Niedługo odbieram nową O2 1.4 TSI jak w temacie. Czy jest coś co warto zrobić/sprawdzić/wymienić lub na co uważać w pierwszych dniach/tygodniach/miesiącach eksploatacji ?
nagrywarka LG RH388H
Zwiń
X
-
nagrywarka LG RH388H
Witam. Czy ktoś z Was z branży elektro podpowie "o so chozi?" Nagrywarka po włączeniu od razu wysuwa szufladę niezależnie, czy z pilota, czy bezpośrednio, czy jest płyta, czy jej nie ma. Wyłączając nie reaguje tylko chowa szufladę aby ją ponownie wysunąć i nie chce się wyłączyć. Chowanie szuflady niczego nie zmienia, bo wysuwa się ponownie. Wyłączenie możliwe jest jedynie poprzez długie przytrzymanie przycisku zasilania na obudowie, ale wyłączenie w ten sposób powoduje, że nagrywarka nie zrealizuje zaprogramowanych nagrań. Nagrywa jedynie "bezpośrednio" tzn. podczas oglądania programu przyciśnięcie przycisku rec. Włożenie płyty do wysuniętej szuflady nie powoduje jej odtworzenia, bo ją wysuwa przez cały czas. Z menu przywracałem ją do ustawień fabrycznych ale skutkowało to tym, że od nowa musiałem ustawiać wszystkie kanały i niczego to nie zmieniło. Szukałem info "elektroda" ale podobnego tematu nie znalazłem. Zastanawiałem się nad ponownym wgraniem softu ale po pierwsze nie mogę go nigdzie znaleźć po drugie prawdopodobnie nie poradzę bez wskazówek. Nie wiem, czy naprawa jest opłacalna i czy w ogóle możliwa. Ach ten obecny sprzęt. Kończy się gw i zaczyna się problem. Będę wdzięczny za wszelkie podpowiedzi.
-
-
Zamieszczone przez andrzej1962No ale dlaczego nie chce się wyłączyć pomimo tego, że powinna nawet z wysuniętą kieszenią.Jest: Czarna OIIFL Combi 1,8 TSI + DSG
Była: Czarna OII 1,9 TDI (BXE)
Komentarz
-
Komentarz