x-box nie ma blue ray i dla mnie to już minimum 400zl straty na jakiś odtwarzacz. Zapalonym graczem nie jestem ale myślę ze na ps3 jest więcej gadżetów
PS3 jest najlepszym odtwarzaczem BluRay na rynku
Dla niektórych minusem jest to, że nie PS3 nie była dotąd złamana. Ale powodowało też, że ceny gier były raczej stałe co znaczy, że kupujesz grę np za 100, grasz w nią i sprzedajesz też za 100 albo za 90. Teraz po złamaniu PS3 może się to zmienić.
Ze będzie działał to sie domyślam, tylko zastanawia mnie czy jak w zimę będzie więcej czasu i troche pogram czy nie będe ślepy chodził ;D a druga sprawa to ekonomia, bo jak jakość ma być słaba to wolę kupić ps2
[ Dodano: Nie 17 Paź, 10 20:19 ]
albo xboxa bo pewnie na zwykłym tv zalet blueraya nie wykorzystam itak. No chyba ze za jakiś czas zachce mi sie 37" LCD :diabelski_usmiech
myśląc przyszłościowo raczej zwykłego TV nie kupisz tylko jakiegoś LCD z HD...więc trzaba się zastanowić czy teraz taniej i taka sobie jakość w PS2 czy przyszłościowo PS3.... ja mam PS 3 i jestem :szeroki_usmiech zadowolony.
[ Dodano: Nie 17 Paź, 10 21:04 ]
aha no i gry na PS2 o wiele tańsze, PS3 droższe ale jakoś ...to niebo a ziemia -szczególnie w najnowszych wersjach gier a jeszce przy HDMI to miodzio :diabelski_usmiech
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
eroberto1, raczej Ps2 nie kupuj bo jakis telewizorek i tak bedziesz musial kiedys kupic. ja gdy kupowalem x360 kupilem do niego monitor LCD 24"Ful HD wtaz z Tunerem Tv.
bylo to dla mnie idealne rozwiazanie gdyż mialem zarazem super monitor!!!!, super jakosc na X360 jak i Tv normalnie odbieralem. a to w promocji za 1100zl. ( pisze w czasie przeszlym bo ostatnio po burzy spalilo mi Laptopa 2 routery i co najgorsze X360)
A wracajac do pytania;] to bardzo istotne sa 2 rzeczy: czy bedziesz chcial grac Online, oraz czy chcesz "jechac" na piratach czy orygnalnych grach.
jesli bedziesz chcial grac glównie online to ps3 jest lepsze poniewaz nie musisz wykupowac abonamentu na gre Online tak jak jest w przypadku produktu Microsoftu.
jezeli zas nie zalezy Ci na grze Online oraz na tym aby posiadac Oryginalne gry to Xbox360 jest dużo lepszym rozwiazaniem!!!!
Co do gier to kwestia excluziwów powoli sie zaciera wiec nie musisz sie martwic ze niepograsz w jakas gre bo jest tylko na konkurencyjna platformę.
Pamietaj również o tym ze jesli zdecydujesz sie na na X-a i na gre na piratach to niepograsz Online poniewaz w przeciagu najdalej 30 dni dostaniesz Bana na Konsole a zarazem na gre Online;/
Podsumowując: jesli nie grasz online oraz nie zalezy na piratach to X360
natomiast jesli chcesz grac Online lepiej wydac wiecej pieniedzy na PS3 a po jakims czasie i tak sie zwrócą z racji tego ze niebedziesz musial oplacac konta GOLD( x360) po to bys mógł grac Online.
PS3 to dobry wybor.Kiedys bylem za XBOXem bo wiadomo,wychodzi taniej jak sie przerobi.Z drugiej strony chcialem kupic odtwarzacz blue-ray no i wybralem PS3.Technologicznie wyzszy poziom od XBOXa ale gierki w sumie takie same.Po podlaczeniu do 42' plazmy kabelkiem HDMI obraz miodzio.
mam PS3 i polecam, nie tylko do gier, u mnie pełni rolę centrum multimedialnego- odtwarza muzę, przechowuję i oglądam zdjęcia, filmy - divx, xvid, dvd, no i masz Blue ray;-)
ja jeszcze mam tymczasowo zwykłego płaskiego 100Hz CRT 29", ale w planach jakieś FHD, bo różnica jest ogromna;-)
Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Jedyne co przemawia za Xboxem to Gears of War, no ale tylko fanatyk kupi konsolę dla 1 gry
No trochę przesadziłeś, że tylko Gearsy ..... Choć rzeczywiście lista exclusiv'ów się powoli zaciera pomiędzy obiema konsolami. Obecnie X-klocków jest z tego co pamiętem ponad 35 milionów sztuk i mało który producent (wydawca) może sobie pozwolić na ominięcie takiego rynku zbytu .....
W mojej ocenie - jak komuś pasują gry typowe z PC (takie właśnie Gearsy) to lepiej niech kupuje x360. Jak ktoś lubi gry typu metal gear solid to lepiej niech bierze sony.
Teksty, że na sony można odtwarzać mp3 i oglądać zdjęcia w dobie laptopów za 1500 dzików zdają się być nieporozumieniem (niezależnie od tego, że to samo można robić na x-klocku).
Pozatym - xklocka można przerobić za 80 dzików i ..........
Panowie dzięki za dobre rady, widze że kilku graczy PS3 na forum jest i mam w związku z tym pytanie dotyczące gier - czy ktoś kto już się nagrał ma jakąś gre do odsprzedania?
czy ktoś kto już się nagrał ma jakąś gre do odsprzedania?
dobre pytanie, ja mam dosyć dużo gier na PS3 (+- 20), z chęcią się kilku pozbędę lub wymienię na inne (już się częścią ograłem). Dawno miałem ochotę zaproponować jakiś topik gdzie można by się ogłosić i zaproponować wymianę lub odsprzedaż, byle z tego nie było problemu bo wiadomo, różnie z ludźmi bywa. Ktoś pożyczy i nie odda...lub zniszczy i problem gotowy. :roll:
[ Dodano: Wto 19 Paź, 10 18:50 ]
[quote="shado"]Medal Of Honor: Airbone[/quote :diabelski_usmiech grało się.
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz