Samobójstwo

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • wojciesze
    Drive
    • 2010
    • 51

Samobójstwo

Zamieszczone przez gieu
    Chłopaki, czy jest jakiś sposób, żeby sprawdzić, czy ABS obsłuży ten system?
    Mam 1K0 907 379 AH (XDS działa, HHC nie). Gdyby tak było, to w 300 zł dałoby się zmieścić z takim modem ;-)
    300 za co?
  • kropeck
    RS
    • 2009
    • 2319
    • Octavia II (1Z3)
    • BLF 1.6 FSI 115 KM

Samobójstwo

Może kogoś temat zainteresuje.
    Pozdrawiam,
    Michał

Nie piję piwa - jedynie JACK DANIELS! :-)

Komentarz

• paweł2
      L&K
      • 2010
      • 1405

widocznie byl zapakowany w akcje.
      Cała Polska woła z nami wyp...dalać z uchodźcami.

Komentarz

• Lashlo
        L&K
        S_OCP Member
        • 2007
        • 1455

Nie bylo mi z nim "po drodze" politycznie,ale jestem w szoku. To byl burak,ale twardy burak. Tacy nie ida na sznur. Podobnie jak ci,co sie wieszali w wieznieniu po Olewniku,czy w sprawie Baraniny.
        Oczywiscie nic nie sugeruje i daleki jestem od wyciagania pochopnych wnioskow,czy snucia teorii spiskowych.

[ Dodano: Pią 05 Sie, 11 19:35 ]
        dodam jeszcze samobojstwo Sekuly

Komentarz

• westwi78
          RS
          • 2008
          • 2940

Dziwne rzeczy się dzieją w tym dziwnym kraju, oj dziwne...

Komentarz

• Qulek
            RS
            • 2005
            • 1630
            • Octavia II combi (1Z5)
            • CAXA 1.4 TSI 122 KM
            • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Zamieszczone przez Lashlo
            Nie bylo mi z nim "po drodze" politycznie,ale jestem w szoku. To byl burak,ale twardy burak. Tacy nie ida na sznur. Podobnie jak ci,co sie wieszali w wieznieniu po Olewniku,czy w sprawie Baraniny.
            Oczywiscie nic nie sugeruje i daleki jestem od wyciagania pochopnych wnioskow,czy snucia teorii spiskowych.

[ Dodano: Pią 05 Sie, 11 19:35 ]
            dodam jeszcze samobojstwo Sekuly
            dodałbym Blidę jeszcze...
            BEST Czesci i artykuly motoryzacyjne

Było O1 jest O3

Komentarz

• pskosz
              Rider
              S_OCP Member
              • 2006
              • 703

Wszyscy znajomi mówią że mu pomogli "ci z prawej"
              pozdrowienia

Komentarz

• Eidos71
                RS
                • 2011
                • 2050
                • Octavia II (1Z3)
                • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Nie doszukujmy się teorii spiskowych. Blida - popełniła samobójstwo, bo wiedziała, że gdy wyjdą na jaw jej przekręty związane z węglem, nie wykręci się i nawet trafi "do pudła". Lepper - umoczony w "seksaferze", skończony politycznie, niezdolny już do uczciwego (pozapolitycznego) zarabiania na życie - psycha mu padła i się powiesił; był zbyt dużym "nikim", aby mógł komukolwiek zagrozić i aby ktokolwiek miał jakikolwiek interes w pomaganiu mu "w zejściu z tego świata".
                Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                MOJA FURKA

Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"

Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71

Komentarz

• Lashlo
                  L&K
                  S_OCP Member
                  • 2007
                  • 1455

Eidos71, nikt sie nie doszukuje,ja rowniez nie. A co do tego,ze Lepper byl nikim-byl v ce premierem w rzadzie PiS,wiec co nieco na bank wiedzial. Oczywiscie daleki jestem od stwierdzen,ze np Jarek wyslal kota Alika,zeby Leppera zabic.
                  A co do Blidy-tak wplywowa i majetna babka czego mialaby sie bac? Ew. jak Rywin by poszla do paki w komfortowych warunkach i szybko wyszla...

Komentarz

• loyd
                    RS
                    • 2010
                    • 2342

Pewnie miał kredyt w CHF .....

Komentarz

• Big Wojtek
                      Rider
                      • 2010
                      • 440
                      • Hyundai

Zamieszczone przez Eidos71
                      Lepper - umoczony w "seksaferze", skończony politycznie, niezdolny już do uczciwego (pozapolitycznego) zarabiania na życie - psycha mu padła i się powiesił; był zbyt dużym "nikim", aby mógł komukolwiek zagrozić i aby ktokolwiek miał jakikolwiek interes w pomaganiu mu "w zejściu z tego świata".
                      Lepiej bym tego nie ujął. Poza tym jego syn był ciężko chory, co też optymistycznie nie nastraja. W każdym razie ja bym się tutaj nie doszukiwał udziału osób trzecich.

Komentarz

• Lashlo
                        L&K
                        S_OCP Member
                        • 2007
                        • 1455

Big Wojtek, nikt sie nie doszukuje. Ja tylko stwierdzilem,ze to twardy gosc byl,byl pewny siebie.
                        W sumie nigdy nie wiadomo,co takim w glowie siedzi.
                        A dziwnych samobojstwo po 89 roku juz bylo a bylo,od Waleriana Panko od wyjasniania FOZZ po inne.

Komentarz

• Voit
                          Elegance
                          • 2010
                          • 816

...Jego jedyną zasługą było udowodnienie wszystkim, że demokracja jest najgorszym z możliwych systemów politycznych.
                          Lepper jeszcze za życia znalazł się na śmietniku historii.

Co do teorii spiskowych - to nasza narodowa dyscyplina sportowa.
                          Nie wiem czy się z tego śmiać, czy nad tym płakać.
                          Proponowałbym spuścić na to zasłonę milczenia.
                          ...Najlepiej ze sztucznej mgły smoleńskiej.

Komentarz

• Eidos71
                            RS
                            • 2011
                            • 2050
                            • Octavia II (1Z3)
                            • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Zamieszczone przez Lashlo
                            Eidos71, nikt sie nie doszukuje,ja rowniez nie. A co do tego,ze Lepper byl nikim-byl v ce premierem w rzadzie PiS,wiec co nieco na bank wiedzial. Oczywiscie daleki jestem od stwierdzen,ze np Jarek wyslal kota Alika,zeby Leppera zabic.
                            A co do Blidy-tak wplywowa i majetna babka czego mialaby sie bac? Ew. jak Rywin by poszla do paki w komfortowych warunkach i szybko wyszla...
                            Gdyby Lepper miał jakąś wiedzę, która mogła poważnie komuś zaszkodzić - już dawno by to wykorzystał. No, chyba że był na tyle "prostym chłopem", że nie potrafił ze swojej wiedzy zrobić użytku. Jeżeli tak było - widocznie dopiero teraz to zrozumiał i z powodu swojej niemocy rozwiązał swoje problemy w taki, a nie inny sposób.
                            A co do Blidy - można być osobą majętną, wpływową i wyrachowaną - ale mieć słabą psychę w sytuacjach super-stresowych... I szybko się poddać, popełniając samobójstwo. Bo w jej niewinność nie chce mi się wierzyć - podobnie, jak w czyste sumienia i czyste intencje 99% polityków.
                            Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
                            MOJA FURKA

Komentarz

• westwi78
                              RS
                              • 2008
                              • 2940

Zamieszczone przez Eidos71
                              Gdyby Lepper miał jakąś wiedzę, która mogła poważnie komuś zaszkodzić
                              hmmm..Pamiętacie sprawę Talibów w Klewkach, z czego się wszyscy śmiali?
                              To teraz spójrzcie na to przez pryzmat więzień CIA itd.

Komentarz

• Ayu
                                RS
                                • 2009
                                • 4154

Lepper miał problem z wódą, poważny problem. To zapalnik do tego co się stało. Wiem i tyle w temacie.

Komentarz

• bzyq_74
                                  RS
                                  • 2008
                                  • 3467
                                  • Volkswagen
                                  • BXE 1.9 TDI PD 105 KM
                                  • CYKA 2.0 TDI CR 150 KM

Mnie go nie szkoda.
                                  Kiedyś był ministrem / v-ce premierem, który mi zapadł w pamięć jako rechotająca żaba po słowach "Jak to można prostytutkę zgwałcić!?"
                                  Manna leciała z nieba w postaci 10 klocków /mies + inne przywileje.
                                  Skończyło się eldorado.
                                  Każdy ma jakieś kłopoty finansowe czy rodzinne, ale trzeba im stawić czoło, a nie iść jak tchórz na stryczek.
                                  MARCIN
                                  Mój szkodnik

Komentarz

• westwi78
                                    RS
                                    • 2008
                                    • 2940

Zamieszczone przez bzyq_74
                                    Każdy ma jakieś kłopoty finansowe czy rodzinne, ale trzeba im stawić czoło, a nie iść jak tchórz na stryczek.
                                    No otóż to. Gość już różne klimaty przeżywał, więc akurat do niego samobójstwo z tych powodów mi nie pasuje.

Komentarz

• piotrek_os
                                      RS
                                      S_OCP Member
                                      • 2006
                                      • 8160
                                      • Octavia II (1Z3)
                                      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Kazdego dnia w Polsce jest X takich przypadkow i jezeli media kazdy przypadek takby pokazywali j/w to tylko tego by sie sluchalo, czytało itd. Synowi raczej nie pomołg tym co zrobł.......
                                      Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• Eidos71
                                        RS
                                        • 2011
                                        • 2050
                                        • Octavia II (1Z3)
                                        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Poza tym dlaczego osoby "medialne" i "znane" (celowo piszę w cudzymsłowiu, bo nie chodzi mi o osoby, które czymś się zasłużyły, lub osiągnęły coś znaczącego dla społeczeństwa, a po prostu były znane) są traktowane inaczej, niż szary obywatel ? Samobójstwo Leppera - i od razu śledztwo... Gdyby zwykły Kowalski został znaleziony w identycznych okolicznościach i stwierdzono by, że popełnił samobójstwo - nie byłoby żadnego śledztwa, tylko Prokuratura odstąpiłaby od czynności, ewentualnie przeprowadzono by czynności sprawdzające. No, ale żyjemy w takim "demokratycznym" kraju, jak Polska, gdzie (cyt. luźno Orwella) wszystkie świnie są równe, ale niektóre są równiejsze...
                                        MOJA FURKA

Komentarz

• Matis68
                                          Ambiente
                                          • 2006
                                          • 195

Śledztwo od razu - ale sekcja zwłok dopiero w poniedziałek. Ot tak sobie , niech poleży w lodówie, pewne sprawy się w weekend omówi itd. A co do Klewek to długi czas była gra na to, by utracił wiarygodność.Więc teraz żadne rewelacje z jego strony by nie zrobiły szału mediach. Nie lubiłem gościa, ale R.I.P. :?
                                          http://www.youtube.com/watch?v=qtDOe...eature=related

Komentarz

• Lashlo
                                            L&K
                                            S_OCP Member
                                            • 2007
                                            • 1455

Voit, sa lepsi. Amerykanie wierza,ze Elvis zyje.
                                            I tu w tym temacie nikt nie snuje spiskowych teorii.
                                            Zreszta jest chyba roznica w mgle smolenskiej,teorii zagluszenia GPS,helu w mankietach ("brawo" mec. Rogalski) ;-) , sciagnieciu magnesem samolotu w Smolensku i innych bzdurach w tym temacie,a stwierdzeniu,ze Polska po 89 roku miala wiele dziwnych samobojstw. Czy samobojstwo Leppera do takowych nalezy-nie mi to oceniac.
                                            I na tym koncze,bo sie niepotrzebnie jakas burza wywolala.

Komentarz

• blackrs
                                              RS
                                              • 2008
                                              • 4826
                                              • Superb II combi (3T5)
                                              • CFGB 2.0 TDI CR RS 170 KM

Śledztwo od razu - ale sekcja zwłok dopiero w poniedziałek. Ot tak sobie , niech poleży w lodówie, pewne sprawy się w weekend omówi itd
                                              nie wiem czy wiesz ze sekcje robi sie tylko od poniedzialku do piatku zms w soboty i niedziele jest zamkniety :]
                                              MOIM zdaniem kolejny temat do zamkniecia znowu sie zaraz zacznie forumowe polityczne przekomarzanie co jest tu raczej nie potrzebne.
                                              BYŁA o1 rs
                                              BYŁA o2 1.6
                                              JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG

Komentarz

• Matis68
                                                Ambiente
                                                • 2006
                                                • 195

Po to jest off żeby dyskutowac o wszystkim, również o polityce ( dopóki dopóty nie lecą inwektywy) :diabelski_usmiech

http://www.youtube.com/watch?v=qtDOe...eature=related

Komentarz

• westwi78
                                                  RS
                                                  • 2008
                                                  • 2940

no to ja polecam np.:

Andrzej Lepper był zjawiskiem – pytanie tylko na ile samoistnym, a na ile wykreowanym. Pamiętam czasy kiedy zaplątany...

Komentarz

Pracuję...