Radzę również patrzeć na ręce CRH w Lublinie, 3dni po przeglądzie zauważyłem, że dywanik kierowcy jest zdecydowanie bardziej zużyty niż powinien być jak na 30tys km. Najwyraźniej któryś z mechaników postanowił wymienić swój na nowszy
Nie złapałeś nikogo za rękę,więc nie rzucaj oskarżeń.Od kilkunastu lat ja i moi znajomi korzystamy z usług CRH Żagiel w Lublinie i nikomu nie zdarzyło się,aby coś z auta zginęło,lub zostało zamienione na bardziej zużyte.
Bądź łaskaw na przyszłość hamować nieco swoje wypowiedzi.
Zamierzam sobie kupić takie "cudo" do zabawy na zimne zimowe zakrapiane bądź nie wieczory
Pytanie podstawowe - czy warto?
Grafika w tym jest wybitnie mangowa, nie dorównuje ani PS3 ani X360, bliżej jej chyba do PS2.
Gdy też może nie są te same co na powyższe konsole, ale oglądając z nich filmiki i reklamy na juczubie doszedłem do wniosku, że zabawa może być przednia.
Fajnie jednak może być pograć w kręgle, bilarda czy tenis na ekranie TV ew. wyładować się boksując lub masakrując przeciwników mieczem
Zaznaczam, że nigdy nie miałem w ręce tej zabawki, widziałem tyle ile w internecie.
Obecnie posiadam PS2 i zaczęła mi się nudzić, niedawno w centrum handlowym próbowałem swych sił w X360 i grze Fifa11 i zupełnie nie przypadła mi ani sama gra ani grafika do gustu.
PS3 z czujnikiem ruchu Move kosztuje w granicach 1400-1500zł
Xbox 360 z Kinect'em kosztuje ok. 1200-1300zł
Nintendo Wii wraz z kontolerem to koszt w granicach 750-850zł
Freshtimers.pl, czyli mój mały fanpage z samochodami na wielkim Facebooku
szczerze - Wii to kicha, ten pakiet sportowy, ktory dostajesz razem z konsola ma grafike jak gry na Amidze. Grywalnosc z poczatku jest wysoka, ale po jakims czasie sie nudzi. Pozostale gry sa i wiele gorsze graficznie od PS i tak naprawdę sterowanie w call of duty czy jakichkolwiek wyscigówkach jest masakryczne, pozostają ci gry sportowe ktore nie są rewelacyjne. Oddałem Wii w prezencie po poł roku z czego 3 miesiące leżała nietknięta i nabyłem PS3 - którą mordujemy bezustannie.
Czyli pobawić się można ale zakup dla mnie był chybiony.
Prędzej sugerowałbym zainwestować w PS3 z Move. Zasada działania prawie identyczna jak w Wii, ale:
1. Masz od razu czytnik Blu-Ray, czyli można oglądać filmy w wysokiej rozdzielczości
2. Grafika w grach jest o niebo lepsza, w HD. Poza tym wybór tytułów masz o wiele większy - od rodzinnych, przez imprezowe, na samochodówkach i shooterach kończąc.
3. Z łatwością znajdziesz chętnych do gry po sieci. Dostęp do funkcji sieciowych jest, w przeciwieństwie do Xboxa 360, darmowa.
Tutaj: http://gry.wp.pl/tekst/hardware,move...aczy,6039.html znajdziesz test Move'a. Bawiłem się trochę tym urządzeniem i muszę przyznać, że imprezowe gierki są naprawdę ok. W przeciągu kolejnych miesięcy będą z całą pewnością pojawiać się też gry dla bardziej "profesjonalnych" graczy.
Jak dla mnie PS3 z Move to bardziej perspektywiczny (acz droższy) zakup.
Odkad PS3 ma Move, a X360 Kinect, to NIE warto! Mnie jakosc grafiki poprostu odrzucala, mimo ze zabawa z kontrolerami byla przednia. Teraz Wii to przezytek dla 4 latka.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
Odkad PS3 ma Move, a X360 Kinect, to NIE warto! Mnie jakosc grafiki poprostu odrzucala, mimo ze zabawa z kontrolerami byla przednia. Teraz Wii to przezytek dla 4 latka.
Osobiście odradzałbym kupowania wersji Arcade, która ma tylko 4GB wbudowanej pamięci a dyski twarde z poprzedniej wersji konsoli nie chcą współpracować. Taka przestrzeń dyskowa błyskawicznie się zapełni (dema, dlc, stany gry) i będzie kłopot. Jeśli kupować X'a, to prędzej wpierw zainwestować w Xboxa 360 z 250GB dyskiem (propozycja zestawu), a później dokupić Kinecta (najlepiej jak cena spadnie, bo sam z siebie kosztuje ponad 600 zł).
Podobnie cenowo wychodzi kupienie PS3 z 250GB dyskiem twardym (1199 zł) i dokupienie do tego Move starter packa (ok. 300 zł) oraz jeszcze jednego kontrolera aby grać w dwie osoby (ok. 200 zł).
Do jednego i drugiego zestawu należy też dokupić kabel HDMI oraz drugiego pada.
Komentarz