sesik, ,a mnie dziwi jak Ci się udało przejechać całą ulicę Rosoła i na wszystkich skrzyżowaniach mieć zielone światło. Jeżdze tam często i jeszcze nie miałem takiego szczęścia.
sesik, ,a mnie dziwi jak Ci się udało przejechać całą ulicę Rosoła i na wszystkich skrzyżowaniach mieć zielone światło. Jeżdze tam często i jeszcze nie miałem takiego szczęścia.
od kiedy zielone światło to szczęście? ;P
Ja dziś na zawodach na kończących się oponach przednich dostałem z 1,5 długości od A4 2.6 V6 150 KM, BMW 318d e46 143 KM i 363 Nm też z 1,5 długości i od BMW 320Ci 2,2 170 KM R6 2 długości i z opisywanym wcześniej A4 1.8T 170 KM z dobre 2,5 długości........ jakaś masakra
Skoda Octavia I 1.8T 20V 209 KM & 329 Nm 2007r by TuneUp Gdańsk
To proste, jest szybszy od światła :szeroki_usmiech
Ja dziś na zawodach na kończących się oponach przednich dostałem z 1,5 długości od A4 2.6 V6 150 KM, BMW 318d e46 143 KM i 363 Nm też z 1,5 długości i od BMW 320Ci 2,2 170 KM R6 2 długości i z opisywanym wcześniej A4 1.8T 170 KM z dobre 2,5 długości........ jakaś masakra
musisz chyba wszystkie te starty zapisywać bo nie sposób zapamiętać taki wpierdol
Masz za słabe auto i tyle. :diabelski_usmiech Może czas na grubsze mody?
musisz chyba wszystkie te starty zapisywać bo nie sposób zapamiętać taki wpierdol
Zakupilem kabel i dzisiaj chcialem sobei zrobic na spokojnie logi dynamiczne. Wjezdzam na 2 pasmowa "przeprawe" i chcialem kulturalnie zwolnic tak, zeby 3 bieg byl na 1.5tys obrotow i zaczac logowac ale widze jakies swiatla pod dupa. Wciskam 3, mijam prawym pasem i pakuje sie na lewy, wymijam samochod na prawym pasie i spowrotem wracam na prawy aby zaczac logowac na spokojnie, ale pan z samochodu obok dziwnie podjezdza. Nagle slysze, ze mu cos zredukowalo biegi i wciska, no to ja tez 3 do konca, 4, 5 jedziemy z 140-150km/h przewage, ktora mial caly czas utrzymywal (odstep ok 1 dlugosci auta), dojezdzamy do swiatel no ale tutaj na prawym pasie stoi maluszek wiec nie ma miejsca. Patrze na klape a tu jakies koreance czy cos z napisaem V6 to mysle-no to juz wiem czemu jest przede mna. Zielone, chcialem na spokojnie ale widze, ze sie podjaral skubany to 2 w pi*de, 3 i widze , ze sie oddala, 4 i sobie jade, nagle sie zbliza to znowu pedal do konca i odjezdzam, 4, 5 i sie oddalam ponad 2 dlugosci auta, przy 200km/h chcialem wrzucic 6 ale juz nie bylo sensu bo i tak by mnie nie doszedl albo po prostu wymiekl. Wrocilem do domu i z ciekawosci luknalem co tam mial.
Kia Magentis 2,5 V6-167km.
Powoli 170km przestaje mi wystarczac
octaviars1, chipa rób Coke, to audi 2.6 mnie tylko zastanawia, że tak Cie na szaro robi, to auto jest dużo cięższe zapewne, a 150 koni nie powala z nóg przy takiej masie...
octaviars1, chipa rób Coke, to audi 2.6 mnie tylko zastanawia, że tak Cie na szaro robi, to auto jest dużo cięższe zapewne, a 150 koni nie powala z nóg przy takiej masie...
Octaviars1 dokładnie, rób program i problemy z kijami się skończą
Co do tego 2.6 to ja sie już ciołem z nim i do 100 szedłem równo a nawet ciut lepiej, dopiero na 4ce mnie przechodził.
Obejrzałem film z przejazdu i zaobserwowałem że ruszył ciut szybciej + miałem jak sie potem okazało mało powietrza w przednich oponach, niewiem czy to robi aż taką różnicę no ale wyszło jak wyszło.
Skoda Octavia I 1.8T 20V 209 KM & 329 Nm 2007r by TuneUp Gdańsk
Dzisiaj na światłach stałem za Aston Martin DB9 (a może DB7?), wystartowaliśmy równo, minęliśmy inne auto a później go nawet wyprzedziłem, szkoda tylko że ja jechałem sportowo a on pewnie uprawiał eco-driving.
:szeroki_usmiech
Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Dzisiaj na światłach stałem za Aston Martin DB9 (a może DB7?), wystartowaliśmy równo, minęliśmy inne auto a później go nawet wyprzedziłem, szkoda tylko że ja jechałem sportowo a on pewnie uprawiał eco-driving.
:szeroki_usmiech
No nie przesadzajcie...
Jeżeli to był Aston Martin DB9, za wiki przyśpieszający do 100km/h w 4,8 sek,
to uciekałby tak szybko jak ja w O2 1.8TSI od O2 1.2TSI
i wolniej niż ja od O2 1.4 (80KM), 1.6(102KM), 1.6TDI(105)
przynajmniej do pierwszej setki.
Jeśli jedziesz szybciej niż ja, jesteś wariatem.
Jeśli jedziesz wolniej niż ja, jesteś debilem
Komentarz