Zamieszczone przez gieu
Samobójstwo
Zwiń
X
-
Nie bylo mi z nim "po drodze" politycznie,ale jestem w szoku. To byl burak,ale twardy burak. Tacy nie ida na sznur. Podobnie jak ci,co sie wieszali w wieznieniu po Olewniku,czy w sprawie Baraniny.
Oczywiscie nic nie sugeruje i daleki jestem od wyciagania pochopnych wnioskow,czy snucia teorii spiskowych.
[ Dodano: Pią 05 Sie, 11 19:35 ]
dodam jeszcze samobojstwo Sekuly
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LashloNie bylo mi z nim "po drodze" politycznie,ale jestem w szoku. To byl burak,ale twardy burak. Tacy nie ida na sznur. Podobnie jak ci,co sie wieszali w wieznieniu po Olewniku,czy w sprawie Baraniny.
Oczywiscie nic nie sugeruje i daleki jestem od wyciagania pochopnych wnioskow,czy snucia teorii spiskowych.
[ Dodano: Pią 05 Sie, 11 19:35 ]
dodam jeszcze samobojstwo Sekuly
Komentarz
-
-
Nie doszukujmy się teorii spiskowych. Blida - popełniła samobójstwo, bo wiedziała, że gdy wyjdą na jaw jej przekręty związane z węglem, nie wykręci się i nawet trafi "do pudła". Lepper - umoczony w "seksaferze", skończony politycznie, niezdolny już do uczciwego (pozapolitycznego) zarabiania na życie - psycha mu padła i się powiesił; był zbyt dużym "nikim", aby mógł komukolwiek zagrozić i aby ktokolwiek miał jakikolwiek interes w pomaganiu mu "w zejściu z tego świata".Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
-
Eidos71, nikt sie nie doszukuje,ja rowniez nie. A co do tego,ze Lepper byl nikim-byl v ce premierem w rzadzie PiS,wiec co nieco na bank wiedzial. Oczywiscie daleki jestem od stwierdzen,ze np Jarek wyslal kota Alika,zeby Leppera zabic.
A co do Blidy-tak wplywowa i majetna babka czego mialaby sie bac? Ew. jak Rywin by poszla do paki w komfortowych warunkach i szybko wyszla...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez Eidos71Lepper - umoczony w "seksaferze", skończony politycznie, niezdolny już do uczciwego (pozapolitycznego) zarabiania na życie - psycha mu padła i się powiesił; był zbyt dużym "nikim", aby mógł komukolwiek zagrozić i aby ktokolwiek miał jakikolwiek interes w pomaganiu mu "w zejściu z tego świata".
Komentarz
-
-
...Jego jedyną zasługą było udowodnienie wszystkim, że demokracja jest najgorszym z możliwych systemów politycznych.
Lepper jeszcze za życia znalazł się na śmietniku historii.
Co do teorii spiskowych - to nasza narodowa dyscyplina sportowa.
Nie wiem czy się z tego śmiać, czy nad tym płakać.
Proponowałbym spuścić na to zasłonę milczenia.
...Najlepiej ze sztucznej mgły smoleńskiej.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez LashloEidos71, nikt sie nie doszukuje,ja rowniez nie. A co do tego,ze Lepper byl nikim-byl v ce premierem w rzadzie PiS,wiec co nieco na bank wiedzial. Oczywiscie daleki jestem od stwierdzen,ze np Jarek wyslal kota Alika,zeby Leppera zabic.
A co do Blidy-tak wplywowa i majetna babka czego mialaby sie bac? Ew. jak Rywin by poszla do paki w komfortowych warunkach i szybko wyszla...
A co do Blidy - można być osobą majętną, wpływową i wyrachowaną - ale mieć słabą psychę w sytuacjach super-stresowych... I szybko się poddać, popełniając samobójstwo. Bo w jej niewinność nie chce mi się wierzyć - podobnie, jak w czyste sumienia i czyste intencje 99% polityków.Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Komentarz
-
-
Mnie go nie szkoda.
Kiedyś był ministrem / v-ce premierem, który mi zapadł w pamięć jako rechotająca żaba po słowach "Jak to można prostytutkę zgwałcić!?"
Manna leciała z nieba w postaci 10 klocków /mies + inne przywileje.
Skończyło się eldorado.
Każdy ma jakieś kłopoty finansowe czy rodzinne, ale trzeba im stawić czoło, a nie iść jak tchórz na stryczek.
Komentarz
-
-
Poza tym dlaczego osoby "medialne" i "znane" (celowo piszę w cudzymsłowiu, bo nie chodzi mi o osoby, które czymś się zasłużyły, lub osiągnęły coś znaczącego dla społeczeństwa, a po prostu były znane) są traktowane inaczej, niż szary obywatel ? Samobójstwo Leppera - i od razu śledztwo... Gdyby zwykły Kowalski został znaleziony w identycznych okolicznościach i stwierdzono by, że popełnił samobójstwo - nie byłoby żadnego śledztwa, tylko Prokuratura odstąpiłaby od czynności, ewentualnie przeprowadzono by czynności sprawdzające. No, ale żyjemy w takim "demokratycznym" kraju, jak Polska, gdzie (cyt. luźno Orwella) wszystkie świnie są równe, ale niektóre są równiejsze...Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Komentarz
-
-
Śledztwo od razu - ale sekcja zwłok dopiero w poniedziałek. Ot tak sobie , niech poleży w lodówie, pewne sprawy się w weekend omówi itd. A co do Klewek to długi czas była gra na to, by utracił wiarygodność.Więc teraz żadne rewelacje z jego strony by nie zrobiły szału mediach. Nie lubiłem gościa, ale R.I.P. :?
Komentarz
-
-
Voit, sa lepsi. Amerykanie wierza,ze Elvis zyje.
I tu w tym temacie nikt nie snuje spiskowych teorii.
Zreszta jest chyba roznica w mgle smolenskiej,teorii zagluszenia GPS,helu w mankietach ("brawo" mec. Rogalski) ;-) , sciagnieciu magnesem samolotu w Smolensku i innych bzdurach w tym temacie,a stwierdzeniu,ze Polska po 89 roku miala wiele dziwnych samobojstw. Czy samobojstwo Leppera do takowych nalezy-nie mi to oceniac.
I na tym koncze,bo sie niepotrzebnie jakas burza wywolala.
Komentarz
-
-
Śledztwo od razu - ale sekcja zwłok dopiero w poniedziałek. Ot tak sobie , niech poleży w lodówie, pewne sprawy się w weekend omówi itd
MOIM zdaniem kolejny temat do zamkniecia znowu sie zaraz zacznie forumowe polityczne przekomarzanie co jest tu raczej nie potrzebne.BYŁA o1 rs
BYŁA o2 1.6
JEST S2 kombi Platinum 2.0 tdi 170 KM DSG
Komentarz
-
Komentarz