WORD Katowice

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • macg
    Classic
    • 2010
    • 25

WORD Katowice

filip_auto, dziękuję
  • przemek88
    Rider
    • 2009
    • 613

WORD Katowice

Witam

czy ktoś z forum ma kogoś znajomego w word-dzie katowice? Bo żałosne jest czekanie dwa miesiące na egzamin.

Moja Octavia 1.9 TDI AGR

Komentarz

• Ruget
      Ambiente
      • 2010
      • 186

tylko 2 ?:P to nie tak zle sam tyle czekalem ...
      wiem ze w rybniku daja na poczatek wrzesnia teraz :P siostrze dali pare dni temu na 12 wrzesnia wiec moze tam sprobuj

Komentarz

• Mickul
        RS
        • 2010
        • 2847

Ja nie zdawałem, ale widzę codziennie jak tam oblewają.

Ja robiłem w Częstochowie na Micrze. Nie znałem auta, nie znałem miasta, ale zdałem perfekcyjnie. Micra jest sympatyczna i mała. W Częstochowie nie ma korków i jest dobrze oznakowane. A na egzamin teoria + praktyka jednego dnia czekałem dwa tygodnie. Bilet na pociąg z Zabrza to 20zł.

Komentarz

• Ruget
          Ambiente
          • 2010
          • 186

a po co pociagiem :P u mnie na egzamin jeden koleś se autem przyjechal :P xD i po zaliczonym egzaminie pytal czy moze dostac jakiś swistek ze am zaliczone by policji pokazac jak by co :P
          Rybnik tez jest fajny :P same skrzyzowania i w godzinach szczytu jak czewa stoi rowno

Komentarz

• przemek88
            Rider
            • 2009
            • 613

tylko że Ja zdaje na kat.C i pierwszy egzamin uwalilem bo nie potrafiłem wskazać poziomu płynu z chłodnicy (pierwszy raz widziałem taka śmieszna chlodnice w której nie było miarki). co jest dla mnie śmieszne bo przecież nie muszę znać się na każdym aucie

Moja Octavia 1.9 TDI AGR

Komentarz

• Ruget
              Ambiente
              • 2010
              • 186

heh kolezanke na B oblali za to ze na skrzyzowaniu co masz 2 pasy prosto podjechala za blisko goscia ale z boku bylo podobno za blisko bo miedzy lusterkami nie mieli 15 cm skad taki przepis to nie wiem :P ale jak beda chcieli Cie uwalic to uwala a za 1 razem zwykle robia to specjalnie i na chama ...

Komentarz

• vince123
                Elegance
                • 2009
                • 923

przemek88, pisz podanie do dyrektora wordu ws przyspieszenia terminu egzaminu... moze to cos pomoze..
                sprzedam do OI :

szyby cala lewa strona
                nadkole nowe LP
                kontakt PW

Komentarz

Zamieszczone przez Ruget
                  u mnie na egzamin jeden koleś se autem przyjechal
                  Ja też przyjechałem na egzamin swoim autem :szeroki_usmiech

Komentarz

• blind_walker
                    RS
                    • 2010
                    • 4533
                    • Octavia I combi (1U5)
                    • ASV 1.9 TDI VP 110 KM

Zamieszczone przez Ruget
                    ale jak beda chcieli Cie uwalic to uwala a za 1 razem zwykle robia to specjalnie i na chama ...
                    Oj tam... Mój pierwszy i jedyny egzamin w ruchu trwał 23 min, a z placem zmieściłem się w ok 30min.
                    Bez żadnych kopert, znajomości i innych udziwnień.

przemek88, Napisz w liście, że potrzebujesz papierka, bo przyciska Cię szef, bo masz jechać za miesiąc w dłuższą trasę, podejdź do jakiejś firmy, żeby Ci dali pieczątkę i powinno wszystko pójść szybciej.

Kolega miał termin na za 1,5miesiąca, napisał coś w podobnym stylu, że właśnie dostał pracę i jest na okresie próbnym, a jak mu się po miesiącu skończy, to ma jeździć dostawczakiem i potrzebuje papierka, bo ma trudną sytuację w rodzinie i bez prawka go wyleją. Termin dostał na za 6dni.
                    mkII 20VT (600h worked)
                    Roooooomster

Komentarz

• przemek88
                      Rider
                      • 2009
                      • 613

No niestety ale nie przyjmują takich pism bo egzaminy na kat C są rzadko a muszą mieć miejsca dla nowych zdających

Moja Octavia 1.9 TDI AGR

Komentarz

kolego jak ja zdawalem na C (w Katowicach) tez sie tyle czekalo a bylo to jakis czas temu, wiec nie jest tak zle. Mi instruktor jeszcze wtedy mowil ze kursanci jezdza nawet do Nowego Sacza bo tam wtedy czekalo sie 2 tyg. podobno. Tu raczej nic nie przyspieszysz.

Komentarz

Pracuję...