No powiem szczerze, że widziałem to na filmikach i jestem zawiedziony ...... miało byc super hiper, mega graficznie .... a jest hmmmm...... gorzej niż w ostatniej Forza ?
Z calym szacunkiem ale proponuje udac sie do okulisty, bo najwidoczniej cos padlo na oczy... :lol:
No to proponuję porównać (przy czym proponuję również wyłączyć fanboy'owskie myślenie przy tym :wink: ):
loyd, gosc ktory twierdzi, ze inteligencja komputerowych przeciwnikow jest slaba, "bo lubia jechac jakby po sznurku i maja swoja ulubiona trase " - nie majac pojecia co to optymalny tor jazdy no to sorry ...
Te recenzje nijak nie opisuja GT5 - to trzeba doswiadczyc samemu, a nie w necie ...
Gwarantuje, ze na HD 1080 42" gra wyglada nieziemsko ... :szeroki_usmiech
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Natomiast twierdzenia, że zmiata forze 3 są grubo przesadzone .....
Widzialem obie gry - zmiatac nie zmiata, ale dla mnie GT5 odstaje troche na tyle, ze FM3 nie zamierzam kupowac ... a nadwyzke przeznacze na kiere za 400-500, a nie za 300 :twisted:
Inna sprawa, nie kumam po co mi kiera za 900+ PLN - przeciez to kontroler, ktory bede uzywal raz na tydzien po 2-3 godziny, a nie codziennie :twisted:
Ponadto podepne sobie ja do PC i posmigam troche w ETS'a ... tirami
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Podobno, że sony dało taki przykaz, że każda gra musi mieć możliwość obsługiwania jednym. Ja kupuję drugi dla żony i po to, żebym się mógł łatwiej osłaniać tarczą w gladiatorach :szeroki_usmiech
Ma ktos moze KINECT'a?Jak sie sprawuje,bo sie przymierzam.Tymczasem ukonczylem gre DARKSIDERS.GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM :hacker .Jak dla mnie to jedna z lepszych gier.
loyd napisał/a:
No powiem szczerze, że widziałem to na filmikach i jestem zawiedziony ...... miało byc super hiper, mega graficznie .... a jest hmmmm...... gorzej niż w ostatniej Forza ?
Z calym szacunkiem ale proponuje udac sie do okulisty, bo najwidoczniej cos padlo na oczy... :lol:
uwazam tak samo :twisted:
graficznie jest przekozak a realia prowadzenia jak nigdzie indziej (moje prywatne zdanie)
Ma ktos moze KINECT'a?Jak sie sprawuje,bo sie przymierzam.Tymczasem ukonczylem gre DARKSIDERS.GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM :hacker .Jak dla mnie to jedna z lepszych gier.
Dzisiaj zgarniam na weekend Kinecta, więc będę mógł za kilka dni coś więcej powiedzieć. Wcześniej troszkę się tym bawiłem i jako maszynka do party games jest pierwszorzędna. Obawiam się jednak, że zbyt wielu poważnych tytułów na to nie będzie.
Komentarz