Przepowiednie baba vanga

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • marlej108
    RS
    S_OCP Member
    • 2006
    • 4976
    • Octavia III (5E3)
    • CJZB 1.2 TSI 86 KM

ciezar dowodu ciazy na twierdzacym, radek to ty twierdzisz ze cos tam mozesz robic i znasz ludzi co to cos tam tez robia (nawet tego nie bede nazywal bo dla mnie brzmi to po prostu idiotycznie...).

wiec jak sie cos twierdzi to trzeba to udowodnic, a nie wymagac od innych slepej wiary... (vide filmik z Zywota Briana.... do czego taka wiara prowadzi hehe).

wiec jak znasz ludzi co to przepowiadaja przyszlosc, to prosze zapytaj ich o kurs dolara... to moze sobie choc na tym troche zarobie na drozejace paliwo. Ooo i jeszcze o ile i kiedy podrozeje paliwo ;-))
    pozdro.
    http://forum.octaviaclub.pl/forum/mo...erwone-skodari
    Spalanie - Motostat.pl

Komentarz

• radekgw
      L&K
      • 2010
      • 1182

marlej108 - niestety w tej kwestii nic wam nie moge udowodnic, ale tez jakos specjalnie mi na tym nie zalezy. W Boga tez jest slepa wiara, a jednak tyle osob lata do kosciola, bo ktos cos tam kiedys powiedzial i napisal ze sie wydarzylo. Na zachete dodam ze jak ktos sie boi smierci, to przestanie gdy zacznie mu sie udawac OOBE. Odnosnie kursu dolara, to jeszcze wam nie powiedzialem za co kupilem auto ?
      edit: jak w lato bedzie jakis wieksze 2dniowy zlot, to postaram sie co nie co pokazac i udowodnic.
      Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730

Komentarz

• Purchawa
        Admin
        S_OCP Member
        • 2004
        • 8007

Zamieszczone przez radekgw
        postaram sie co nie co pokazac i udowodnic.
        Spoko. Trzymamy za slowo!
        Zrobimy prosty test. Zamykamy Ciebie w jednym pokoju. Do drugiego na stole kladziemy kartke z jakims tekstem. Jak powiesz co bylo napisane na kartce, to zwracam honor! :szeroki_usmiech
        "...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
        Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"

STOP ECO-TERRORISM!

Komentarz

• Agamek12
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 9943
          • Ford

Ja również potrafię przepowiać przyszłość - i doświadczyłem tego dziś :szeroki_usmiech .
          Żona kazała mi kupić dla córki rowerek 16" w kolorze różowym... Tak też uczyniłem, ale jadąc do domu już czułem, że jej się coś nie spodoba i będzie krzyk... I co? I trafiłem: wkur.iła się na to, że chciała żebym kupił inny różowy...
          Jestem jasnowidzem :diabelski_usmiech
          Adam... Używam:
          Rolka: e11FL 97KM/130Nm
          Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• Udesky
            RS
            • 2007
            • 1692
            • Octavia I (1U2)
            • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez Purchawa
            Chlopaki, powiedzcie co bierzecie! Ja tez chce! :lol: :szeroki_usmiech
            nowość na rynku:
            baba vanga
            kopie, że wychodzisz z siebie 8)
            Zamieszczone przez Agamek12
            Żona kazała mi kupić dla córki rowerek 16" w kolorze różowym... Tak też uczyniłem, ale jadąc do domu już czułem, że jej się coś nie spodoba i będzie krzyk... I co? I trafiłem: wkur.iła się na to, że chciała żebym kupił inny różowy...
            A co chciał amarantowy? :lol:
            radekgw dawaj warsztaty zbiorowe na spotach, na początek darmocha, później płatne. Jaki biznes. :szeroki_usmiech
            W Polsce nie ma kryzysu.
            Kryzys jest w państwach, w których kiedyś był dobrobyt.

Komentarz

• Agamek12
              RS
              S_OCP Member
              • 2006
              • 9943
              • Ford

Udesky, no właśnie mi się wydawało że kupuję różowy, a żona stwierdziła, że kupiłem amarantowy... Co to ku.wa za nazwa: amarantowy... :?: Fuksja to już wiem, ale amarantowy?
              Adam... Używam:

Komentarz

• radekgw
                L&K
                • 2010
                • 1182

Zrobimy prosty test. Zamykamy Ciebie w jednym pokoju. Do drugiego na stole kladziemy kartke z jakims tekstem. Jak powiesz co bylo napisane na kartce, to zwracam honor! :szeroki_usmiech
                Nie ma problemu tylko bedziecie musieli nastawic sie na szok psychiczny, za wizyty u terapeuty nie zwracam siana :diabelski_usmiech
                Jest 230 i 500 http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=74730

Komentarz

• Udesky
                  RS
                  • 2007
                  • 1692
                  • Octavia I (1U2)
                  • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

właśnie mi się wydawało że kupuję różowy, a żona stwierdziła, że kupiłem amarantowy... Co to ku.wa za nazwa: amarantowy... :?: Fuksja to już wiem, ale amarantowy?
                  Ja jak słyszę nazwy typu fuksja, amarant, żakard, seledyn to się zastanawiam kto to wymyślił.
                  I weź tu bądź policjantem na służbie, któremu policjantka podaję opis skradzionego samochodu:
                  Skradziono amarantowy samochód, na żakardowych felgach z popielatym wnętrzem.... :lol:
                  Dla mnie istnieją 3 rodzaje koloru jasno i ciemno i zwykły innych nie uwzględniam. :szeroki_usmiech
                  A tak w ogóle wystarczy mi czerwone, pomarańczowe/żółte i zielone. Więcej do szczęścia nie potrzeba.
                  wizyty u terapeuty nie zwracam siana
                  Dobra flacha jest lepsza od najlepszego terapeuty.
                  W Polsce nie ma kryzysu.

Komentarz

• piramida
                    RS
                    • 2009
                    • 12222
                    • Superb III (3V3)

Nie ma problemu tylko bedziecie musieli nastawic sie na szok psychiczny, za wizyty u terapeuty nie zwracam siana :diabelski_usmiech

kaszpirowski czy Koperfild? ciekawy jestem rezultatu :diabelski_usmiech
                    superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                    http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Agamek12
                      RS
                      S_OCP Member
                      • 2006
                      • 9943
                      • Ford

Zamieszczone przez Udesky
                      właśnie mi się wydawało że kupuję różowy, a żona stwierdziła, że kupiłem amarantowy... Co to ku.wa za nazwa: amarantowy... :?: Fuksja to już wiem, ale amarantowy?
                      Dla mnie istnieją 3 rodzaje różowego jasno i ciemno i zwykły innych nie uwzględniam. :szeroki_usmiech
                      A tak w ogóle wystarczy mi czerwone, pomarańczowe/żółte i zielone. Więcej do szczęścia nie potrzeba.
                      a późno-żółte i wczesno-czerwone? :diabelski_usmiech
                      Adam... Używam:

Komentarz

• szkoda
                        RS
                        S_OCP Member
                        • 2005
                        • 22543

eee, no fajnie, fajnie

jeszcze można byłoby przewidywać jakie obsuwy będą w odbiorach nowych Octavek
                        saport techniczny baj DGW
                        była BKD+DSG '05 120kkm
                        była BXE '08 190kkm
                        no i nie ma :-)

Komentarz

• Udesky
                          RS
                          • 2007
                          • 1692
                          • Octavia I (1U2)
                          • AHF 1.9 TDI VP 110 KM

a późno-żółte i wczesno-czerwone? :diabelski_usmiech
                          Wiedziałem, że o czymś zapomniałem.
                          Zamieszczone przez szkoda
                          jeszcze można byłoby przewidywać jakie obsuwy będą w odbiorach nowych Octavek
                          I co majstry w ASO robią z naszą furą. A to by było dobre.
                          W Polsce nie ma kryzysu.

Komentarz

• Thundi
                            L&K
                            • 2005
                            • 1157

Powiem wam tak możecie wierzyć albo i nie w to co napisze pewnie do niczego was to nie przekona ale mniej więcej może pokaże o co chodzi.

Jako dziecko miałem pewien dar jak w autobusie czy innym pojeździe powiedziałem że się popsuje (bo słyszę że źle pracuje ) to podróży długo od tego momentu nie kontynuowałem, jak mówiłem że jest ok to można było spokojnie jechać -niestety poprzez nurkowanie zniszczyłem sobie słuch

Deja Vu kilka razy mi się zdarzyło i to mniej drastycznych lub bardziej, a to w słoneczny dzień wiedziałem że coś się stanie i nie chciałem opuszczać miejsca pobytu mówiąc że będzie mocno wiać i padać ( a to okres wakacyjny był ) i po 2 godzinach jak zawiało i popadało to na polu namiotowym ostało się tylko kilka namiotów reszta albo pod wodą albo w lesie.
                            A to wypadki jak jechałem z rodziną i poprosiłem o zatrzymanie się na kilka minut a potem okazywało się że przed nami jest wypadek który miało auto jadące przed czy za nami te kilkanaście minut wcześniej.

Po takich zdarzeniach udało mi się trafić na pewne spotkanie z człowiekiem który objaśniał zjawiska paranormalne a wszystkich przy okazji nauczył zegarka/budzika (bez budzika budzisz się o godzinie o której kładąc się spać chciałeś - i to działa :!:

Z przepowiedniami nie jest tak że czytasz te wydarzenia jak książkę to raczej zlepek kartek na których wypisane są pojedyncze wydarzenia co odczytasz to wiesz.

ps: dość łatwo jest nauczyć się kontrolować sen tak aby przejąć władzę nad nim i choć to co pokazuje "Incepcja" jest mocno przesadzone to jednak "polatać" sobie można.
                            O ortografie dba FF.
                            Ranking sprzedaży nowych aut w Polsce w 2009 oraz 2008 (Excel):
                            http://thunderbolt2.prv.pl/sprzedaz/Ranking.xls
                            Skoda Octavia & Audi A6

Komentarz

• xtremesystems
                              RS
                              • 2010
                              • 2254
                              • Hyundai

Big Wojtek, czytalem o tym, rozmawialem z ludzmi ktorzy to robili, oraz sam tego doswiadczylem.
                              Oolsztyniak - piszesz ze to sa bzdury,ale masz na to jakis dowod? probowales?. Z tego co widze to jezdzisz na quadach, to teraz sobie wyobraz ze gosciu ktory cale zycia czytal tylko ksiazki o quadach mowi Ci jak na nich jezdzic, i wpiera Ci swoja prawde pomimo tego ze Ty znasz to z praktyki, i sie z Toba kloci ze ma racje.
                              Co do wlamania do banku to za bardzo nie rozumiem - bo nawet jakbys wszedl w OOBE do tego banku co by Ci to dalo ? Nie mozesz poruszyc zadnych rzeczy ani tymbardziej przenosic, zreszta pisalem ze jak ktos w zlych celach stosuje OOBE to nigdy mu nie wyjdzie ;]
                              jak zdefiniowac zle cele ? wg jednej ze szkol filozofii / etyki dobro i zlo jest relatywne . btw taka bajka dla dzieci ze nie mozna wykozystac dla zlych rzeczy . albo cos sie robi / umie albo nie. a nie ze mozesz wejsc sobie na gore a do banku nie.

co do przylosci to wy sie tak trzymacie teorii strunowej wszechswiata ze az glowa boli. wiem most einsteina-rosena i te sprawy

Komentarz

• piramida
                                RS
                                • 2009
                                • 12222
                                • Superb III (3V3)

Thundi, aż sprawdzę jutro rano z tym budzikiem

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Agamek12
                                  RS
                                  S_OCP Member
                                  • 2006
                                  • 9943
                                  • Ford

Ja tam nie wiem... Ale czemu do diabła jest tak, że te wszystkie baby vengi, nostradamusy i inni mickiewicze przewidują tylko negatywne wydarzenia, a jakoś nie potrafią przewidzieć pozytywnych?
                                  Adam... Używam:

Komentarz

• szkoda
                                    RS
                                    S_OCP Member
                                    • 2005
                                    • 22543

Zamieszczone przez piramida
                                    a to ja też tak umiem :!: :szeroki_usmiech
                                    saport techniczny baj DGW
                                    była BKD+DSG '05 120kkm
                                    była BXE '08 190kkm
                                    no i nie ma :-)

Komentarz

• piramida
                                      RS
                                      • 2009
                                      • 12222
                                      • Superb III (3V3)

co do minuty? :wink:

Komentarz

• xtremesystems
                                        RS
                                        • 2010
                                        • 2254
                                        • Hyundai

Zamieszczone przez Thundi

Po takich zdarzeniach udało mi się trafić na pewne spotkanie z człowiekiem który objaśniał zjawiska paranormalne a wszystkich przy okazji nauczył zegarka/budzika (bez budzika budzisz się o godzinie o której kładąc się spać chciałeś - i to działa :!:
                                        napisz instrukcje jak zrobic ten "budzik" pisze powaznie

bo nienawidze budzic sie rano jak mi tel wibruje

Komentarz

• Agamek12
                                          RS
                                          S_OCP Member
                                          • 2006
                                          • 9943
                                          • Ford

ja tam też nie potrzebuję budzika, żeby obudzić się o 6.30... Moja młodsza córka regularnie od kilku tygodni mnie/nas o tej godzinie mnie nawołuje... Cud kuźwa, czy inne zjawisko paranormalne? No bo skąd taki roczniak wie, że już 6.30? :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech :szeroki_usmiech
                                          Adam... Używam:

Komentarz

• xtremesystems
                                            RS
                                            • 2010
                                            • 2254
                                            • Hyundai

to pisz jak

Komentarz

• Techno200
                                              Elegance
                                              S_OCP Member
                                              • 2005
                                              • 782
                                              • Tesla

ja mialem doswiadczenie z tego co wyczytalem pokrewne z OOBE. Swiadomy sen, mialem cos takiego chyba z 2 lub 3 razy. ostatni raz dosyc dawno, ale na samo przypomnienie sobie tego co czulem czlowiek dostaje powera. w normalnym snie jestes widzem lub aktorem o bardzo ograniczonej roli, a tu jestes rezyserem, albo czuejesz sie jak superman, maglem latac, mysl stawala sie faktem. cos pieknego.
                                              Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5

Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy

Komentarz

• piramida
                                                RS
                                                • 2009
                                                • 12222
                                                • Superb III (3V3)

Zamieszczone przez Techno200
                                                ja mialem doswiadczenie z tego co wyczytalem pokrewne z OOBE. Swiadomy sen, mialem cos takiego chyba z 2 lub 3 razy. ostatni raz dosyc dawno, ale na samo przypomnienie sobie tego co czulem czlowiek dostaje powera. w normalnym snie jestes widzem lub aktorem o bardzo ograniczonej roli, a tu jestes rezyserem, albo czuejesz sie jak superman, maglem latac, mysl stawala sie faktem. cos pieknego.
                                                no ja miałem podobnie tylko że goniły mnie potwory a ja nie mogłem uciec :diabelski_usmiech

Komentarz

• Voit
                                                  Elegance
                                                  • 2010
                                                  • 816

Nie jarajcie więcej tego świństwa.

Komentarz

• Techno200
                                                    Elegance
                                                    S_OCP Member
                                                    • 2005
                                                    • 782
                                                    • Tesla

piramida :

no wlasnie, przewaznie sna sa takie ze nie masz kontroli, cos cie gonie, nie mozesz uciekac, biegniesz w miejscu itp. a wyobraz sobie ze nagle zamiast biec w miejscu mozesz latac, cos sobie pomyslisz i juz to sie staje.

Mial ktos cos podobnego czy tylko sny typu jak u Piramidy ewentulanie takie zwykle?
                                                    Old Octavia 1.9 AHF - New Leon 2.0 BKD - New Passat 2.0 HGW ;-) Pontiac Trans Am 7.5

Spoty Lublin - kazda pierwsza sroda miesiaca. Zapraszamy

Komentarz

Pracuję...