Zamieszczone przez mane
Automapa - pytanie
Zwiń
X
-
Automapa - pytanie
Takie pytanko na szybko mam.
Da się ułozyć trasę do automapy przy użyciu komputera i potem ją wgrać do nawigacji ?
Chodzi o to, że jak wrzucam przejazd PL - CRO to mi pokazuje trasę w każdy sposób z wyjątkiem tego co ja chcę a nie chce mi się wklepywać "ileś tam" miejscowości jako tranzyt.
-
-
Zamieszczone przez loydDa się ułozyć trasę do automapy przy użyciu komputera i potem ją wgrać do nawigacji ?
Zamieszczone przez loydChodzi o to, że jak wrzucam przejazd PL - CRO to mi pokazuje trasę w każdy sposób z wyjątkiem tego co ja chcę a nie chce mi się wklepywać "ileś tam" miejscowości jako tranzyt
a jaką trasę sobie wyznaczyłeś :?:O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
z PC-ta kablem usb do navi przez program http://www.dobreprogramy.pl/ActiveSy...ows,11883.htmlO I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Komentarz
-
-
Re: Automapa - pytanie
Zamieszczone przez loydTakie pytanko na szybko mam.
Da się ułozyć trasę do automapy przy użyciu komputera i potem ją wgrać do nawigacji ?
Chodzi o to, że jak wrzucam przejazd PL - CRO to mi pokazuje trasę w każdy sposób z wyjątkiem tego co ja chcę a nie chce mi się wklepywać "ileś tam" miejscowości jako tranzyt.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez jarecki314Chyba na targeo.pl jest opcja eksportowania trasy do AutoMapyA6 Avant 1.9 TDI AVG - przedlift
AR 156 SW 1.9 JTD 16V - półlift
O1 Combi 1.6 MPI BFQ - polift
-------------------------------------------------
Dysponuję kasownikiem do poduszek VAG
Komentarz
-
Komentarz