Jakie spore kombi do 35kzł?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Enriquez
    RS
    • 2009
    • 7685
    • Superb III (3V3)

bo to tak szczerze mówiąc taki dziwoląg, ale jeździ w miarę...
    Pozdrawiam
    Marcin

Komentarz

• piramida
      RS
      • 2009
      • 12222
      • Superb III (3V3)

Agamek12, jeszcze jest inne wyjście, wsadz na jakiś fundusz inwestycyjny te 35kzł odłóż za rok czy dwa kolejną kasę i kup sobie wkońcu zajebisą furę któej nie bedziesz musiał co rok zmieniać :roll:
      superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
      http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• avocado
        Ambiente
        • 2010
        • 182

postaw na Adamka z Kliczko 35 tys u bukmachera i nie bedziesz nam pan gitary zawracał.

Komentarz

• marektbg
          Elegance
          • 2010
          • 861

Zamieszczone przez piramida
          wsadz na jakiś fundusz inwestycyjny te 35kzł odłóż za rok czy dwa kolejną kasę i kup sobie wkońcu zajebisą furę któej nie bedziesz musiał co rok zmieniać
          Dokładnie, a to już w końcu nie pierwsza przymiarka, bo i mowa była o Tourze, potem japońskim Suvie.
          Tylko w ostatnim czasie wkładanie kasy na fundusze to raczej strzał w kolano. Ja do dziś mam deprechę po zajebiaszczym debiucie JSW na giełdzie...

Komentarz

• Agamek12
            RS
            S_OCP Member
            • 2006
            • 9935
            • Ford

piramida, nie 35kzł, tylko raptem dyszka...
            I jak mówiłem wcześniej: 35kzł to nie jest przez mnie z trudem odłożona kwota którą chętnie bym jeszcze powiekszył po to, żeby mieć więcej kasy na auto - to poprostu wynik pewnej "filozofii życiowej" mówiącej o tym, ze auto kupuje się za X-pensji miesięcznych, a mieszkanie za X-dochodów rocznych... A do tego nie wolno stresować się kredytem w CHF, bessą na GPW i innymi stresującymi popierdułami... No i tak długo jak długo moja pensja nie wzrośnie, to będę w stanie kupić auto za 30-35kzł...

No i co gorsza: nie ma chyba auta, które mi się tak naprawdę przezajebiście podoba i o którym marzę...
            Adam... Używam:
            Rolka: e11FL 97KM/130Nm
            Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• gebek
              L&K
              S_OCP Member
              • 2007
              • 1214

Zamieszczone przez Agamek12
              filozofii życiowej" mówiącej o tym, ze auto kupuje się za X-pensji miesięcznych, a mieszkanie za X-dochodów rocznych... A do tego nie wolno stresować się kredytem w CHF, bessą na GPW i innymi stresującymi popierdułami... No i tak długo jak długo moja pensja nie wzrośnie, to będę w stanie kupić auto za 30-35kzł...
              Ale zyje sie tylko raz ... odkladasz dla spadkobiercow :diabelski_usmiech
              Tato,tato...czy to auto jest chore?
              Nie synku...to diesel PD.

Honda...the power of dreams.
              Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F

Komentarz

• Agamek12
                RS
                S_OCP Member
                • 2006
                • 9935
                • Ford

gebek, odkładam na posag dla obu córek
                Adam... Używam:
                Rolka: e11FL 97KM/130Nm
                Passek: B6 175KM/366Nm

Komentarz

• daneczek76
                  RS
                  S_OCP Member
                  • 2006
                  • 3642
                  • Toyota

sorki za kotleta - Agamek12, może Caddy Life ma drzwi boczne odsuwane i jest pakowny
                  [b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA

Komentarz

Pracuję...