Big ja Ci na pewno nie przepowiem przyszlosci bo do tego trzeba lat praktyki, ogolnie dzieki OOBE jestes w stanie podrozowac w przeszlosc w przylosc oraz w czasie terazniejszym, i to nie jest sen tylko wyjscie duszy z ciala, ale wiem ze jezeli chcesz robic cos w celach zlych (czyt. zobaczyc szostke w lotka itp., to raczej to Ci sie nie uda). Ogolnie mowiac jak znajdziesz 2 godzinki czasu wolnego to zapraszam do poczytania chociaz czesciowo o tym, fajna ksiazka np. richarda webstera podroze astralne, w ktorym tez opisuje mase eksperymentow ktorych celem bylo udowodnienie ze takie rzeczy wogole istnieja. Jezeli uwierzysz ze mozna wyjsc z ciala, i zobaczyc kto spi w pokoju obok, to rownie dobrze uwierzysz ze mozna podrozowac w czasie.
Przepowiednie baba vanga
Zwiń
X
-
radekgw, ale nie odpowiedziałes na moje pytanie
czy którykolwiek z tych ludzi o których mówisz i których książki czytasz przewidział DOKLADNIE jakieś wydażenie ?? Ale dokładnie tzn. z podaniem daty, miejsca i dokładnego opisu zdarzenia. Pzrecież jeśli podrózujesz w przyszłosc iwidzisz to co sie ma stac, to nie powinno być z tym najmniejszego problemu.
Zamieszczone przez radekgwjestes w stanie podrozowac w przeszlosc
Zamieszczone przez radekgww przylosc
Jeszcze raz pytam. Ilu z tych znanych i uznanych autorytetów przewidziało DOKŁADNIE choć 1 wydażenie ? Ilu? i dlaczego angielsta nagroda dla jasnowidzów nie znalazła do tej pory swego laureata ? A przecież kryteria są proste - przewidzisz DOKŁADNIE 3 wydażnia w kolejnym roku dostajesz kupę kasy. Nic prostszegoCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaprzeczuwam rychłe zamknięcie tego topiku
Jednyne w czym masz racje to w tem, że ten temat jak setki podobnych nie doprowadzi do jakichkolwiek diametralnych rozstrzygnięć. Każdy zapewne pozostanie przy swoim zdaniu.Czarny Elegance
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez szkodaZamieszczone przez BigPrzecież rozmawiamy sobie kulturalnie, nikt nikogo nie obraża wiec dlaczego zamykać?superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez VoitZamieszczone przez szkodaZamieszczone przez BigPrzecież rozmawiamy sobie kulturalnie, nikt nikogo nie obraża wiec dlaczego zamykać?
prosze! Zdradz nam tajemnice niesmiertelnosci! :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaA mi stara cyganka wywrozyla, ze bede piekny i bogaty... I co? I dupa. :P
dobre
superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Jeden z moich ulubionych filmow... :-)
i odnosnie tajemnic, przepowiedni, proroctw.... :twisted:
Swietna scena - obrazuje jak to powstaja rozne cuda, mity i cudotworcy :lol:
Komentarz
-
-
Big: to ze zaden czlowiek, a przynajmniej taki o ktorym my wiemy, nie przewidzial to nie znaczy ze nie mozna poznac przyszlosci, zakladanie ze cos jest niemozliwe przy tym stanie wiedzy ktory mamy teraz jest poprostu ignoranckie i oganiczone. Tak szybko w pewnych dziedzinach sa przelamywane bariery ze szok.
Slyszalem o podrozach astralnych, kiedys chcialem w to sie pobawic ale jakos tak cos wypadalo itp. Z wlasnych pewnych przemyslem widze ze niektore zjawiska sie przenikaja i tworza pewna rzeczywistosc do ktrorej do pelnego poznania brakuje nam bardzo duzo.Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Techno200zakladanie ze cos jest niemozliwe przy tym stanie wiedzy ktory mamy teraz jest poprostu ignoranckie i oganiczone
Jesli coś się jeszcze nie wydażyło i nie miało miejsca to jak mozna to zobaczyć ?? Czas, to nie jest pasek na filmie wyświetlanym na kompie który możesz przeciągnąć do przodu i zobaczyć co będzie dalejCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Big - musisz tez popatrzec na nie ktore rzeczy z troche innej strony, zaluzmy ze wchodzisz w OOBE widzisz przyszlosc, przeszlosc, rozmawiasz ze zmarlymi (tez mozna to robic), czy dalej swiat materialny ma dla Ciebie jakies znaczenie ? Bo dla mnie nie mialby najmniejszego. Tak jak czytalem w jednej z ksiazek jak ekipa 5 reporterow z USA, pojechala do bodajze tybetu szukac prawdziwych mnichow, niestety tylko 2 reporterow wrocilo do swojego kraju, ale nie dlatego ze cos ktos im zrobil, tylko zobaczyli takie rzeczy :shock:ktorych wlasnie filozofom sie nie snily.
A co do Twojego pytania czy znam osobe ktora co do minuty ze szczegolami przepowie przyszlosc - nie nie znam, ale to nie znaczy ze takich osob nie ma. Ty jak to powiedziales stoisz twardo na nogach, i masz racje, ja dotychczas myslalem tak samo jak Ty, ale daje sobie reke uciac ze gdybys widzial takie rzeczy chocby jak ja to Twoje zycie zmieniloby sie o 180 stopni.Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730
Komentarz
-
-
Wy się smiejecie ale ja kiedyś byłem u wróżki- poprostu z ciekawości. I najpierw powiedziała pare rzeczy do tyłu w sumie mogła zgadywać nie wiem- część prawdy było. Ale przepowiedziała mi pare rzeczy do przodu. I powiem tylko tyle, już więcej nie pójde.Prawie wszystko się sprawdziło. :shock:
Żona też była( ja ją nakłoniłem bo się śmiała ze mnie,że wierze w takie bzdury ) i o dziwo też się sprawdziło i to rzeczy które teroretycznie wydarzyć się nie mogły.
Wiadomo ,że człowiek niektóre rzeczy dopasowuje do wydarzeń.
Więcej nie pisze bo to jest śmieszne z racjonalnego punktu widzenia.Ale coś napewno w tym jest.
Komentarz
-
-
shok, takie "wróżki" to nic innego jak ludzie którzy owszem maja ponad przecietne zdolnosci ale nie w dziedzinie parapsychologii czy przewidywania przyszłości ale w .... świetnym słuchaniu drugiego czowiek i zadawaniu odpowiednich pytań a potem kojarzenia faktów
Ty sam im mówisz swoją przeszlość nawet o tym nie wiedząc. A przyszlość zgadują na podastwie umiejętnie zadawanych pytań o to co planujesz, czego się spodziewasz, chcesz dokonać, zdobyć itd.
Taka "wróżka", to nie wróżka, tylko świetny ... psycholog 8)
[ Dodano: Czw 17 Mar, 11 17:21 ]
Zamieszczone przez radekgwnie nie znam, ale to nie znaczy ze takich osob nie ma
A tak na powaznie. Skoro nawet Ty, jako osoba zagłębiona w temat, nie potrafisz podać przypadków gdy "jasnowidz" przewidział DOKLADNIE przyszłośc to oznacza tylko tyle ... jest to niemożliwe i takich ludzi po prostu nie ma !!
Pisałem ci, że jest wyyyysoka nagroda dla takich ludzi, no ico? No i nic !! Nagroda sobie jest. Tylko nie ma nikogo kto potrafiłby po nia siegnąc pzrewidując dokladnie 3 wydarzenia w kolejnym rokuCzarny Elegance
Komentarz
-
-
Big, to tak jak wrozbita Maciej
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=1lVMCDYNaxk[/youtube]
Kto by sie domyslal, ze zgubione rzeczy byly drogie :roll: :lol:VW Vento 1.9TDI 1Z ++
Na potęge Posępnego Czerepu, mocy przybywaj!
Captain Planet, he's our hero. Gonna take pollution down to (Euro)0 :lol
Komentarz
-
-
Big,
tak naprawde to nikt nie zna prawdziewej natury czasu, tak jak nie zna sie np. jak powstal kosmos. my tylko obserwujemy pewne efekty ale nie znamy prawdziwej natury.Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5
Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy
Komentarz
-
Komentarz