Q7 ładne i monstrualne dopracowane i wygodne, nawet miałem się okazje bliżej przyjrzeć ku mojemu zdziwieniu jakby mniejsze od X5. Tak jakby podłoga była wysoko. Mam 186cm wzrostu i wygodniej mi się siedziało w X5. Prowadzenie również na korzyść BMW na razie obie marki nie mają równych i nie możecie porównywać mazdy 9 czy rovera Sport
marlena, Jeśli masz ochote na pewne BMW z Niemiec a nie z Polski od niewiadom kogo wal na PW mam namiar na człowieka sprawdzonego wszystko powiem co i jak.
Jeśli chodzi o nowe Auta już też wyrosłem i tu się zgadzam.
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
marlena,
wiesz, że kilka beemek juz przerobiłem
większość z nich pochodziła od Krzysia, który skądinąd jest moim znajomym :wink: a znamy sie z czasów jak pracował jeszcze w BMW Polska 8)
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
marlena, pogadamy za 15 lat :diabelski_usmiech :wink:
oj tam wtedy to już będę stara, marudna itd itp :lol: ..chcesz powiedzieć, że z wiekiem przyszedł czas na Skodę :?: :lol:
Żartuję żeby nikt nie poczuł się urażony :szeroki_usmiech bo po 40 człowiek młodnieje... :wink:
Mam dojście do Niemieckiego domu aukcyjnego większa część tych aut może z tamtąd pochodzi.
Tak że jest możliwość ominięcia ich i zaoszczędzenia paru groszy.
piotrek_gdy,
BMW Bank GmbH, BMW AG są to firmy które za pośrednictwem tego portalu sprzedają auta i wiesz mi widziałem na aukcjach login który wyglądał mi na ich.
aneczek76, wiem o czy mówię bo wiem skąd biorą auta
ale ... nie mogę powiedzieć
a poza tym jak sprowadzasz auto za 200000pln to lepiej żeby ktoś za ciebie zrobił wszystkie formalności
nie no pewnie że tak a formalnościami nie ma problemu dostajesz Niemiecką fakturę bez 19% Niemieckiego VAT i dalej to już formalności w Polsce.
Zresztą na tej aukcji kupują wyłącznie zarejestrowani dealerzy samochodowi.
kiedys połaszczyłem się na oszczędność rzedu 4000pln sprowadzając Cayenna ze stanów
powiem tak- koszt moich nerwów i straconego czasu- bezcenny, nie wspomnę, że na auto czekałem jakieś 3 miechy dłużej niżbym czekał sprowadzając przez firmę
wolę dac komuś zarobić kilka groszy niż marnowac swój czas który mógłbym poświęcić na pracę, odpoczynek z rodziną czy ... dłubanie w nosie :P
tu układ jest czysty- dostajesz ofertę, negocjujesz cenę i podpisujesz umowę gdzie jest powiedziane kiedy i co odbierasz- jest rysa- nie odbierasz
nie sądzę, żeby każdy miał czas żeby jechać do niemiec, dopilnować formalności, transportu i innych dupereli skoro robi to pierwszy raz w zyciu
może zaoszczędzisz kilka euro na aucie ale lora, celnik, Urząd Skarbowy, Urząd Miasta kosztują czas i nerwy- że o pieniądzach nie wspomnę- no chyba, że masz lawetę na podwórku, ale i tak w transporcie możesz dostać kamieniem :wink:
przyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz