ja mialem z lapkiem przygode, zepsul mi sie zasilacz do samsunga, kupilem drugi nie oryginalny, i pochodzilo to wszystko 2 dni i pewnego ranka widze ladny dymek z lapka uchodzacy, dobrze ze bylem w domu. z tym ze planowo nie wlanczalem kompa na noc aby wlasnie zobaczyc jak on na tym zasilaczu bedzie dzialac. przezorny zawsze ubezpieczony.
Złombil 2011
Zwiń
X
-
Przypomina mi się jak dawno dawno temu jeden z zespołów który grał w Holandii pojechał Nysą do Holandii.
Holender pyta się co to za auto .
pada ODP: Nysa.
Na to Holender: jak żyje takiego Nissana nie widziałem , a te dziwne opony co to?
pada odpowiedź: Silki :lol:
no to bezawaryjnej jazdy życzę i jak najwięcej uśmiechu tych dzieciaków , bo idea fajna po-prostu rewelacyjna.[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Komentarz
-
-
baca10, A ta gąbka w środku to do spania ?.
Jeżeli moja odpowiedź okazała się pomocna, wciśnij "Pomógł" k
Polecam Szybkie pożyczki Rzeszów oraz Tanie ubezpieczenia OC Rzeszów
Komentarz
-
-
W 1997r pojechaliśmy takim Żukiem( Kolegi tata odkupił go od straży kolorek czerwony ) ze znajomymi w 7 osób nad morze do Wejcherowa.w Żuczku była jeszcze trójka skrzynia,prędkości niebyły wielkie,ale frajda niezła. :szeroki_usmiech
baca10, powodzenia,szerokiej drogi i bezawaryjnej wyprawy. :spoko
baca10, kolega Mickul,pewnie zazdrości,wam pomysłu,tylko wstydzi się przyznać
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez sebuMickul,pewnie zazdrości,wam pomysłu,tylko wstydzi się przyznać
Jak ja bym takiego miał to bym przede wszystkim wałkiem do jednakowych barw pociągnął. :P
Komentarz
-
-
Wyprawa jak u Koperskiego i samochody też w podobnym wieku :wink:
możecie śledzić zuczka, obtrąbiać i pozdrawiać, gdyż, zuczek
Powodzenia w drodze :szeroki_usmiechSzlifierki taśmowe, nożyce do złomu, kruszarki | W stajni : karawan O2 FL 1.9 TDI, A3 Sportback 1.6 MPI
_
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez phonemanbaca10, A ta gąbka w środku to do spania ?
[ Dodano: Sob 23 Lip, 11 02:11 ]
Zamieszczone przez Tomaszekbaca10 plissssss.... Ty taka ekonomiczna :twisted: ,wieć nie caruj nam oczmi ze TY sie wybrałaś takim nie ekonomicznym ...Żuczkiem
moze nie doczytałem ...no ale nie Ty :diabelski_usmiech
Komentarz
-
Komentarz