No powiem szczerze, że widziałem to na filmikach i jestem zawiedziony ...... miało byc super hiper, mega graficznie .... a jest hmmmm...... gorzej niż w ostatniej Forza ?
Z calym szacunkiem ale proponuje udac sie do okulisty, bo najwidoczniej cos padlo na oczy... :lol:
No to proponuję porównać (przy czym proponuję również wyłączyć fanboy'owskie myślenie przy tym :wink: ):
Efekty pogodowe, powtórki, tryb B-Spec, licencje i inne życzenia użytkowników spełnione w nowej prezentacji rozgrywki Gran Turismo 5. Czy warto było czekać?
Czy Forza Motorsport 3 została słusznie okrzyknięta przez Turn 10 wyścigowa grą roku? Przekonajcie się sami! Przedstawiamy przykładowy wyścig oraz omawiamy podstawowe opcje najnowszej Forzy.
loyd, gosc ktory twierdzi, ze inteligencja komputerowych przeciwnikow jest slaba, "bo lubia jechac jakby po sznurku i maja swoja ulubiona trase " - nie majac pojecia co to optymalny tor jazdy no to sorry ...
Te recenzje nijak nie opisuja GT5 - to trzeba doswiadczyc samemu, a nie w necie ...
Gwarantuje, ze na HD 1080 42" gra wyglada nieziemsko ... :szeroki_usmiech
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Natomiast twierdzenia, że zmiata forze 3 są grubo przesadzone .....
Widzialem obie gry - zmiatac nie zmiata, ale dla mnie GT5 odstaje troche na tyle, ze FM3 nie zamierzam kupowac ... a nadwyzke przeznacze na kiere za 400-500, a nie za 300 :twisted:
Inna sprawa, nie kumam po co mi kiera za 900+ PLN - przeciez to kontroler, ktory bede uzywal raz na tydzien po 2-3 godziny, a nie codziennie :twisted:
Ponadto podepne sobie ja do PC i posmigam troche w ETS'a ... tirami
Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
Podobno, że sony dało taki przykaz, że każda gra musi mieć możliwość obsługiwania jednym. Ja kupuję drugi dla żony i po to, żebym się mógł łatwiej osłaniać tarczą w gladiatorach :szeroki_usmiech
Ma ktos moze KINECT'a?Jak sie sprawuje,bo sie przymierzam.Tymczasem ukonczylem gre DARKSIDERS.GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM :hacker .Jak dla mnie to jedna z lepszych gier.
loyd napisał/a:
No powiem szczerze, że widziałem to na filmikach i jestem zawiedziony ...... miało byc super hiper, mega graficznie .... a jest hmmmm...... gorzej niż w ostatniej Forza ?
Z calym szacunkiem ale proponuje udac sie do okulisty, bo najwidoczniej cos padlo na oczy... :lol:
uwazam tak samo :twisted:
graficznie jest przekozak a realia prowadzenia jak nigdzie indziej (moje prywatne zdanie)
Ma ktos moze KINECT'a?Jak sie sprawuje,bo sie przymierzam.Tymczasem ukonczylem gre DARKSIDERS.GORĄCO POLECAM WSZYSTKIM :hacker .Jak dla mnie to jedna z lepszych gier.
Dzisiaj zgarniam na weekend Kinecta, więc będę mógł za kilka dni coś więcej powiedzieć. Wcześniej troszkę się tym bawiłem i jako maszynka do party games jest pierwszorzędna. Obawiam się jednak, że zbyt wielu poważnych tytułów na to nie będzie.
Komentarz