djczas, to może opisał byś również jakieś lokale z regionu pienińskiego, tak by człowiek wiedział gdzie może smacznie i bezpiecznie pobiesiadować. Dla mnie z tego regionu, jak do tej pory, jedynym pewniakiem jest pizza u Hamerskiego w Szczawnicy, a byłem już naprawdę w wielu tamtejszych miejscach w okresie ostatnich dziesięciu lat.
Nie chciałbym tylko, abyś miał w przyszłość u siebie jakieś kłopoty z wyjściem "na miasto".
Toscana - byłem tam, zamówiłem LOMO i nie dało się zjeść.
Da się ułozyć trasę do automapy przy użyciu komputera i potem ją wgrać do nawigacji ?
Chodzi o to, że jak wrzucam przejazd PL - CRO to mi pokazuje trasę w każdy sposób z wyjątkiem tego co ja chcę a nie chce mi się wklepywać "ileś tam" miejscowości jako tranzyt.
Da się ułozyć trasę do automapy przy użyciu komputera i potem ją wgrać do nawigacji ?
jak masz ją wgraną na PC-ta. Po wyznaczeniu trasę zapisujesz i później masz gotowca
Zamieszczone przez loyd
Chodzi o to, że jak wrzucam przejazd PL - CRO to mi pokazuje trasę w każdy sposób z wyjątkiem tego co ja chcę a nie chce mi się wklepywać "ileś tam" miejscowości jako tranzyt
no raczej trzeba wyznaczyć trasę punktami "przez" i też ją możeny zapisać do ponownego jej wgrania bo nie zawsze wybrana trasa jest taka jaką chcemy :?:
a jaką trasę sobie wyznaczyłeś :?:
O I 1,9 TDI AHF < SLX > <1Z1Z (9910)> miłe wspomnienia
O II FL < Ambition > <2G2G> powoli do przodu
=================================================
Chodzi o to, że jak wrzucam przejazd PL - CRO to mi pokazuje trasę w każdy sposób z wyjątkiem tego co ja chcę a nie chce mi się wklepywać "ileś tam" miejscowości jako tranzyt.
Chyba na targeo.pl jest opcja eksportowania trasy do AutoMapy
Komentarz