Zamieszczone przez Johnny_B
Playstation 3 vs Xbox
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez _tm_Zamieszczone przez Johnny_BZamieszczone przez _tm_Zamieszczone przez Johnny_Bno i niedługo Fallout New Vegas
musze najpierw skonczyć Heavy Rain a potem bedzie falloucik :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez PlushowyZamieszczone przez _tm_Zamieszczone przez Johnny_BZamieszczone przez _tm_Zamieszczone przez Johnny_Bno i niedługo Fallout New Vegas
musze najpierw skonczyć Heavy Rain a potem bedzie falloucik :szeroki_usmiech
Komentarz
-
Zamieszczone przez shadoNo i jak tam ?
[ Dodano: Nie 24 Paź, 10 14:30 ]
Widac że fanów PS nie brakuje więc można sie wymieniać albo odsprzedawać, no chyba że ktoś kolekcjonuje, ale według mnie szkoda kasy na trzymanie wszystkich gier.
Komentarz
-
-
RSS_OCP Member
- 2004
- 2333
- Superb III (3V3)
- ASV 1.9 TDI VP 110 KM
- CDAA 1.8 TSI 160 KM
- CHHB 2.0 TSI RS 220 KM
Zamieszczone przez shadoNo to niech watek do wymiany, sprzedaży lub kupna gier będzie tutaj:
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=610810#610810
Komentarz
-
Musze się podzielić wrażeniami z gry Kupiłem oczywiście PS3 do tego F1 2010 i dwa dni grałem na swoim flatronie 29" - był niedosyt i już sie wyposażyłęm w LCD LED 32" - jakość nieporównywalna, gra się świetnie, jakość obrazu idealna, wszystko płynne i niesamowita grafika, teraz tylko kierownica by sie przydała... :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
A ja jestem ciekaw, czy ktos z Was ma moze juz PS Move , albo korzysta z Konetica na Xboxie i moze sie wypowiedziec jak to sie sprawuje?
Chce troche pograc w tego typu gierki - wlasnie ruchowe - stad moje zapytanka, bo nie wiem jaka konsole sobie sprawicByła Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4
TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!
Komentarz
-
-
Tak na prawde na temat kinecta nikt ci jeszcze nie odpowie no chyba ze jest tu ktos z USA bo tam wszedl do sklepow 04-11 a u nas bedzie 10-11 ale jak poczekasz pare dni to ci moge napisac jak to sie sprawuje i czy dzieciaki beda zadowolone z kinecta bo mam zamiar kupic...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
-
Mając jeszcze PS3 kupiłem XBOXa i miałem porównanie,więc moge co nieco napisać.Przewaga PS3 to napęd BLUERAY,przewaga XBOXa 360 to tańsze gierki :wink: .Różnica jest jeszcze między kontrolerami MOVE i KINECT,ten drugi bezprzewodowy,więc teoretycznie powinno być fajniej ale nie używałem i nic nie wiem,oprócz relacji koleżki który jest zachwycony KINECTEM.Jeśli ktoś chce grać w sieci to PS3 ma chyba za FREE a na XBOXa trzeba płacić.Gry wyglądają identycznie,co mnie troche zdziwiło bo myślałem,że skoro PS3 ma napęd BLUERAY to będzie lepiej,ale tak nie jest.Podsumowując,obejrzałem pare filmów na BLUERAY,pograłem i doszedłem do wniosku,że wole sprzedać PS3 i zostawić XBOXa z wiadomych powodów :wink: .Jak ktoś chce dużo grać w różne gierki to finansowo lepiej kupić XBOXa 360 :hacker .Respect All,Fear No One!
Komentarz
-
-
fan, bawilem sie kinektem na premierze i ... odnosze ze calosc ma malego laga, tak kolo 0.1 do 0.8 sekundy niekiedy - mocno to wk.... :evil:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
włąsnie też czekam na opinie na temat kinect v move
jedynie co zaobserwowałem to:
kinect:
- gry bardziej dla dzieci animal, adventure..
- tak jak w wii joga, sport itd. tyle że bez kontrolera
- kumpel grał w siatke i opowiadał że nie ma żadnych opóźnień, w pinponga mimo braku kontrolera gra sie jak w real
move:
- podobno gry takiej jak Moha czy CoD można pykać
- tutaj są podobne gierki sportowe
- mozna grac w sieci za free
- kontrolery :/
czekam na opinie użytkowników
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tomcy- kontrolery :/Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
-
Grałem na movie , kinctcie i wii :
Move 4/6
Kinect 6+/6
Wii 4/6
Kinect jest według mnie bezkonkurencyjny, a jak się przy nim zmęczyłem :lol: .
Jeśli ktoś ma trochę wolnej przestrzeni przed telewizorem to polecam jak najbardziej! Warto wydać te 600 zł , na ten kontroler!Była : Skoda Octavia I '04 1,4 16V 75 KM
Był : Opel Vectra C 1.9 CDTI 150KM
Jest : Seat Cordoba 1.9 TDI 101 KM
Jest: Skoda Octavia 1.9 TDI 105 KM
Komentarz
-
-
ja mam kinecta od dnia premiery, swietna sprawa dla rodziny i zabawy ze znajomymi,
nie jest to narazie sprzet dla hardcorowcow ale i M$ nie promuje go jako sprzetu do grania w strzelanki itd.
zreszta jakos nie widze sie zebym stal po pare godzin przed tv i krecil sie w jakiejs strzelance, jeszcze dlugo pad bedzie najlepszym kontrolerem
movie prubowalem u szwagra i jest precyzyjnieszy od kinecta ale kinect wygrywa latwoscia z jaka moze wiele osob sie przy nim bawic,
co do lagow to sa tak male ze w niczym nie przeszkadzaja
jak dla mnie sprzet godny polecenia dla kogos kto ma rodzine i chce jeden sprzet do grania dla calej rodziny xbox plus kinect...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=26088
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PiotrekDKco do lagow to sa tak male ze w niczym nie przeszkadzaja
Ogolnie MAG na move rozwala czache :twisted: :twisted: :twisted:Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
Komentarz
-
Komentarz