PAOLO ESCO, O to widzę że na nowościach śmigasz ;D Myślałęm o czymś starszym a co za tym idzie tańszym ;D Miałęm kupować Gran Turismo Proluge ale też sie zastanawiam czy est sens bo w przed sprzedaży jest nowa wersja.
Playstation 3 vs Xbox
Zwiń
X
-
Te wszystkie mam oczywiście każda na PS3. I chyba jeszcze jakieś ale musze poszukać :PZałączone pliki- uncharted_1_495.jpg (24,0 KB, 183 odsłon)
- uncharted_2_831.jpg (69,7 KB, 182 odsłon)
- lair_141.jpg (13,9 KB, 178 odsłon)
- socom_677.jpg (29,7 KB, 177 odsłon)
- medal_of_honor_airborne_164.jpg (13,8 KB, 176 odsłon)
- duty_3_113.jpg (16,3 KB, 173 odsłon)
- killzone_2_308.jpg (15,2 KB, 172 odsłon)
- shrek_483.jpg (82,9 KB, 171 odsłon)
- lego_star_wars_526.jpg (70,1 KB, 170 odsłon)
PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
Zamieszczone przez eroberto1PAOLO ESCO, O to widzę że na nowościach śmigasz ;D Myślałęm o czymś starszym a co za tym idzie tańszym ;D Miałęm kupować Gran Turismo Proluge ale też sie zastanawiam czy est sens bo w przed sprzedaży jest nowa wersja.).
Komentarz
-
-
F1 2010 jest naprawdę spoko. Akurat grałem w wersję na PC, więc nie wiem jak to jest na PS3 z błędami tj. przetrzymywanie Cię w pit-stopie w oczekiwaniu aż reszta wyjedzie, czy kantowanie przez wirtualnych kierowców. Podobno niedługo na PC ma wyjść stosowna łatka, więc jeśli te błędy są też w wersji na PS3 to i tutaj patcha wydadzą.
Duża radocha jest z jazdy w tę grę na kierownicy. Na padzie też jest nieźle, ale jednak to nie to samo co trzymanie kółka w ręku.
Na Gran Turismo trzeba będzie jeszcze chwilę poczekać - znów przesunęli premierę o kilka dni.
Z innych samochodówek fajnym, rozluźniającym tytułem może być nadchodzący Need for Speed: Hot Pursuit. Miałem okazję chwilkę pograć i jestem pełen pozytywnego zaskoczenia. Z wydanych już gier mogę polecić serię Burnout - jest to idealna gierka nastawiona na efektowne kraksy. Realizmy tam żadnego nie ma, ale efekty wypadków są naprawdę piorunujące.
Z innych, ostatnio wydanych gier, to chyba mogę polecić Enslaved. Tytuł niezbyt rozdmuchany marketingowo, ale naprawdę warty swojej ceny.
Jak ktoś lubi piłkę nożną, to może sobie wybrać pomiędzy FIFA 11, lub najnowszym PESem. Ten pierwszy tytuł zbiera naprawdę świetne oceny wśród recenzentów.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Przemek345Warto pomyśleć też nad nowym kontrolerem do ps3 Move, ostatnio miałem okazje trochę na nim pograć i moim zdaniem miażdży :wink:
Komentarz
-
-
Seria Uncharted i GoW wymiata;-) polecam też Dragon Age - wydane również na PC i Xboxa
ze ścigałek polecam GRID - bardziej symulator i NfS Shift - bardziej arcade;-)
Kill Zone 2 oddam tanio bo... mi nie leży - a nie mam czasu się wczuwać w klimat grając w inne, w/w tytuły;-)Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eroberto1Resistance 2 za 19,90zł i F1 2010r za 119zł nówki w folii
Zamieszczone przez GarretSeria Uncharted .... wymiata;-)PW - OFF. Nie mam czasu na odpisywanie... sorryyyy
Komentarz
-
-
Tez moge polecic pare fajnych tytulow na PS3:
-UNCHARTED dwie czesci
-GOD OF WAR III
-ASSASINS CREED wszystkie czesci
-PRINCE OF PERSIA wszystkie czesci
-DEMON'S SOULS
-INFAMOUS
W sumie konsola wymiata,szkoda tylko ze nowe gierki tak drogo kosztuja,ale zabawka wymiata :yay: .Respect All,Fear No One!
Komentarz
-
-
Witam fanów PS3, dołączę się do tematu
Chętnie wymienię następujące tytuły:
Dragon Age
Medal of Honor Airborne
Ratchet&Clank - A Crack in Time
Ratchet&Clank - Tools of Destruction
Przyjmę najchętniej samochodówki albo coś dla córy lat 7
Wziąłbym to Twoje Gran Tourismo, Paolo, jeśli czymś z mojej krótkiej listy Cię zainteresujęEwentualnie podaj cenę.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez _tm_Zamieszczone przez Johnny_Bno i niedługo Fallout New Vegas. Ja po pracy wybieram się do sklepu, aby zanabyć egzemplarz
.
musze najpierw skonczyć Heavy Rain a potem bedzie falloucik :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Komentarz