Różnica jest jeszcze między kontrolerami MOVE i KINECT,ten drugi bezprzewodowy,więc teoretycznie powinno być fajniej
A co ? MOVE jest niby przewodowy ?
Zle napisalem,powinno byc,ze wogole JEST a przy KINECT nie masz żadnego kontrolera i dlatego wedlug mnie XBOX360 jest duzo z przodu przed PS3,jesli chodzi o gry tego typu.
[ Dodano: Sro 24 Lis, 10 07:22 ]
Zamieszczone przez Purchawa
Krol jest tylko jeden - GT5.
Ja polecam gre DARKSIDERS.Jak ktoś przejdzie bez opisu w krócej niż 1 tydzien to jest kozak :hacker .
Różnica jest jeszcze między kontrolerami MOVE i KINECT,ten drugi bezprzewodowy,więc teoretycznie powinno być fajniej
A co ? MOVE jest niby przewodowy ?
Zle napisalem,powinno byc,ze wogole JEST a przy KINECT nie masz żadnego kontrolera i dlatego wedlug mnie XBOX360 jest duzo z przodu przed PS3,jesli chodzi o gry tego typu.
[ Dodano: Sro 24 Lis, 10 07:22 ]
Zamieszczone przez Purchawa
Krol jest tylko jeden - GT5.
Ja polecam gre DARKSIDERS.Jak ktoś przejdzie bez opisu w krócej niż 1 tydzien to jest kozak :hacker .
DARKSIDERS jest swietny, mialem pare razy zagwozdki co zrobic dalej, moim zdaniem gra niedoceniona przez graczy
...DIESEL KOPCI , DIESEL CZADZI , DIESEL NIGDY CIĘ NIE ZDRADZI... :-)
mala ewolucja BKD ->BMN 205KM/458Nm
ostatnio widziałem w programie gadzet czy coś takiego polskiego symulatora - wyglądał spoko - ale mi się najbardziej spodobało to żę ludzie testowali go na fotelu który się ruszał jak samochód (wyboje rowy itd) taką zabawe to rozumiem
ja się zdecydowałem kupić x z kinectem - wydaje mi się bardziej zabawką rodzinną a że mam dzieciaka to pewnie będzie dobra zabawa, grając na wii było już świetnie więc teraz bez kontrolerów może być tylko lepiej
tylko chyba zakup będzie na lub po świętach bo czasu brak na zabawe
Sklep internetowy Ultima.pl - najlepszy wybór gier na PC, Xbox360, PS3, PS Vita, PSP, PS2 i Nintendo. Codziennie nowe i kultowe gry w dobrej cenie! Sprawdź!
A6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
------------------------------------------------- Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Kierownica do konsoli za 1159zl :?: I to po rabacie :!: To Ja chyba podziekuje.
Odkad mam F1 2010 i NEED FOR SPEED Hot Pursuit tez szukam kierownicy odpowiedniej do Mojego XBOXa 360.Moze ktos ma jakies normalne cenowo propozycje?
No powiem szczerze, że widziałem to na filmikach i jestem zawiedziony ...... miało byc super hiper, mega graficznie .... a jest hmmmm...... gorzej niż w ostatniej Forza ?
No powiem szczerze, że widziałem to na filmikach i jestem zawiedziony ...... miało byc super hiper, mega graficznie .... a jest hmmmm...... gorzej niż w ostatniej Forza ?
Z calym szacunkiem ale proponuje udac sie do okulisty, bo najwidoczniej cos padlo na oczy... :lol:
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz