zrobione
Narty 2010/2011
Zwiń
X
-
a ja uważam że jak na krótki wypad to szczyrk jest idealny. jest sporo tras ciekawie położonych i o różnym stopniu trudności. tylko niestety infrastruktura towarzysząca to głęboka komuna - syf malaria i nie wiadomo co jeszcze. no ale jak lubisz jeździc na nartach a nie na wyciągach to przebolejesz. np dla porównania w białce tatrzańskiej są zajebiste wyciągi ale trasy to juz porażka
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez majkel123W naszym cichym kraju to mogę polecić najwyżej kolejkę do wyciągu a nie stok konkretny.
E no nie chce mi się pisać nawet jakie warinki były !!
Jeżeli na narty to tylko za granice niestety !
Komentarz
-
-
jak w polsce jest na nartach - każdy wie , ale zaleta jest taka że w parę godzin jesteś na stoku. ja jeżdżę , z racji odległości , krynica - jaworzyna (świetnie jest czasami po wikendach ) , wierchomla (szkoda że tylko na głównym jest kanapa bo sa tam jeszcze inne fajne trasy , byłem w tym roku na laworcie w ustrzykach (fajnie się można rozpędzić , dla takiego jak jak wystarczająco , szkoda że tak krótko) . białka , bukowina to każdy wie , tylko chyba jednak za duże kolejki.. .
myślę o wyjeździe za granicę w tym sezonie , tylko jeszcz nie wiem kiedy i w związku z tym nie moge nic zaplanować..., na pewno po nowym roku.. , no i gdzie ? jest tyle miejsc... :roll:O2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Ja jako ze pierwszy raz rok temu bylem na nartach, narazie nie planuje jezdzic na nie za granice. Bylem nie daleko klodzka, dokladnie ladek zdroj, a nie daleko jest czarna gora - czyli wyciagi narciarskie, jak dla mnie bylo superDuzy wybor roznych wyciagow w zaleznosci od stopnia zaawansowania, jedyny minus ze jak wyjechalismy bodajze 2 stycznia to dopiero zaczal padac snieg :roll:
Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
leszekmw, w zeszłym roku Wierchomla połączyła sie z inną stacją nazywa się to teraz dwie doliny
co do stoków odradzam białkę , bukowinę i ogólnie stoki w tamtej okolicy bo to jest już po prostu rzeźnia na kase nastawiona nie na jazde na nartach
Ja polecam mniej oblegane Palenicę do wyboru kilka tras kluszkowce i jaworki nowe krzesło mało ludzi super stok utrzymany
No i zapraszam też do mnie do krościenka na stajkową wyciąg orczyk ale fajnie sie na nim śmiga
planowana jest rozbudowa do 1200m krzesło
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasleszekmw, w zeszłym roku Wierchomla połączyła sie z inną stacją nazywa się to teraz dwie doliny
co do stoków odradzam białkę , bukowinę i ogólnie stoki w tamtej okolicy bo to jest już po prostu rzeźnia na kase nastawiona nie na jazde na nartach
Ja polecam mniej oblegane Palenicę do wyboru kilka tras kluszkowce i jaworki nowe krzesło mało ludzi super stok utrzymany
No i zapraszam też do mnie do krościenka na stajkową wyciąg orczyk ale fajnie sie na nim śmiga
planowana jest rozbudowa do 1200m krzesłosuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
w zeszłym roku wynalazłem nie duż stację http://www.skibachledova.sk/pl/ znajomi byli i chwalili mnie się nie udało dojechać, moze tam ktos byl :?:
Komentarz
-
-
[ Dodano: Pon 08 Lis, 10 13:56 ]
Zamieszczone przez djczasleszekmw, w zeszłym roku Wierchomla połączyła sie z inną stacją nazywa się to teraz dwie dolinyO2 2.0 TDI DSG ELEGANCE KOMBI. Chip Masters Tuning .
GVI 1.4TSI
LANCIA YPSILON 1.2 MPI
tires from WULTEX . SERWIS KLIMATYZACJI
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Superbmanadamza, co do słowackich tatr, to nie jest źle (ja byłem dwa razy w Krompachach) ,ale od wprowadznie Euro niestety SK jest mocno niekonkurencyjna.
Wieczorem można skoczyć do Besenova (kilka kilometrów) i wygrzać się w basenach termalnych. Na skipasy są duże zniżki.
Na miejscu są restauracje, w kilku można zjeść obiady - dzienne menu (1 + 2 danie) za mniej niż 3 Euro.
Po ubiegłym roku na Słowacji odechciało nam się ferii w Polsce i w tym roku też się tam wybieramy.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez tadfiZamieszczone przez Superbmanadamza, co do słowackich tatr, to nie jest źle (ja byłem dwa razy w Krompachach) ,ale od wprowadznie Euro niestety SK jest mocno niekonkurencyjna.
Wieczorem można skoczyć do Besenova (kilka kilometrów) i wygrzać się w basenach termalnych. Na skipasy są duże zniżki.
Na miejscu są restauracje, w kilku można zjeść obiady - dzienne menu (1 + 2 danie) za mniej niż 3 Euro.
Po ubiegłym roku na Słowacji odechciało nam się ferii w Polsce i w tym roku też się tam wybieramy.Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez radekgwja poprosilbym o namiary na ten apartament, i jeszcze pytanko, sa tam jakies gorki dla amatorow ? nigdy nie bylem za granica na nartach, a moze to dobre rozwiazanie na tego syl;westra
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez guajavaja jadę 3tego grudnia po raz 6 do Livigno - Włochy ^^
strefa wolnocłowa - Jim Beam 6,50 Euro/Litr , Jack Daniels 12Euro itp
no i stoki bajka
W PL raz byłem i dziękuję
pzdr
szkoda tylko, że oprócz jazdy na nartach wiążą się z popłynięciem (finansowym)
Dwa lata temu przy drogim € sam skipass za 197 € od osoby za 6 dni bolałbyła O1 1,6 102 KM
była O1 1,9 TDI 90 KM
była O2 1,9 TDI DSG 105 KM
był Citroen Berlingo 1,6 HDI
jest Ford Tourneo Courier
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez plebansam skipass za 197 € od osoby za 6 dni bolał
Komentarz
-
Komentarz