Witam,
Chciał bym zrobić ponad 200 koni... czy to możliwe ??
Mozliwe jest ale raczej malo oplacalne.
Znacznie lepiej postawic to na zestawie :Turbo ARL w230 p11 FMIC Wydech i celowac 185-190KM.
Powyzej tego istnieje duze prawdopodobienstwo wydmuchiwania uszczelki
to zaś jo..... znowu mam problem.... czas przyszedł, że trzeba bożka w domu na większy zmienić... i miałem już wybrany nawet jaki, ale znalazłem jeszcze jeden i teraz nie weim co zrobić..... chyba ankiete założe , żebyście doradzili...
mianowicie (nie wiem, czy sie wam poprawnie link otworzy) skłaniam sie do tylko tych dwóch telewizorów, bo na inne lepsze nie mam kasy....
Philips 32PFL5605 vs Samsung UE32C5000 ✅ Pierwszy produkt kupisz w tej samej cenie co drugi, ale cena to nie jedyny warunek. Sprawdź, który produkt jest lepszy? Porównanie 3 cech, opinie i rekomendacje od Ceneo.pl!
różnica taka jest, że philips ma 100Hz a samsung nie , tam na stronie jest błąd, on ma 50Hz..
samsung zas jest cienki jak kartka papieru, niecałe 3 cm, philips ponad 9cm... oglądałem oba to wiem...
nigdy zaś nie miałem tv 100Hz więc nie weim, jaka różnica bedzie.... nie mam żadnej cyfrowej kablówki, ani satki, ogląam głównie 5 polskich programów z analogowej kablówki, telewizor bedize podpięty do kompa przez HDMI i to stąd bede głównie filmy oglądał.... za sportem i piłką nie przepadam, więc nie wiem, czy jest sens tych 100Hz brać jak na mecze nie patrze....dvd nie mam, bo wszystko z kompa oglądam...czyli TV bedize używany do oglądania analogowej kablówki i całej reszty z kompa.....
moim faworytem był samsung do tej pory za wygląd i bajery, zaś teraz mam dylemat, bo philips ma lepszy dzwięk, ale za to ma problemy z czytaniem napisów do filmów z usb, szczególnie polskich....
co robić, co robić?
ja wiem, tylko tam jest pytanie o ogólnie telewizor, a ja pytam ludzi o konkretne 2 modele i żadne inne, po drugie, w tamtym temacie mowa jest o większych, lepszych i droższych telewizorach
Komentarz