Właśnie dziś w mojej Oktavii pękł pierwszy tysiączek. Od jutra będę mógł w końcu trochę mocniej przycisnąć. I jeszcze jedno po latach powróciłem do marki. Kiedyś przed laty swoją przygodę z motoryzacją zaczynałem od ojca Skody 100.
takiegi chu.a to za jaja powiesić :!:
Popieram !!!
Choć czytać trzeba ze zrozumieniem :lol:
Swoją drogą Allegro powinno z miejsca usuwać takie aukcje :evil:
takiegi chu.a to za jaja powiesić :!:
Popieram !!!
Choć czytać trzeba ze zrozumieniem :lol:
Swoją drogą Allegro powinno z miejsca usuwać takie aukcje :evil:
typowa polska zagrywka co by ślizgnąć sie po bandzie z prawem i wyjebać drugiego, do roboty niech się wezmą kutasy...
Zgodnie z prawem kupujący będzie musiał za to zapłacić. Jest to prawna umowa kupna sprzedaży. Jak ktos nie bedzie chciał zpłacic to pewnie do sadu go poda i wygra (znaczy sprzedajacy). Niestety takie mamy prawo.
Nie wiem czego się czepiacie ale przecież tam jest i to wcale nie najmniejszym drukiem napisane że sprzedaje zdjęcie. Jeden z takich użytkowników nawet pisał w aukcji dużymi czerwonymi literami że ofertę należy przeczytać porządnie aby uniknąć pomyłek. A to że lud ciemny i nie zwraca uwagę na to co czyta to już ich wina a nie sprzedającego który wyraźnie poinformował co ma do zaoferowania.
oszustwo jak drut :zastrzelic opis produktu bardzo wprowadza w błąd (cytat: Witam, mam do sprzedania zdjęcie iPhone 4g 16GB, Nowy otwarty żeby sprawdzić czy działa...)
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Nie wiem czego się czepiacie ale przecież tam jest i to wcale nie najmniejszym drukiem napisane że sprzedaje zdjęcie. Jeden z takich użytkowników nawet pisał w aukcji dużymi czerwonymi literami że ofertę należy przeczytać porządnie aby uniknąć pomyłek. A to że lud ciemny i nie zwraca uwagę na to co czyta to już ich wina a nie sprzedającego który wyraźnie poinformował co ma do zaoferowania.
To ja zaraz wystawie zdjęcie mojej octy za 35tys kup teraz i zobaczymy co się będzie działo :evil:
co Ty opowiadasz :lol:
ogłoszenie ewidentnie obliczone na Twoją pomyłkę, na szczęście w tej sytuacji koleś jest przegrany na wstępie.
tak jak ten taryfiarz, który brał 9 dych za zamknięcie drzwi czy coś takiego, też miał wielkimi literami wypisane, na szczęście takie skurwysyństwo jest odpowiednio kwalifikowane.
Zamieszczone przez Thundi
A to że lud ciemny i nie zwraca uwagę na to co czyta to już ich wina a nie sprzedającego który wyraźnie poinformował co ma do zaoferowania.
nie wiem jak można w ogóle takie BZDURY wypisywać :lol:
rozumiem, że tak właśnie pojmujesz uczciwość, no to gratuluję uczciwy człowieku, nic tylko robić z Tobą "interesy".
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
No to ja doleję oliwy do ognia
Dla wszystkich piszących- oszustwo jakk drut, przewałka itp. - na jakiej pottsawie tak uważacie ??????????
Na podstawie opisu - najpierw musi dojść do przestępstwa oszustwa. nie wiem czy jest to oszustwo, czy nie, ale.....
Które zdjęcie spełnia wymagania podane w ogłoszeniu ??!!!!
Wg mnie to po prostu skrót myślowy.
piramida- daj pokój
P.S. nie spredaję nic na Allegro
oczywiście nie jest, tylko trzeba się pewnie uszarpać.
[ Dodano: Sob 19 Mar, 11 22:29 ]
chociaż... a'propos tych taksówek
Przewoźnik ma obowiązek poinformować nas o stawce za kilometr, ale tylko w przypadku gdy go o to zapytamy. W sytuacji, gdy po dojechaniu na miejsce okazuje się, że kierowca żąda od nas kwot dziesięciokrotnie przekraczających ogólnie przyjęte normy, a my wcześniej nie ustaliśmy z nim stawki kilometrowej, pasażer ma małe szanse na wygranie sprawy w sądzie. Zwłaszcza, gdy informacja o stawce za kilometr była wywieszona w samochodzie.
widzę, że to ja jestem pier@#$nięty a Wy super uczciwi, w takim razie nie mam nic więcej do powiedzenia :lol:
(chociaż wiem, że ktoś wygrał w sądzie taką sprawę z taksówkarzem)
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
No to ja doleję oliwy do ognia
Dla wszystkich piszących- oszustwo jakk drut, przewałka itp. - na jakiej pottsawie tak uważacie ??????????
Na podstawie opisu - najpierw musi dojść do przestępstwa oszustwa. nie wiem czy jest to oszustwo, czy nie, ale.....
Które zdjęcie spełnia wymagania podane w ogłoszeniu ??!!!!
Wg mnie to po prostu skrót myślowy.
piramida- daj pokój
P.S. nie spredaję nic na Allegro
temat:
iPhone 4 Super Stan, Zdjęcia, Tanio i Szybko!!
- tutaj nie mam zastrzeżeń
opis przedmiotu:
"Witam, mam do sprzedania zdjęcie iPhone 4g 16GB, Nowy otwarty żeby sprawdzić czy działa. Interesuje mnie szybka sprzedaż z powodu długów... Zapraszam do Licytacji, gg 1472578! jestem otwarty na różne propozycje!
- a tutaj jest nie jasna informacja odnośnie przedmiotu sprzedaży, z jednej strony pisze wyraznie że ma do sprzedania zdjęcie iphona a dalej pisze że telefon jest nowy i odpakowany.
Na koniec dodał że zdjęcie jest iphona 2 a nie 4
Więc według mnie ta aukcja daje wiele do myslenia :!: Ciekawe co bys zrobił po rozpakowaniu w domu przesyłki i zamiast tel zobaczyłbyś zdjęcie ?
szkoda, prawda,ściema, podobnie jak znane ściemy z autami z ogłoszeń po super atrakcyjnych cenach, które w ogóle nie istnieją...kastrować takich cweli i tyle
żeby w razie co trochę się obronić, że informował o zdjęciu dodał to jeszcze :
"Dodano 2011-01-24 15:28
Sory za zdjęcie Iphone'a 2, chodzi o zdjecie iphone'a 4"
Ewidentna chamówka w biały dzień. Tylko się zastanawiam, skąd ten gostek ma pozytywne komentarze na allegro, może mu koledzy specjalnie popisali, albo sam pod różnymi nickami.
spoko, wku..wiłem się tylko trochę bo na każdym kroku chcą człowieka wyjebać, jak nie nasz kochany rząd to wszyscy wokół, gdzie się człowiek nie oglądnie to ktoś kogoś wyjebał :!:
Widzę to w handlu i usługach, na ulicy, w gazetach, nawet rodzina cię może wyjebać :!:
Normalnie ide aż sobie piffko otworzyć jak nie piłem chyba ze 2 miesiące :szeroki_usmiech
Komentarz