Korzystam codziennie. Dane są trochę opóźnione. Jak załatwiasz reklamację to w erWinie widzisz ja dopiero jak sprawę zamknie dealer - czyli około miesiąc. Podobne dane są w systemie Elsa.
Volvo S60 2.4i 140/170KM automat...
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez Agamek12Kolega celuje w początek produkcji, a kobieta przesiadłaby się z Fabii 1.4TDI...
2. Automat w tym konkretnym przypadku będzie już dosyć wysłużony, więc prawdopodobieństwo awarii jest dosyć duże, więc.....
3. Ja bym tego nie kupił.
4. A co kolga chce od Fabii 1.4 TD? Małe, mało pali, wszędzie się zmieścisz.
Jednym słowem głupi pomysł IMHO. :roll:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez DzidaZamieszczone przez Agamek12Kolega celuje w początek produkcji, a kobieta przesiadłaby się z Fabii 1.4TDI...
2. Automat w tym konkretnym przypadku będzie już dosyć wysłużony, więc prawdopodobieństwo awarii jest dosyć duże, więc.....
3. Ja bym tego nie kupił.
4. A co kolga chce od Fabii 1.4 TD? Małe, mało pali, wszędzie się zmieścisz.
Jednym słowem głupi pomysł IMHO. :roll:
2. kobita nie ma siły na wciskanie sprzęgła w korku w Markach,
3. a ja bym kupił gdyby mnie było stać na 4-5 latka :szeroki_usmiech
4. nie ma klimatyzacji...
A chcą "małe" Volvo, bo kolega porusza się XC90...
Komentarz
-
-
" kobita nie ma siły na wciskanie sprzęgła w korku w Markach", to niech nie wsiada do żadnego auta, bo może się okazać że "nie ma siły" włączyć kierunkowskazu na skrzyżowaniu....kurde "lubię" takich "kierowników/kierowniczki"
w tym wypadku rzeczywiście. może być "za duży" do ogarnięcia. Osobiście jednak nie uważam, żeby s60 było duże.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981" kobita nie ma siły na wciskanie sprzęgła w korku w Markach", to niech nie wsiada do żadnego auta, bo może się okazać że "nie ma siły" włączyć kierunkowskazu na skrzyżowaniu....kurde "lubię" takich "kierowników/kierowniczki"
w tym wypadku rzeczywiście. może być "za duży" do ogarnięcia. Osobiście jednak nie uważam, żeby s60 było duże.superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
sew1981, Twoja uwaga jest niepotrzebna i pozbawiona jakichkolwiek racji. Jak ja kiedyś (przez jakieś 2 miesiace) musiałem większość jazdy stać w korku (między innymi w Markach, gdzie niecałe 4km pokonywałem często przez niemal 45min), to od tego wciskania sprzęgła szlag mnie trafiał - i akurat wcale się nie dziwię, że kobietka chce "ałtomata"...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Kolega celuje w początek produkcji,
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sew1981kurde "lubię" takich "kierowników/kierowniczki"
Przy obecnych automatach nie wiem jak komus moze sie chciec jeszcze zmieniac biegi w zwyklym samochodzie... :roll:"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaPrzy obecnych automatach nie wiem jak komus moze sie chciec jeszcze zmieniac biegi w zwyklym samochodzie... :roll:
Komentarz
-
Komentarz