Zamieszczone przez piotrek_gdy
Kłopoty silników OT
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez paweł2Napewno maja jednego z najlepszYch diesLI na swiecie
albo 2,7 MB?
każdy ma cos co lubi
ja akurat po doswiadczeniach z civicem zraziłem sie do HondyCała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez piotrek_gdyZamieszczone przez kross12czego nie można powiedzieć o 1.8 montowanym w UFO - wyje i nie jedzie, do tego pali 10-11l
mam takie cudo w garażu w wersji Type S z i-Shiftem i nawet przy mojej sportowej jeździe mi tyle nie spala
a jak sie jeździ normalnie to pali ponizej 9 w mieście
Chcesz mi powiedzieć że korzystając z witka na pokładzie spalanie w mieście masz 9l 8)
Proponuję olać lampkę ECO i zacząć jeździć normalnie
W AutoCentrum.pl wiemy wszystko o Twoim aucie. Od opinii i raportów spalania po listę jego typowych usterek i przypomnienie o wymianie oleju. Od zdjęć i filmów po prognozę usterek i dane techniczne. Od porad i testów po dyskusje na forach i w społeczności kierowców. Od cen nowych po oferty używanych. Zapraszamy!
Zauważyłem że UFO wpadło w gusta emerytom którzy chyba chcą się odmłodzić, dlatego niektórzy maja 7,5 w mieście...
Komentarz
-
Zamieszczone przez kross12Zauważyłem że UFO wpadło w gusta emerytom którzy chyba chcą się odmłodzić, dlatego niektórzy maja 7,5 w mieście
Zamieszczone przez kross12Proponuję olać lampkę ECO i zacząć jeździć normalnieprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kross12Zauważyłem że UFO wpadło w gusta emerytom którzy chyba chcą
się odmłodzić, dlatego niektórzy maja 7,5 w mieście...
musisz chyba jeszcze więcej czytać i jeszcze więcej siedzieć na CKpcośtam :haha:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Odwieczny spor ile pali?,dajcie sobie spokoj pali tyle ile wlejesz
Gdyby Honda poszla w turbobenzyny to byloby super,jakis 1.8 180KM mozna by sie spodziewac,a nie pewnie 1.4 :wink: .A czemu jeszcze nie ma?
Bo poszli w hybrydy,i pewnie boja sie awaryjnosci turbo,wola swoj dopracowany VTEC.
Turbo to przyszlosc na ladnych pare lat i nic tego nie zmieni :P
Honda,Mazda,Toyota nie chca turbo bo ida w hybrydy, a juz Toyota i Honda to na maxa.
Mazda ma MPS-sa,no ale to model niszowy,podobno maja udoskonalac Wankla.
Subaru,Mitsu ma fantastyczne turbobenzyny.
Wszystkie marki europejskie je maja pokazcie taka co niema(no dobra Dacia :twisted: :wink: )
Nie ma odwrotu a czy japonce i koreance(chociaz oni mysle wkrotce cos pokaza) ida w dobra strone czas pokaze.
Ciagle udoskonalanie benzyn spowoduje powolny spadek sprzedazy diesli,a z czasem pozostana na marginesie,z roznych wzgledow ale to dlugi temat.Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
[quote="szkoda"]Zamieszczone przez paweł2Odwieczny spor ile pali?,
Spalanie jest wprost proporcjonalne do polozenia pedalu gaz(czyli jak to sie mowi im glebiej to chce wiecej :wink: ) koniec kropka :szeroki_usmiech .Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez kross12Zauważyłem że UFO wpadło w gusta emerytom którzy chyba chcą
musisz chyba jeszcze więcej czytać i jeszcze więcej siedzieć na CKpcośtam :haha:
Komentarz
-
Zamieszczone przez kross12Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez kross12Zauważyłem że UFO wpadło w gusta emerytom którzy chyba chcą
musisz chyba jeszcze więcej czytać i jeszcze więcej siedzieć na CKpcośtam :haha:
Komentarz
-
-
kross12, oj tam... to samo można powiedzieć o skodzie, że stare dziadki jeżdżą - dzis bylem zostawic auto w serwisie i wsród innych interesantów czułem się tam jak malutkie dziecko.średnia wieku na oko 70 lat - dosłownie nikogo kto byłby choc trochę zblizony do mnie wiekiem (nie licząc sprzedawców oczywiście)
Komentarz
-
-
kross12
pascal, no tak tyle że Honda jest postrzegana jako marka dla młodych, a UFO stało się popularnym autem dla ludzi po 50. Skoda od dawna była postrzegana jako marka dla PH i działkowców :P
Komentarz
-
Zamieszczone przez kross12Proponuję zwrócić uwagę uwagę kto jeździ UFO, bo po prostu pewna grupa osób upodobała sobie to auto i tyle. Nie mówię że każdy posiadacz VIII gen. to emeryt ale spora część właścicieli jest po 50. No chyba panowie nie wzięliście tego do siebie czy może już jesteście w tym wieku że jedyne co pozostało to doświadczenie
Zamieszczone przez kross12Honda jest postrzegana jako marka dla młodychsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez szkodazdaję się, że w UK zdecydowanie nie, przynajmniej tak twierdzi zaprzyjaźniony angol, twierdzi, że honda to samochód dla emerytowanych nauczycieli i rolników, czyli tak jak u nas Skoda mniej więcej
Komentarz
-
Zamieszczone przez kross12za to w USA Honda jak i reszta japońców postrzegane są\były jako gejowskie auta
nie no kross12, teraz przegiąłeś :wink:
musisz jeździć co najmniej priusem albo voltem żeby byc tak spostrzeganym :diabelski_usmiechprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
Komentarz