Na Skoda.pl rowniez jestesmy aktywni a Twoje odwiedziny na najblizszym spotknianiu nie powinny zalezec od frekwencji. Wpadaj i korzystaj bo takich kolegow rzadko gdzie dostaniesz. Nikt ze znajomych nie padl, humory dopisuja.
Akcja "Ratujcie Szymona"
Zwiń
X
-
"Prokuratura umorzyła dochodzenie".
Debile w polskich sądach wydają osądy jedynie zachęcające/kibicujące takim patologiom.
Czy takie nagrania to nie wystarczający dowód?
Moim zdaniem za zjechaną psychykę tego dziecka można podziękować 50% matce, 50% polskiemu prawu i pałom co siedzą w togach i dumnie recytują wyroki które sa wbrew człowieczeństwu.Artur
Komentarz
-
-
I być może ojcu, który wcześniej zrąbał psychikę mamusi, ja bym tak łatwo nie ferował wyroków, życie nie jest takie proste ani czarno białe.Zamieszczone przez r2r50% matce, 50% polskiemu prawu
Oczywiście to przekracza wszelkie normy i czasem jednak popieram Hitlera, niektóre jednostki zdecydowanie nadają się tylko do sterylizacji lub eliminacji z populacji.
Niestety trudno jest takie decyzje podejmować.
Trochę inaczej wyobrażałbym sobie zachowanie zastraszonego, katowanego dziecka, ale jakkolwiek nie znam się na tym to muszę przyznać, że to mnie uderzyło w tym materiale...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
prawdopodobnie tak tez moze byc , jakbym byl sąsiadem czy widzał słyszał coś takiego gdziekolwiek to bym napierdo... matce i przyglądajacemu sie ojcu i odrazu policjaZamieszczone przez szkodaI być może ojcu, który wcześniej zrąbał psychikę mamusi, ja bym tak łatwo nie ferował wyroków, życie nie jest takie proste ani czarno białe.
(nie mogłem tego słuchac :cry: _
Komentarz
-
-
za to bym kurwę zabił :evil: :evil: :evil:
zresztą za wszystko co robi temu dziecku
słysząc to co się dzieje żałuję,że nie można otworzyć w ajencji pieca w Oświęcimiu i że kara śmierci jest zniesiona :evil:
że takie śmieci mogą chodzić po ziemi to normalnie nóż się w kieszeni otwiera
przepraszam za ostre słowa ale nic innego nie ciśnie mi się na ustaNajtFukinPatrol North-West
UNIDEN 510 XL + ML145
BYŁ ASZ
PÓŹNIEJ BYŁ BKD
BYŁA TEŻ CEGA
A TERAZ JEST SUPERB CBBB
MAMY NOWEGO KANDYTATA DO OCP,MA JUż JEDENAŚCIE LAT !!!!!!!!!!

Komentarz
-
-
Ojciec 5-letniego Szymona od miesięcy bezskutecznie prosił o interwencję ws. znęcania się matki nad ich synem. Ani policja, ani Gminny Ośrodek Społecznej Pomocy w Janowie (woj. śląskie) nie zareagował. Nagranie mające świadczyć o tym, że dziecko jest bite i poniżane przez matkę, mężczyzna umieścił w internecie.
w każdym razie jak wszystko w tym kraju działa tak jak ta policja, prokuratura i gmina, to idziemy na dno :lol:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
szkoda, akurat dla sądownictwa to mało co jest białe lub czarne co uważam za piętę achillesową naszego prawa.
Zgwałci psychol i zamorduje dziewczynę to wąchają potem sprawę latami, a jak była ubrana, a która była godzina, a ile miała lat, a co to był za dzień, a czy zima akurat była i pruszył śnieg.....tysiąc okoliczności wyssanych z dupy i finał taki że uniewinniają gościa z powodu braku wystarczających dowodów i jeszcze wychodzi tak że to z dziewczyny pośmiertnie zrobią winną bo akurat szła nie tą drogą co trzeba i była prowokacyjnie ubrana, a że nie żyje to można jej przyrobić łatkę, zamiast schować psychola do puszki.
Polskiemu sądownictwu brakuje stanowczości. Zabiłeś to czapa albo dożywocie. Skrzywdziłeś to do pierdla a nie 7 lat badania poszlak i innych sraczek. Jest wina to musi być i winny, a skoro jest winny to nie interesuje mnie pod jakim wpływem działał, czy był znerwicowany, czy na prochach czy jakkolwiek. Krzywdził??? To do pierdla i finito bo inaczej zwyrodnialcy i psychopaci będą bezkarnie chodzić wśród normalnych ludzi i śmiać się potem na ławie oskarżonych np.rodzicom zamordowanej dziewczyny prosto w oczy. W SĄDZIE PRZY OSKARŻYCIELU I PROKURATORZE!!! :evil:Artur
Komentarz
-
-
Na nagraniach słychać, jak matka używa wulgaryzmów i krzyczy na dziecko. Chłopiec prosi ją, żeby go nie biła
ale bym k***wie wpie****ił!!!!!
nie oglądałem tego filmu, nie moge i nie chce - bo mi się nóż w kieszeni otwiera i za nerwowy jestem. Sam mam syna w wieku 3,5 lat , i jak bym był na miejscu faceta to zrobił bym straszną kaleką taką matkę.
A prokuratura dopiero po nagłośnieniu sprawy wzmaża umożone wczesniej śledztwo. Noż k****a to się nóż kieszeni sam otwiera na tych sk*****nów!!
Komentarz
-
Komentarz