Akcja "Ratujcie Szymona"

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Lesiu34
    Ambiente
    • 2010
    • 159
    • Octavia II combi (1Z5)
    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Akcja "Ratujcie Szymona"

Na Skoda.pl rowniez jestesmy aktywni a Twoje odwiedziny na najblizszym spotknianiu nie powinny zalezec od frekwencji. Wpadaj i korzystaj bo takich kolegow rzadko gdzie dostaniesz. Nikt ze znajomych nie padl, humory dopisuja.
  • Mihau
    RS
    • 2009
    • 7461
    • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Akcja "Ratujcie Szymona"

Zobaczyłem filmik 2 dni temu na innym forum i postanowiłem wrzucić tu.

:shock:

I artykuł

Wysłuchałem po kawałku, bo do końca to nie byłem w stanie. Jak można takie rzeczy dziecku robić :shock: :shock:
    O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• r2r
      RS
      • 2008
      • 4721
      • BSE 1.6 MPI 102 KM

"Prokuratura umorzyła dochodzenie".

Debile w polskich sądach wydają osądy jedynie zachęcające/kibicujące takim patologiom.
      Czy takie nagrania to nie wystarczający dowód?

Moim zdaniem za zjechaną psychykę tego dziecka można podziękować 50% matce, 50% polskiemu prawu i pałom co siedzą w togach i dumnie recytują wyroki które sa wbrew człowieczeństwu.
      Artur

Komentarz

• szkoda
        RS
        S_OCP Member
        • 2005
        • 22543

Zamieszczone przez r2r
        50% matce, 50% polskiemu prawu
        I być może ojcu, który wcześniej zrąbał psychikę mamusi, ja bym tak łatwo nie ferował wyroków, życie nie jest takie proste ani czarno białe.

Oczywiście to przekracza wszelkie normy i czasem jednak popieram Hitlera, niektóre jednostki zdecydowanie nadają się tylko do sterylizacji lub eliminacji z populacji.
        Niestety trudno jest takie decyzje podejmować.

Trochę inaczej wyobrażałbym sobie zachowanie zastraszonego, katowanego dziecka, ale jakkolwiek nie znam się na tym to muszę przyznać, że to mnie uderzyło w tym materiale...
        saport techniczny baj DGW
        była BKD+DSG '05 120kkm
        była BXE '08 190kkm
        no i nie ma :-)

Komentarz

• dwaoka
          Elegance
          • 2010
          • 927

Dzieci czyli ofiary takiej przemocy, w większości przypadków stają się również oprawcami w życiu dorosłym... paradoksalnie, ale tak jest. :cry:
          bkc+dsg

Komentarz

• Skodio_
            Rider
            • 2008
            • 324

Zamieszczone przez szkoda
            I być może ojcu, który wcześniej zrąbał psychikę mamusi, ja bym tak łatwo nie ferował wyroków, życie nie jest takie proste ani czarno białe.
            prawdopodobnie tak tez moze byc , jakbym byl sąsiadem czy widzał słyszał coś takiego gdziekolwiek to bym napierdo... matce i przyglądajacemu sie ojcu i odrazu policja

(nie mogłem tego słuchac :cry: _

Komentarz

• WIELKIBONGO
              RS
              S_OCP Member
              • 2006
              • 1594
              • Superb II (3T4)

za to bym kurwę zabił :evil: :evil: :evil:

zresztą za wszystko co robi temu dziecku

słysząc to co się dzieje żałuję,że nie można otworzyć w ajencji pieca w Oświęcimiu i że kara śmierci jest zniesiona :evil:

że takie śmieci mogą chodzić po ziemi to normalnie nóż się w kieszeni otwiera

przepraszam za ostre słowa ale nic innego nie ciśnie mi się na usta
              NajtFukinPatrol North-West

UNIDEN 510 XL + ML145

BYŁ ASZ
              PÓŹNIEJ BYŁ BKD
              BYŁA TEŻ CEGA
              A TERAZ JEST SUPERB CBBB
              MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz

• szkoda
                RS
                S_OCP Member
                • 2005
                • 22543

Ojciec 5-letniego Szymona od miesięcy bezskutecznie prosił o interwencję ws. znęcania się matki nad ich synem. Ani policja, ani Gminny Ośrodek Społecznej Pomocy w Janowie (woj. śląskie) nie zareagował. Nagranie mające świadczyć o tym, że dziecko jest bite i poniżane przez matkę, mężczyzna umieścił w internecie.

w każdym razie jak wszystko w tym kraju działa tak jak ta policja, prokuratura i gmina, to idziemy na dno :lol:
                saport techniczny baj DGW
                była BKD+DSG '05 120kkm
                była BXE '08 190kkm
                no i nie ma :-)

Komentarz

• r2r
                  RS
                  • 2008
                  • 4721
                  • BSE 1.6 MPI 102 KM

szkoda, akurat dla sądownictwa to mało co jest białe lub czarne co uważam za piętę achillesową naszego prawa.
                  Zgwałci psychol i zamorduje dziewczynę to wąchają potem sprawę latami, a jak była ubrana, a która była godzina, a ile miała lat, a co to był za dzień, a czy zima akurat była i pruszył śnieg.....tysiąc okoliczności wyssanych z dupy i finał taki że uniewinniają gościa z powodu braku wystarczających dowodów i jeszcze wychodzi tak że to z dziewczyny pośmiertnie zrobią winną bo akurat szła nie tą drogą co trzeba i była prowokacyjnie ubrana, a że nie żyje to można jej przyrobić łatkę, zamiast schować psychola do puszki.

Polskiemu sądownictwu brakuje stanowczości. Zabiłeś to czapa albo dożywocie. Skrzywdziłeś to do pierdla a nie 7 lat badania poszlak i innych sraczek. Jest wina to musi być i winny, a skoro jest winny to nie interesuje mnie pod jakim wpływem działał, czy był znerwicowany, czy na prochach czy jakkolwiek. Krzywdził??? To do pierdla i finito bo inaczej zwyrodnialcy i psychopaci będą bezkarnie chodzić wśród normalnych ludzi i śmiać się potem na ławie oskarżonych np.rodzicom zamordowanej dziewczyny prosto w oczy. W SĄDZIE PRZY OSKARŻYCIELU I PROKURATORZE!!! :evil:
                  Artur

Komentarz

• pic2ek
                    Rider
                    • 2007
                    • 624

Na nagraniach słychać, jak matka używa wulgaryzmów i krzyczy na dziecko. Chłopiec prosi ją, żeby go nie biła
                    ale bym k***wie wpie****ił!!!!!
                    nie oglądałem tego filmu, nie moge i nie chce - bo mi się nóż w kieszeni otwiera i za nerwowy jestem. Sam mam syna w wieku 3,5 lat , i jak bym był na miejscu faceta to zrobił bym straszną kaleką taką matkę.
                    A prokuratura dopiero po nagłośnieniu sprawy wzmaża umożone wczesniej śledztwo. Noż k****a to się nóż kieszeni sam otwiera na tych sk*****nów!!

Komentarz

• wasyl
                      L&K
                      • 2005
                      • 1084

ja tak samo nie moge tego słuchać... normalnie jestem spokojny ale chyba bym france udusił jak bym ją spotkał,a potem lał wrzątkiem z czajnika....
                      ASV + Aligator MT K-ce 150 KM 320Nm
                      www.wasilewski-foto.pl
                      KIA 2,2 d (245KM i 523Nm)

Komentarz

Pracuję...