Tak.
Jaki tablet do internetu i poczty
Zwiń
X
-
Przy okazji tego przekretu, ktory rzad zrobil przy ipadach jak musieli brac od apple to pokazywali, ze polska firma produkuje takie same praktycznie ale bez jabluszka, troche slabsze parametry ale pozwalaja tak samo korzystac z tego co potrzebne politykom a kosztuja 500zl a nie 1500zl czy tam 2000zl
Komentarz
-
-
możcie coś powiedzieć o czymś takim jak Goclever T72 z DVBT i GPS ?
Tablet ma służyć jako tv na Euro :lol: i jako mniejszy komputerek do zabrania wszędzie na wyjazd do netaA radzę Ci dwa urządzenia, bo raczej tabletu jaki Ci rekomenduję z funkcjonalnością dvb-t, póki co nie uświadczysz ...
Komentarz
-
-
Odświeżę temat. Szukam jakiegoś tabletu do internetu, oglądania filmów(głównie bajek w czasie jazdy), nie ja, tylko mój syn :P Na co zwrócić uwagę? Pamięć wbudowana 16 GB, 32GB? Czy nie ma to znaczenia jeśli będzie wejście na kartę? Jaki procesor, rozdzielczość i inne? Powiedzmy że budżet na ten cel to okolice 1500 zł. Z góry dzięki za podpowiedzi i sugestie.
Komentarz
-
-
Asus Nexus, np. taki: http://allegro.pl/tablet-asus-google...737279316.html
O wiele tanszy od zakladanego budzetu.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez kabanosOdświeżę temat. Szukam jakiegoś tabletu do internetu, oglądania filmów(głównie bajek w czasie jazdy), nie ja, tylko mój syn :P Na co zwrócić uwagę? Pamięć wbudowana 16 GB, 32GB? Czy nie ma to znaczenia jeśli będzie wejście na kartę? Jaki procesor, rozdzielczość i inne? Powiedzmy że budżet na ten cel to okolice 1500 zł. Z góry dzięki za podpowiedzi i sugestie.bedzie tanszy a spelni te wszystkie rzeczy o ktorych mowa.
Komentarz
-
-
Poszukaj na jakichs forach o tabletach ktore smigaja z aero, bo nie wszystkie dzialaja.Budowa domów energooszczędnych, szkieletowych
www.nawmar.pl
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez blAsus Nexus, np. taki: http://allegro.pl/tablet-asus-google...737279316.html
O wiele tanszy od zakladanego budzetu.Garret
-----------
Była OI 1.9TDI AXR 144KM/306,9Nm by Ali... jest 1.8 TSI Scout, 217KM/348Nm by Ali :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez lu5aszHej,jaka nawigacje byscie polecili do 350zl.Mam Mio iles tam ale jak wgralem nowszą AM to zaczął zamulać.P.S.Wiem,ze to temat o tabletach :PRenault Megane Grandtour 1.4TCe Dynamique
Komentarz
-
-
Może troszkę odświeżę temat. Uparcie za mną chodzi Asus Nexus 7 z modem 3G i uczę się tematu. W związku z tym mam pytanie, a w zasadzie dwa:
1. czy używacie w swoich tabletach jakiś programów antywirusowych i czy jest to konieczne?
2. planuje kupić w atrakcyjnej cenie abonament na dane pakietowe w wysokości 2GB. Zastanawiam się czy taka wielkość wystarczy na miesiąc? Głównie do poczty i przeglądania sieci. Ewentualne zasysanie potencjalnych softów tylko przez WI-FI.
Dzięki :lol:
PS. Jest ktoś na forum, kto używa tego Nexus'a?2004 Renault Thalia 1.4 RT,
2008 Citroen Xsara Picasso 1.6 Exclusive- nadal w użyciu
2009 Renault Clio MTV 1.4
2010 Skoda Octavia IIFl 1.4 TSI Ambiente
2016 Skoda Octavia III 1.4 TSI Ambition + Amazing + kilka ficzerów
Komentarz
-
-
czto,
Ad. 1. Nie. Jak będziesz korzystał rozsądnie ze sklepu z aplikacjami, to nie będziesz potrzebował takich wynalazków. Jak będziesz na ślepo instalował jakieś g**na to nawet dobry antywir cie nie uratuje.
Ad. 2. Sama poczta czy strony www nie wygenerują ci duzego transferu. Tej zostanie pochłonięty przez aplikacje, YouTube'a i inne tego typu serwisy wideo oraz załączniki poczty. Jak będziesz rozsądnie korzystał to 2 GB powinno spokojnie wystarczyć.
Komentarz
-
Komentarz