całkiem przyjemnie teraz to się musi odpychać w porównaniu do serii axr :lol: Też chce :P
Jakis telefon na dwie karty sim - co polecacie?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez adiwawTo co od wszystkiego jest do niczego... :? Lepiej mieć dwa oddzielne telefony. Oczywiście jeśli ci rzeczywiście zależy na dual simie to widziałem zestawienie takich telefonów i internauci wybrali najlepszy z nich. Sprawdź google
Komentarz
-
-
pierwszy wszeld D880, pozniej testowalem C5212.
ale widze ze nowszych modeli jest jeszcze kilka. szukac mozna pod haslem "dual sim"
ogolnie telefon dziala jak by mial w sobie jedna karte, tylko przy wykonywaniu polaczen czy wysylaniu smsa, masz zaznaczona sim1 i sim2, dyskretnym przyciskiem przelaczasz miedzy kartami, smialo mozna wylaczyc jedna karte, przy polaczeniach informuje z ktorej karty sa polaczenia, jak gadasz na jednej karcie to (o ile dobrze pamietam) jest jak w polaczeniach oczekujacych, informuje cie na bierzaco ze jest drugie polaczenie.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez alfeeA ja używam jakiegoś chińskiego telefonu, co nawet nazwy nie ma. Za to dual SIM działa świetnie.
[ Dodano: Pon 22 Lis, 10 23:41 ]
Zamieszczone przez andrzej1962Mój kolega używa któregoś z modeli Sony-Erickson. Nie słyszałem aby narzekał, ale jak będziesz zaint. mogę popytać i zamieszczę opinię.
Komentarz
-
-
W końcu roku Nokia oficjalnie wprowadzi dual sim do swojej oferty w Polsce: C2-00 i nieco tańszy C1-00.
C1-00 jest już dostępny na allegro, sprowadzany z zagranicy.
Nie sa to jakieś demony pełne wypasionych funkcji - ot, mają obsługiwać dwie karty, co ważne - jednocześnie, nie trzeba nic przełączać.
Pisałem do Nokii ostatnio - potwierdzali koniec grudnia.
Więcej o tych modelach TUTAJ
Komentarz
-
-
Komentarz