Agamek12 kup sobie przyczepke do auta+ hak ... koszt ok 2tys... :szeroki_usmiech :diabelski_usmiech
Jakie spore kombi do 35kzł?
Zwiń
X
-
Zamieszczone przez vince123Agamek12 kup sobie przyczepke do auta+ hak ... koszt ok 2tys... :szeroki_usmiech :diabelski_usmiechsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12V70xc to dobra propozycja...
Wóz duży ale przestrzeń bagażowa niewiele większa niż w np. OI/OII kombi.
Za 15000pln więcej można już przebierac jak w ulęgałkach.
P.S. Dlaczego zona ma Ci mówić jaki wóz kupic?? Partycypuje w kosztach??4x4
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mati160A Audi A6 Allroad: http://otomoto.pl/audi-a6-allroad-2-...C18136905.html
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12ilość rzeczy, które moja żona postanowiła zabrać na tegoroczne wakacje spowodowała, że obecna Tojtojka liftback okazała się autem niewystarczajaco pojemnym na nasze wspólne wyjazdy :? . W związku z tym...saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez 4x4BKFP.S. Dlaczego zona ma Ci mówić jaki wóz kupic?? Partycypuje w kosztach??
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12V70xc to dobra propozycja...
to już w 940 miałem do wysokości okien 602 litry i zapewniam, że to też nie wystarcza 8)saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
bo tak jak napisałem, receptą nie jest zmiana auta tylko uświadomienie żony :roll: chociaż prawidłowe określenie brzmi wychowanie :szeroki_usmiech ja to już mam za sobą, my się w 3 osoby zabieramy na 2 tygodnie Mazdą i w środku nie leży NIC (poza poduszkami dla Klaudi, żarciem i plecaczkiem podróznym z lapkiem itd) a w bagażniku mieszczą się też 3 zgrzewki wody 8)Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
może to banalne co koledzy wyżej pisali, ale trzeba się nauczyć pakować, wiem o co chodzi bo przecież skoro mamy większy bagażnik to weźmiemy jeszcze to i to, bo przecież mamy duży bagażnik :szeroki_usmiech
nie jest to powód do zmiany samochodu (oprócz sytuacji, kiedy mamy naprawdę mały bagażnik), ale jeżeli chcesz wykorzystać to jako pretekst do zmiany to jak najbardziej też to rozumiem
saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MisiekWAWMoże naucz żonę jak nie zabierać na urlop kupy gratów których nigdy nie wyjmie z torby / bagażnika :roll:Octavia IV 2.0 TSI DSG 4x4 STYLE - DYNAMIC
Komentarz
-
-
jessuu ta fota mnie przeraziła... :shock: moja była fiesta pomieściła bagaże mojej zony moje oraz bagaże mojego kolegi i jego żony....a jechaliśmy z nimi raz nad morze na 5dni i na wiosnę do Karpacza...jakoś dalismy radę, a dodam, że takie pakunki jak browar i laptopy też się na pokładzie znajdowały :wink:Załączone pliki
Komentarz
-
-
Tak sobie z drugiej strony pomyślełem: w baxi dachowym przewiozłem właściwie jedynie wózek, łóżeczko dziecięce i zabawki na plażę - czyli rzeczy, których za rok wozić już nie będę... Może faktycznie kombi nie jest mi niezbedne...?
BADYL, jak byłem młody, to (jadąc na 2/3 tygodnie z jedynie żoną) "upychałem" do bagażnika Golfa mk2 z butlą LPG wszystkie nasze bagaże i jeszcze zostawało mi sporo miejsca (a tam był bagaznik niemal dwa razy mniejszy niż w T25)... Niestety, jadac z dzieckiem (lub jak ja z dwójką maluchów) trzeba troszkę wiecej miejsca - i to nie dwa razy wiecej, ale duuuuużo wiecej...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12BADYL, jak byłem młody, to (jadąc z jedynie żoną) "upychałem" do bagażnika Golfa mk2 z butlą LPG wszystkie nasze bagaże i jeszcze zostawało mi sporo miejsca (a tam był bagaznik niemal dwa razy mniejszy niż w T25)... Niestety, jadac z dzieckiem (lub jak ja z dwójką maluchów) trzeba troszkę wiecej miejsca - i to nie dwa razy wiecej, ale duuuuużo wiecej...co do dzieci to we wcześniejszym poscie zapytałem czy na wakację tylko z żoną czy z pociechami :wink: teraz mi rozjasnileś sytuację i napiszę w ten sposób...obecne auto kupiłem też pod plany powiększenie rodzinki
niemniej jednak pozostanę przy swoim, że z Twoimi wymaganiami i posiadanymi środkami to raczej fajnego egzemplarza nie dostaniesz :? więc jeżeli obecne autko Ci dzielnie słuzyło, a dzieci są (jak piszesz) coraz większe to zastanawiałbym się nad zmianą auta... :wink: zaraz takie tematy jak wózek odpadną więc miejsce się zrobi :szeroki_usmiech
Komentarz
-
-
Mam dla Ciebie radę - może następnym razem spuśc powietrze z materaca na czas przewozu...
A tak na serio to dwójka dzieciaków faktycznie wymaga gratów.
W zeszłym roku z żoną lecieliśmy na Chorwację na 10 dni.
5 miechów później na narty na 12 dni. Zima na narty wzięlismy mniej klamotów niż latem do Chorwacji...4x4
Komentarz
-
-
i pomyśleć że nie tak dawno fiat 126 p uchodził za auto rodzinne i jakoś można było do niego spakować 5 osobowa rodzinę i z gór nad morze dojechać
Agamek12, Kup malucha a żonie powiedz że dopóki nie nauczy sie pakować innego samochodu nie będzie :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez djczasi pomyśleć że nie tak dawno fiat 126 p uchodził za auto rodzinne i jakoś można było do niego spakować 5 osobowa rodzinę i z gór nad morze dojechać
Agamek12, Kup malucha a żonie powiedz że dopóki nie nauczy sie pakować innego samochodu nie będzie :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech :diabelski_usmiech
Agamek, wiesz że prowizorki trzymają sie najdłużejsuperb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0
poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Agamek12Zamieszczone przez kabanos13To po co w ogóle Tojtojke kupowałeś? Trzeba było od razu jakieś autko z super, hiper, mega dużym bagażnikiem
Komentarz
-
Komentarz