co prawda będę jeździł raczej wg GPS'u czyli po głównych drogach ale może gdzieś na parkingu RS'ka wpadnie w oko. A miała logo klubowe?
P.S. Dobrze że mówicie że na Śląsku to lepiej uważać ale myślę że samochodu służbowego całego oklejonego (ale na Warszawskich tablicach) to mi nie podprowadzą (nocować będę w Chorzowie w okolicach Bili)
Komentarz
-
-
bialo104 a kto je znalazl, Policja?? no i gratki ze sie udaly bryczke odzyskac !http://www.wimeb.markomp.net
Już nie moja Skodzina
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=31952
Komentarz
-
Komentarz