ja mialem z lapkiem przygode, zepsul mi sie zasilacz do samsunga, kupilem drugi nie oryginalny, i pochodzilo to wszystko 2 dni i pewnego ranka widze ladny dymek z lapka uchodzacy, dobrze ze bylem w domu. z tym ze planowo nie wlanczalem kompa na noc aby wlasnie zobaczyc jak on na tym zasilaczu bedzie dzialac. przezorny zawsze ubezpieczony.
Złombil 2011
Zwiń
X
-
Złombil 2011
Panowie panie zapraszam
Złombol to największy rajd charytatywny na świecie. Od początku tj, 2007 roku, zasady są niezmienne: 100% zebranych pieniędzy trafia dla dzieci z domów dziecka!
ponieważ
możecie śledzić zuczka, obtrąbiać i pozdrawiać, gdyż, zuczek
wczoraj, późną nocą został oklejony
-
-
Przypomina mi się jak dawno dawno temu jeden z zespołów który grał w Holandii pojechał Nysą do Holandii.
Holender pyta się co to za auto .
pada ODP: Nysa.
Na to Holender: jak żyje takiego Nissana nie widziałem , a te dziwne opony co to?
pada odpowiedź: Silki :lol:
no to bezawaryjnej jazdy życzę i jak najwięcej uśmiechu tych dzieciaków , bo idea fajna po-prostu rewelacyjna.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
baca10, A ta gąbka w środku to do spania ?.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł"
k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
W 1997r pojechaliśmy takim Żukiem( Kolegi tata odkupił go od straży kolorek czerwony ) ze znajomymi w 7 osób nad morze do Wejcherowa.w Żuczku była jeszcze trójka skrzynia,prędkości niebyły wielkie,ale frajda niezła. :szeroki_usmiech
baca10, powodzenia,szerokiej drogi i bezawaryjnej wyprawy. :spoko
baca10, kolega Mickul,pewnie zazdrości,wam pomysłu,tylko wstydzi się przyznać
Komentarz
-
-
Widać wszyscy jesteście po jednych pieniądzach. Ja tylko zadałem pytanie, bo nie wiem czy ten żuk jest własnością bacy czy nie. Jeżeli nie to wlepka jest całkowicie niepotrzebna. 8)Zamieszczone przez sebuMickul,pewnie zazdrości,wam pomysłu,tylko wstydzi się przyznać
Jak ja bym takiego miał to bym przede wszystkim wałkiem do jednakowych barw pociągnął. :P
Komentarz
-
-
Wyprawa jak u Koperskiego i samochody też w podobnym wieku :wink:
Będziemy : śledzić i trąbić.możecie śledzić zuczka, obtrąbiać i pozdrawiać, gdyż, zuczek
Powodzenia w drodze :szeroki_usmiechSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Tak, warunki spartańskie :szeroki_usmiechZamieszczone przez phonemanbaca10, A ta gąbka w środku to do spania ?
[ Dodano: Sob 23 Lip, 11 02:11 ]
Z gazem nie było :diabelski_usmiechZamieszczone przez Tomaszekbaca10 plissssss.... Ty taka ekonomiczna :twisted: ,wieć nie caruj nam oczmi ze TY sie wybrałaś takim nie ekonomicznym ...Żuczkiem
moze nie doczytałem ...no ale nie Ty :diabelski_usmiech
Komentarz
-
dla mnie naklejka moze być, czemu nie

Komentarz