całkiem przyjemnie teraz to się musi odpychać w porównaniu do serii axr :lol: Też chce :P
Jakis telefon na dwie karty sim - co polecacie?
Zwiń
X
-
Tagi: Brak
-
Jakis telefon na dwie karty sim - co polecacie?
Pytanie jak w temacie....bo jakos nie mam zamiaru z 3 telefonami biegac....a kazda z 3ech dziewczyn ma w innej sieci :diabelski_usmiech
- oczywiscie zarcik ale pytanie o tel poważne
-
To co od wszystkiego jest do niczego... :? Lepiej mieć dwa oddzielne telefony. Oczywiście jeśli ci rzeczywiście zależy na dual simie to widziałem zestawienie takich telefonów i internauci wybrali najlepszy z nich. Sprawdź google
Komentarz
-
własnie juz mam dwa...i nie chcem trzeciego. Tez tak mówiłem ze jak od wszystkiego to i do niczego...ale zmienilem zdanie po zamontowaniu triflexa - anteny do cb i FM; Gogle - goglami, a moze ktos tu uzywa.....Zamieszczone przez adiwawTo co od wszystkiego jest do niczego... :? Lepiej mieć dwa oddzielne telefony. Oczywiście jeśli ci rzeczywiście zależy na dual simie to widziałem zestawienie takich telefonów i internauci wybrali najlepszy z nich. Sprawdź google
Komentarz
-
-
Ja takie cos kiedys widzialem w akcji
http://allegro.pl/hit-aphone-sciphon...329022468.html
i calkiem, calkiem. A najwieksze wrazenie zrobila cena i rozmiar
Mialem kupowac, ale jakos mi przeszlo.
Pozdrawiam,
Siudyk
Komentarz
-
testowalem dwa samsungi na dwie karty, ogolnie polecam, jako telefon do DZWONIENIA i pisania sms.
Komentarz
-
-
pierwszy wszeld D880, pozniej testowalem C5212.
ale widze ze nowszych modeli jest jeszcze kilka. szukac mozna pod haslem "dual sim"
ogolnie telefon dziala jak by mial w sobie jedna karte, tylko przy wykonywaniu polaczen czy wysylaniu smsa, masz zaznaczona sim1 i sim2, dyskretnym przyciskiem przelaczasz miedzy kartami, smialo mozna wylaczyc jedna karte, przy polaczeniach informuje z ktorej karty sa polaczenia, jak gadasz na jednej karcie to (o ile dobrze pamietam) jest jak w polaczeniach oczekujacych, informuje cie na bierzaco ze jest drugie polaczenie.
Komentarz
-
Jeśli dual sim to tylko SAMSUNG, reszta to w zasadzie niedziałająca chińszczyzna.
W zasadzie obojętnie jaki model. Uważaj tylko na D880 bo pierwsze egzemplarze miały kiepską jakość rozmów na drugiej karcie. Reszta bez zastrzeżeń, jeśli chodzi o rozmowy to bardzo wygodne rozwiązanie.
Komentarz
-
Moja córka ma Samsunga GT-C6112,jest na dwie karty i bardzo dobrze się spisuje.Godny poleceniaFiat Palio Weekend 1.2 16v 59kw. 2002r
Komentarz
-
miałem D880 i bardzo mi pasował, teraz żałuję że sprzedałem bo by mi się bardzo przydał...
Komentarz
-
A ja używam jakiegoś chińskiego telefonu, co nawet nazwy nie ma. Za to dual SIM działa świetnie.
Alfee
Ford Mondeo MKIII kombi Duratec HE 1.8 16V + LPG
Kawasaki ER5 :-)
Komentarz
-
to linka z allegro wklejZamieszczone przez alfeeA ja używam jakiegoś chińskiego telefonu, co nawet nazwy nie ma. Za to dual SIM działa świetnie.
[ Dodano: Pon 22 Lis, 10 23:41 ]
wszystkie opinie mile widzianeZamieszczone przez andrzej1962Mój kolega używa któregoś z modeli Sony-Erickson. Nie słyszałem aby narzekał, ale jak będziesz zaint. mogę popytać i zamieszczę opinię.
Komentarz
-
Niestety nie mogę, bo takich modeli na allegro nie ma. Ten mój to prywatny import z chinto linka z allegro wklej

Za to jak przeglądałem alledrogo, to spodobał mi się ten
http://allegro.pl/promocja-nowosc-pp...319377514.htmlAlfee
Komentarz
-
Ja używam coś takiego
http://allegro.pl/dotykowy-myphone-6...330724187.html
Jestem zadowolony,dualsim działa poprawnie. Telefonik prosty w obsłudze,menu a'la Nokia. Bateria trzyma do 5 dni,solidna metalowa obudowa. Ogólnie bardzo OK.
Komentarz
-
MiroTDI, Zupełnie jak mój, tylko ten twój ma ładniejszą obudowę
Alfee
Komentarz
-
W końcu roku Nokia oficjalnie wprowadzi dual sim do swojej oferty w Polsce: C2-00 i nieco tańszy C1-00.
C1-00 jest już dostępny na allegro, sprowadzany z zagranicy.
Nie sa to jakieś demony pełne wypasionych funkcji - ot, mają obsługiwać dwie karty, co ważne - jednocześnie, nie trzeba nic przełączać.
Pisałem do Nokii ostatnio - potwierdzali koniec grudnia.
Więcej o tych modelach TUTAJ
Komentarz
-

Komentarz