mam garaż w którym bez problemu moge otworzyć drzwi od auta i je odkurzyć choć nie powiem że 12V nie byłby poręczniejszy i zajmujący mniej miejsca... tak więc czekam na opinie (odkurzacze są przykładowe i będe wdzięczny za jakieś lepsze propozycje)
Pozdrawiam
noswer, za taką cenę odkurzacza na 12V bym nie kupował Niby firma dobra ale jest ale... Standardowy jest tańszy i lepszy pod względem mocy no może nie wielkości ale mocy tak do garażu możesz kupić używkę Co do worka i bez worka to i to i to ma swoje zalety. Ja wybrałbym tradycyjny
wszyscy odradzali zakup wynalazku 12 V ale ja chciałem być mądrzejszy i co z tego wyszło ? A jedno wielkie g....no. Zakupiłem odkurzacz black decker, nie wiem czy odkurzałem nim 60 sekund, miał problemy z wciągnięciem kurzu, nie mówiąc o czymś większym, szkoda kasy. Jak cos to mogę ci Odsprzedać :twisted:
wszyscy odradzali zakup wynalazku 12 V ale ja chciałem być mądrzejszy i co z tego wyszło ? A jedno wielkie g....no. Zakupiłem odkurzacz black decker, nie wiem czy odkurzałem nim 60 sekund, miał problemy z wciągnięciem kurzu, nie mówiąc o czymś większym, szkoda kasy. Jak cos to mogę ci Odsprzedać :twisted:
Dokładnie, zakupiłem odkurzacz żeby wiórki od chomika z podłogi zbierało, to nie dawało rady 1 wiórka podnieść, a jak zaciągnął to się zapchał bo filter zablokował - kompletne dno
dostalem kiedys taki, jak mnie wkurzyl kiedys to nim huknalem o sciane budynku obok ktorego stalem, rozpadl sie na czesci, a ja sie uspokoilem
czyli jednak na coś się 12V-towiec przydaje
założyłem poprostu że jak ktoś to robi to nie tylko dlatego żeby było na rynku... no ale widać moje założenie jest błędne - kupie jakiś pełnowymiarowy na allegro...
Wielkie dzięki i pozdrawiam
PS. Wyłszły mi 2 tematy przez przypadek - poprostu net chciałem popędzić i kliknołem 2 razy.
Potwierdzam, te 12 Voltowe to gówno. Zbierze tylko najlżesze śmieci i te które się nie wczepiły w wykładzinę. Najlepiej zwykły 230V - można kupić za 150-200 zł.
Komentarz