SP9XWW - samo jezioro Gim jest chyba jednym z najfajniejszych na Warmii i Mazurach. Jezioro wielkie, ze wszystkich stron otoczone lasami, czyste (obowiązuje cisza na całym jeziorze, a więc zero łodzi motorowych, skuterów itp.). Praktycznie co roku tam jeżdżę i jestem zadowolony. Chyba, że ktoś szuka atrakcji i adrenaliny - poza topieniem się w wodzie, lub wyciąganiem kleszczy nic takiego tam nie znajdzie :diabelski_usmiech . No, chyba że w leżącym niedaleko Bartbo - firma ma własny teren i można się tam zabawić (quady, paintball, strzelnica itp.). A jeżeli ktoś szuka spokoju, czystej wody, lasu i generalnie resetu od miasta - polecam Gim. Acha - jest tam kilka ośrodków, więc jest w czym wybierać.
Gdzie na Mazury?
Zwiń
X
-
Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
-
-
fimarek76, Mikołajki w sezonie? Nie ma szans. Jeżeli ktoś nie żegluje, to naprawdę nie jest miejsce dla niego. Można pójść na basen, o ile Gołębiewski akurat nie płonie i to byłoby na tyle. Jest blisko do Mrągowa i ew. do Wilczego Szańca. Latem pełno tam ludzi. Zdecydowanie fajniej wypada jezioro GIM.
Komentarz
-
-
Panowie, ja też pozwolę sobie odgrzać kotleta.
Czy możecie polecić jakąś ciekawą miejscówkę na 3/4 noce?
Najlepiej jakiś domek/mieszkanie z własną kuchnią lub hotel/pensjonat z wyżywieniem.
Idealnie byłoby gdyby jezioro było w miarę blisko, tak samo jak plac zabaw.
Najlepiej w promieniu 100km od Malborka
Dzięki!Rafał
Komentarz
-
Komentarz