albo w sklepie http://www.magserv24.pl/ w Gdyni na Kilińskiego - też widziałem duży wybór tych Kontaktów
Fordy pokonała polska sól
Zwiń
X
-
Przypomniała mi się jak kiedyś za małolata kupiliśmy z kolegą w Sam-ie ok. 12kg cukru który właśnie przestał być na kartki i całą saletrę jaka była.Zamieszczone przez ruwadoNaukowcy cały czas myślą
Ale gorszy ten pył
bo podobno drugi wulkan gotowy do odpalenia 
Pod mostkiem na rzeczce która przepływała koło naszej szkoły usypaliśmy tzw. wulkan z tej saletry. Podpaliliśmy. O kurwa, jak to się kopciło!!!!!!!4x4
Komentarz
-
-
Ja tylko piszę co, przynajmniej w teorii może zrobić płyn do naczyń którego kiedyś używano do mycia auta. Kilka kropel w płynie do sprysków faktycznie pewnie nic nie zrobi (ja zawsze, pewnie przesadnie, dmucham na zimne), ale jakby taki płyn był w trochę większym niż w spryskach stężeniu i gromadził się np. w odpryskach to chyba dopuszczasz myśl że coś tam może się urodzić. Wiem, że odpryski powinno się jak najszybciej załatać, ale nie każdy jesteśmy w stanie dojrzeć. Inna sprawa, że były sąsiad (stara szkoła) mył praktycznie tylko ludwikiem i podobnymi swoje auto, do tego pewnie nie dokładnie spłukiwał i samochód nadawał się tylko do polerki-liczne zmatowienia, o rysach nie wspominając, ale to nie ludwik a zła technika mycia.Witam
Passat 1.8 TSI R-Line MY2010
Komentarz
-
Komentarz