A mnie się od początku ten temat wydawał realny do realizacji. Czekamy na fotki z niecierpliwością
Miejsca w Krynicy Morskiej
Zwiń
X
-
oooooo, moje ulubione okolice, fajnie było:
a najfajniej było tu:
Baltic Willa Apart Hotel Apart Hotel w Krynicy Morskiej Obiekt Baltic Willa położony jest w Krynicy Morskiej. Są to dwa domy gościnne usytuowane na działce o powierzchni ok. 3000 m² . Wszystkie dwupokojowe apartamenty są komfortowo urządzone, posiadają w pełni wyposażone aneksy kuchenne. Większość apartamentów posiada klimatyzację. Pokoje są urządzone w klimacie rustykalnym. Przytulne wnętrza […]
z tym, że to jest po stronie zalewu i nad zalewem, więc do morza i "centrum" daleko, ale spokojnie, cicho i dużo miejsca, własny teren i dojście do zalewu, ja akurat lubię spokój więc to subiektywne.
no i oczywiście w każdym z tych miejsc są lepsze i gorsze pokoje :idea:
obawiam się, że z miejscami może być teraz krucho...
a średnio\niefajnie było tu:
nie biorę żadnej odpowiedzialności, jeżeli nie będzie fajnie :szeroki_usmiechsaport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
Jutro wyjeżdzam do Krynicy z rodzinką na 7 dni, zakwaterowanie mamy w http://www.iwona.krynicamorska.info.pl/ więc jeśli ktoś z OCP będzie w pobliżu to możemy sie spotkać-------------------------------------------------------
moja pierwsza octa http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=33459
Komentarz
-
-
Wlody, to troche sie minelismy ... pare dni temu wrocilem. uwazaj na 7 bo duzo nieoznakowanych jezdzi... a w dodatku w nocy wala ostro na suszarki... miedzy konikiem a wesola byl jakis remont (nie wiem czy go skonczyli), wiem moze lepiej uderzyc na wegrow :idea:sprzedam do OI :
szyby cala lewa strona
nadkole nowe LP
kontakt PW
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez vince123Wlody, miedzy konikiem a wesola byl jakis remont (nie wiem czy go skonczyli), wiem moze lepiej uderzyc na wegrow :idea:
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez conantak po 24 wyjedziemy, ciekawe ile godzin zajmnie nam przejechanie 603 km :diabelski_usmiech
to tak: do Warszawy 3h, z Warszawy do Brodnicy 1h20min, z Brodnicy do Krynicy 2h, dodaj sobie ewentualne postoje i masz odpowiedź :twisted:saport techniczny baj DGW
była BKD+DSG '05 120kkm
była BXE '08 190kkm
no i nie ma :-)
Komentarz
-
-
może nie nocleg ale bardzo polecam w Kątach Rybackich smażalnie na ul. Polna 13. Nie przepłacicie a smacznie zjecie. WARTO!!!!PerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Ja do Krynicy ruszam w poniedziałek jadę w ciemno i nocleg wybiorę na miejscu.Opel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
mikolaj, sąOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez mikolajto może się wybierzemy grupowo na obiadekPerfectService by DGW
Skoda Octavia 2FL Combi L&K 2.0 TDI BKD+
Skoda Octavia 1 Combi 1.9 TDI AHF
Skoda Fabia RS 1.9 TDI ASZ+
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez conani jak tam w Krynicy mikolaj ?
My byliśmy tam statkiem 15 sierpnia i widziałem jak jechałeś autem, ale za późno zobaczyłem wlepe. :diabelski_usmiech Pozdrawiam
ja widziałem dwa auta OCP, jeden kombi chyba NOL.... i DGW.
p.s. u mnie na grillu znaczek jest.
Komentarz
-
-
pozdr dla Ciebie mikolaj. widzialem Twoja o2 przedwczoraj chyba jak stala przy ogrodzeniu. ja jestem na ul. nafciarxyOpel Vectra 1.6 16V --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ALH+ --> Skoda Octavia I 1.9 TDI ASZ+ --> Ford Mondeo ST220 3.0V6 --> Skoda Octavia II 2.0 TDI BKD -->Vectra C OPC 2.8T -->Mitsubishi Lancer X 2.0DI-D --> Skoda Octavia 2 FL -->Renault Laguna III GT 2.0dci-->obecnie Toyota Auris IIFL Hybrid i Ford Focus MK3
Komentarz
-
-
no i wróciłem, pogoda dopisała choć żaru lejącego się z nieba nie było.
podsumowanie: wyjazd 5.30 i po 7 godzinach dojazd-paranoja.
powrót: wyjazd 22 i po 4 godzinach dojazd.
jak ktoś się wybiera polecam jazdę wieczorem.
p.s. byłem tutaj http://www.fajnewczasy.pl/noclegi/kr...prywatne/18366
jak coś polecam.
a jeszcze jedno odnośnie tej smażalni Kątach Rybackich to polecam sandacza
Komentarz
-
Komentarz