Na Skoda.pl rowniez jestesmy aktywni a Twoje odwiedziny na najblizszym spotknianiu nie powinny zalezec od frekwencji. Wpadaj i korzystaj bo takich kolegow rzadko gdzie dostaniesz. Nikt ze znajomych nie padl, humory dopisuja.
Akcja "Ratujcie Szymona"
Zwiń
X
-
"Prokuratura umorzyła dochodzenie".
Debile w polskich sądach wydają osądy jedynie zachęcające/kibicujące takim patologiom.
Czy takie nagrania to nie wystarczający dowód?
Moim zdaniem za zjechaną psychykę tego dziecka można podziękować 50% matce, 50% polskiemu prawu i pałom co siedzą w togach i dumnie recytują wyroki które sa wbrew człowieczeństwu.Artur
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez r2r50% matce, 50% polskiemu prawu
Oczywiście to przekracza wszelkie normy i czasem jednak popieram Hitlera, niektóre jednostki zdecydowanie nadają się tylko do sterylizacji lub eliminacji z populacji.
Niestety trudno jest takie decyzje podejmować.
Trochę inaczej wyobrażałbym sobie zachowanie zastraszonego, katowanego dziecka, ale jakkolwiek nie znam się na tym to muszę przyznać, że to mnie uderzyło w tym materiale...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaI być może ojcu, który wcześniej zrąbał psychikę mamusi, ja bym tak łatwo nie ferował wyroków, życie nie jest takie proste ani czarno białe.
(nie mogłem tego słuchac :cry: _
Komentarz
-
-
za to bym kurwę zabił :evil: :evil: :evil:
zresztą za wszystko co robi temu dziecku
słysząc to co się dzieje żałuję,że nie można otworzyć w ajencji pieca w Oświęcimiu i że kara śmierci jest zniesiona :evil:
że takie śmieci mogą chodzić po ziemi to normalnie nóż się w kieszeni otwiera
przepraszam za ostre słowa ale nic innego nie ciśnie mi się na ustaNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!
Komentarz
-
-
Ojciec 5-letniego Szymona od miesięcy bezskutecznie prosił o interwencję ws. znęcania się matki nad ich synem. Ani policja, ani Gminny Ośrodek Społecznej Pomocy w Janowie (woj. śląskie) nie zareagował. Nagranie mające świadczyć o tym, że dziecko jest bite i poniżane przez matkę, mężczyzna umieścił w internecie.
w każdym razie jak wszystko w tym kraju działa tak jak ta policja, prokuratura i gmina, to idziemy na dno :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
szkoda, akurat dla sądownictwa to mało co jest białe lub czarne co uważam za piętę achillesową naszego prawa.
Zgwałci psychol i zamorduje dziewczynę to wąchają potem sprawę latami, a jak była ubrana, a która była godzina, a ile miała lat, a co to był za dzień, a czy zima akurat była i pruszył śnieg.....tysiąc okoliczności wyssanych z dupy i finał taki że uniewinniają gościa z powodu braku wystarczających dowodów i jeszcze wychodzi tak że to z dziewczyny pośmiertnie zrobią winną bo akurat szła nie tą drogą co trzeba i była prowokacyjnie ubrana, a że nie żyje to można jej przyrobić łatkę, zamiast schować psychola do puszki.
Polskiemu sądownictwu brakuje stanowczości. Zabiłeś to czapa albo dożywocie. Skrzywdziłeś to do pierdla a nie 7 lat badania poszlak i innych sraczek. Jest wina to musi być i winny, a skoro jest winny to nie interesuje mnie pod jakim wpływem działał, czy był znerwicowany, czy na prochach czy jakkolwiek. Krzywdził??? To do pierdla i finito bo inaczej zwyrodnialcy i psychopaci będą bezkarnie chodzić wśród normalnych ludzi i śmiać się potem na ławie oskarżonych np.rodzicom zamordowanej dziewczyny prosto w oczy. W SĄDZIE PRZY OSKARŻYCIELU I PROKURATORZE!!! :evil:Artur
Komentarz
-
-
Na nagraniach słychać, jak matka używa wulgaryzmów i krzyczy na dziecko. Chłopiec prosi ją, żeby go nie biła
ale bym k***wie wpie****ił!!!!!
nie oglądałem tego filmu, nie moge i nie chce - bo mi się nóż w kieszeni otwiera i za nerwowy jestem. Sam mam syna w wieku 3,5 lat , i jak bym był na miejscu faceta to zrobił bym straszną kaleką taką matkę.
A prokuratura dopiero po nagłośnieniu sprawy wzmaża umożone wczesniej śledztwo. Noż k****a to się nóż kieszeni sam otwiera na tych sk*****nów!!
Komentarz
-
Komentarz