Maru 123, to jest felga, ktora zajebiaszczo bedzie wygladac na Twoim aucie - nie oszukujmy sie
Playstation 3 vs Xbox
Zwiń
X
-
PS3 jest najlepszym odtwarzaczem BluRay na rynku
Dla niektórych minusem jest to, że nie PS3 nie była dotąd złamana. Ale powodowało też, że ceny gier były raczej stałe co znaczy, że kupujesz grę np za 100, grasz w nią i sprzedajesz też za 100 albo za 90. Teraz po złamaniu PS3 może się to zmienić.
Komentarz
-
-
Ze będzie działał to sie domyślam, tylko zastanawia mnie czy jak w zimę będzie więcej czasu i troche pogram czy nie będe ślepy chodził ;D a druga sprawa to ekonomia, bo jak jakość ma być słaba to wolę kupić ps2
[ Dodano: Nie 17 Paź, 10 20:19 ]
albo xboxa bo pewnie na zwykłym tv zalet blueraya nie wykorzystam itak. No chyba ze za jakiś czas zachce mi sie 37" LCD :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eroberto1druga sprawa to ekonomia, bo jak jakość ma być słaba to wolę kupić ps2"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eroberto1No chyba ze za jakiś czas zachce mi sie 37" LCD
[ Dodano: Nie 17 Paź, 10 21:04 ]
aha no i gry na PS2 o wiele tańsze, PS3 droższe ale jakoś ...to niebo a ziemia -szczególnie w najnowszych wersjach gier a jeszce przy HDMI to miodzio :diabelski_usmiechPW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
eroberto1, raczej Ps2 nie kupuj bo jakis telewizorek i tak bedziesz musial kiedys kupic. ja gdy kupowalem x360 kupilem do niego monitor LCD 24"Ful HD wtaz z Tunerem Tv.
bylo to dla mnie idealne rozwiazanie gdyż mialem zarazem super monitor!!!!, super jakosc na X360 jak i Tv normalnie odbieralem. a to w promocji za 1100zl. ( pisze w czasie przeszlym bo ostatnio po burzy spalilo mi Laptopa 2 routery i co najgorsze X360)
A wracajac do pytania;] to bardzo istotne sa 2 rzeczy: czy bedziesz chcial grac Online, oraz czy chcesz "jechac" na piratach czy orygnalnych grach.
jesli bedziesz chcial grac glównie online to ps3 jest lepsze poniewaz nie musisz wykupowac abonamentu na gre Online tak jak jest w przypadku produktu Microsoftu.
jezeli zas nie zalezy Ci na grze Online oraz na tym aby posiadac Oryginalne gry to Xbox360 jest dużo lepszym rozwiazaniem!!!!
Co do gier to kwestia excluziwów powoli sie zaciera wiec nie musisz sie martwic ze niepograsz w jakas gre bo jest tylko na konkurencyjna platformę.
Pamietaj również o tym ze jesli zdecydujesz sie na na X-a i na gre na piratach to niepograsz Online poniewaz w przeciagu najdalej 30 dni dostaniesz Bana na Konsole a zarazem na gre Online;/
Podsumowując: jesli nie grasz online oraz nie zalezy na piratach to X360
natomiast jesli chcesz grac Online lepiej wydac wiecej pieniedzy na PS3 a po jakims czasie i tak sie zwrócą z racji tego ze niebedziesz musial oplacac konta GOLD( x360) po to bys mógł grac Online.
Pozdrawiam Artek_/_/_/_/Artek\_\_\_\_
Komentarz
-
-
PS3 to dobry wybor.Kiedys bylem za XBOXem bo wiadomo,wychodzi taniej jak sie przerobi.Z drugiej strony chcialem kupic odtwarzacz blue-ray no i wybralem PS3.Technologicznie wyzszy poziom od XBOXa ale gierki w sumie takie same.Po podlaczeniu do 42' plazmy kabelkiem HDMI obraz miodzio.Respect All,Fear No One!
Komentarz
-
-
mam PS3 i polecam, nie tylko do gier, u mnie pełni rolę centrum multimedialnego- odtwarza muzę, przechowuję i oglądam zdjęcia, filmy - divx, xvid, dvd, no i masz Blue ray;-)
ja jeszcze mam tymczasowo zwykłego płaskiego 100Hz CRT 29", ale w planach jakieś FHD, bo różnica jest ogromna;-)Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Lukas81Zdecydowanie Play 3.
Jedyne co przemawia za Xboxem to Gears of War, no ale tylko fanatyk kupi konsolę dla 1 gry
W mojej ocenie - jak komuś pasują gry typowe z PC (takie właśnie Gearsy) to lepiej niech kupuje x360. Jak ktoś lubi gry typu metal gear solid to lepiej niech bierze sony.
Teksty, że na sony można odtwarzać mp3 i oglądać zdjęcia w dobie laptopów za 1500 dzików zdają się być nieporozumieniem (niezależnie od tego, że to samo można robić na x-klocku).
Pozatym - xklocka można przerobić za 80 dzików i ..........
Komentarz
-
-
Również mam PS3 , do tego Telewizor 40 cali. Jestem strasznie zadowolony z jakości obrazu , filmów i gier. Do tego teraz kontroler ruchu move ;]
:szeroki_usmiechByła : Skoda Octavia I '04 1,4 16V 75 KM
Był : Opel Vectra C 1.9 CDTI 150KM
Jest : Seat Cordoba 1.9 TDI 101 KM
Jest: Skoda Octavia 1.9 TDI 105 KM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez loydNo trochę przesadziłeś, że tylko Gearsy .....
Dochodzi jeszcze aspekt estetyczny - jak ma to stać obok dobrej klasy amplitiunera 7.1 to tylko play :diabelski_usmiechByły:
Skoda Octavia 2004, 1.9 TDI 110 km, ASV,
Fiat Croma 2006, 1.9 MultiJet 150 km
Jest:
Volkswagen CC 2013, 1.4 TSI 160 km
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eroberto1czy ktoś kto już się nagrał ma jakąś gre do odsprzedania?
[ Dodano: Wto 19 Paź, 10 18:50 ]
[quote="shado"]Medal Of Honor: Airbone[/quote :diabelski_usmiech grało się.PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eroberto1jakąś samochodówkę masz?Załączone pliki- formua_1_2010_954.jpg (19,3 KB, 216 odsłon)
- gt_5_161.jpg (36,7 KB, 212 odsłon)
- brohers_653.jpg (54,0 KB, 209 odsłon)
- jericho_975.jpg (55,7 KB, 205 odsłon)
- fallout_3_673.jpg (16,8 KB, 204 odsłon)
- modern_warfare_2_ps3_721.jpg (18,3 KB, 203 odsłon)
- resistance_162.jpg (17,0 KB, 202 odsłon)
- wolfenstein_ps3_3114_192.jpg (58,6 KB, 201 odsłon)
- resident_128.jpg (14,3 KB, 200 odsłon)
- resistance2_118.jpg (113,7 KB, 199 odsłon)
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
Komentarz