kowal 2002, ciesze się niezmiernie może Ty otwórz firme detektywistyczną
No i miałem bezwypadkowe autko...
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez abstinenttanio, solidnie i szybko na terenie całego kraju
kowal 2002- cieszę się, że winny owiesic się znalazł... Autko zrobią i kaska ani zniżka nie zejdzie
Pozdrawiam!Perfect Service by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentchyba żadne biuro detektywistyczne nie miało by tyle pracowników na terenie kraju co OCP :twisted:
:tuk: :zlo: :wpysk: :box :box2 :diabelski_usmiechPerfect Service by DGW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Mihau...
czyżby jakaś O2FL się szykowała? :twisted:
Oj tam, oj tam! Takie tam 1,8TSI Elegance Kombi z DSG, ksenonami, Bolerami, Sun-set-ami i innymi pirdołami... Nie ma o czym mówić :szeroki_usmiech ...Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
kowal 2002, dopiero teraz trafiłem na ten wątek, chłopie, wielkie gratki za słuszne podejście do sprawy i za doprowadzenie sprawy do końca.
Że ja Ciebie nie zaprosiłem do oględzin miejsca po kradzieży mojej czeszki.
Co do Nowej kandydatki na dupowoza to rzeczywiście żadna rewelacja, jedyny plus to to że nowsza będzie :szeroki_usmiech__________________________________
Witaj szkoło, żegnajcie kochane pieniążki.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Zamieszczone przez Mihau...
Oj tam, oj tam! Takie tam 1,8TSI Elegance Kombi z DSG, ksenonami, Bolerami, Sun-set-ami i innymi pirdołami... Nie ma o czym mówić :szeroki_usmiech ...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez abstinentteraz to pewnie z 5 kamer będzie
taka terapia szokowa :PJest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Zamieszczone przez Mihau...
Oj tam, oj tam! Takie tam 1,8TSI Elegance Kombi z DSG, ksenonami, Bolerami, Sun-set-ami i innymi pirdołami... Nie ma o czym mówić :szeroki_usmiech ...
skromniś
ps.
no to super, że temat złapania kolesia został ogarnięty -> CSI robi swojekliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kowal 2002Mihau, no przecież mówię...kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6
SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Superbmanspisałem numery i zostawiłem kierowcy BMW karteczkę- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
Komentarz