Baltic Willa Apart Hotel Apart Hotel w Krynicy Morskiej Obiekt Baltic Willa położony jest w Krynicy Morskiej. Są to dwa domy gościnne usytuowane na działce o powierzchni ok. 3000 m² . Wszystkie dwupokojowe apartamenty są komfortowo urządzone, posiadają w pełni wyposażone aneksy kuchenne. Większość apartamentów posiada klimatyzację. Pokoje są urządzone w klimacie rustykalnym. Przytulne wnętrza […]
z tym, że to jest po stronie zalewu i nad zalewem, więc do morza i "centrum" daleko, ale spokojnie, cicho i dużo miejsca, własny teren i dojście do zalewu, ja akurat lubię spokój więc to subiektywne.
no i oczywiście w każdym z tych miejsc są lepsze i gorsze pokoje :idea:
obawiam się, że z miejscami może być teraz krucho...
Jutro wyjeżdzam do Krynicy z rodzinką na 7 dni, zakwaterowanie mamy w http://www.iwona.krynicamorska.info.pl/ więc jeśli ktoś z OCP będzie w pobliżu to możemy sie spotkać
Wlody, to troche sie minelismy ... pare dni temu wrocilem. uwazaj na 7 bo duzo nieoznakowanych jezdzi... a w dodatku w nocy wala ostro na suszarki... miedzy konikiem a wesola byl jakis remont (nie wiem czy go skonczyli), wiem moze lepiej uderzyc na wegrow :idea:
Wlody, miedzy konikiem a wesola byl jakis remont (nie wiem czy go skonczyli), wiem moze lepiej uderzyc na wegrow :idea:
miedzy konikiem a wesołą zwyczajne naprawianie świeżo zrobionej drogi (moje okolice) a na trasie mińskiej to meksyk w Dębe W. ostatnio prawie godzinę stałem :/
WT 45581Ciemnozielona Skoda Octvia I Sprzedana WT 514** Srebrny VW Sharan
mikolaj ja na pewno zawitam do krynicy bo z Tolkmicka płynie prom czy statek, a że będziemy mieli rowery to sobie zrobimy wycieczke :wink:.
Ciekawe jaka będzie droga, myśle że tak po 24 wyjedziemy, ciekawe ile godzin zajmnie nam przejechanie 603 km :diabelski_usmiech
szkoda ale z Ciebie optymista z tym czasem ja się nastawiam na co najmniej 10 godzin jazdy.
mikolaj moja skodzina nie jest oznakowana ( jeszcze nie zasłużyłem na wlepe haha)ale napewno jak coś poznasz, raczej mało o2 z SL... będzie w tych okolicach :wink:
jeśli chcecie zjeść dobrą rybkę i nie testować na sobie jakość to warto się przejechać ten kawałek. Tylko uwaga w Kątach stoją panowie i suszą. Z 7 dni pobytu tylko raz na nich nie trafiłem. Więc grzecznie się przemieszczajcie. A i taka mała atrakcja nie przejmujcie się dzikami które są wszędzie i nie zwracają uwagi na obecność ludzi.
i jak tam w Krynicy mikolaj ?
My byliśmy tam statkiem 15 sierpnia i widziałem jak jechałeś autem, ale za późno zobaczyłem wlepe. :diabelski_usmiech Pozdrawiam
i jak tam w Krynicy mikolaj ?
My byliśmy tam statkiem 15 sierpnia i widziałem jak jechałeś autem, ale za późno zobaczyłem wlepe. :diabelski_usmiech Pozdrawiam
dzięki, bardzo dobrze, pogoda przyszła i jest fajnie.
ja widziałem dwa auta OCP, jeden kombi chyba NOL.... i DGW.
p.s. u mnie na grillu znaczek jest.
no i wróciłem, pogoda dopisała choć żaru lejącego się z nieba nie było.
podsumowanie: wyjazd 5.30 i po 7 godzinach dojazd-paranoja.
powrót: wyjazd 22 i po 4 godzinach dojazd.
jak ktoś się wybiera polecam jazdę wieczorem.
Komentarz