bo to tak szczerze mówiąc taki dziwoląg, ale jeździ w miarę...
Jakie spore kombi do 35kzł?
Zwiń
X
-
Agamek12, jeszcze jest inne wyjście, wsadz na jakiś fundusz inwestycyjny te 35kzł odłóż za rok czy dwa kolejną kasę i kup sobie wkońcu zajebisą furę któej nie bedziesz musiał co rok zmieniać :roll:superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez piramidawsadz na jakiś fundusz inwestycyjny te 35kzł odłóż za rok czy dwa kolejną kasę i kup sobie wkońcu zajebisą furę któej nie bedziesz musiał co rok zmieniać
Tylko w ostatnim czasie wkładanie kasy na fundusze to raczej strzał w kolano. Ja do dziś mam deprechę po zajebiaszczym debiucie JSW na giełdzie...
Komentarz
-
-
piramida, nie 35kzł, tylko raptem dyszka...
I jak mówiłem wcześniej: 35kzł to nie jest przez mnie z trudem odłożona kwota którą chętnie bym jeszcze powiekszył po to, żeby mieć więcej kasy na auto - to poprostu wynik pewnej "filozofii życiowej" mówiącej o tym, ze auto kupuje się za X-pensji miesięcznych, a mieszkanie za X-dochodów rocznych... A do tego nie wolno stresować się kredytem w CHF, bessą na GPW i innymi stresującymi popierdułami... No i tak długo jak długo moja pensja nie wzrośnie, to będę w stanie kupić auto za 30-35kzł...
No i co gorsza: nie ma chyba auta, które mi się tak naprawdę przezajebiście podoba i o którym marzę...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12filozofii życiowej" mówiącej o tym, ze auto kupuje się za X-pensji miesięcznych, a mieszkanie za X-dochodów rocznych... A do tego nie wolno stresować się kredytem w CHF, bessą na GPW i innymi stresującymi popierdułami... No i tak długo jak długo moja pensja nie wzrośnie, to będę w stanie kupić auto za 30-35kzł...Tato,tato...czy to auto jest chore?
Nie synku...to diesel PD.
Honda...the power of dreams.
Byla Octavia...jest Accord i CBR 650F
Komentarz
-
Komentarz