filip_auto, dziękuję
WORD Katowice
Zwiń
X
-
Ja nie zdawałem, ale widzę codziennie jak tam oblewają.
Ja robiłem w Częstochowie na Micrze. Nie znałem auta, nie znałem miasta, ale zdałem perfekcyjnie. Micra jest sympatyczna i mała. W Częstochowie nie ma korków i jest dobrze oznakowane. A na egzamin teoria + praktyka jednego dnia czekałem dwa tygodnie. Bilet na pociąg z Zabrza to 20zł.
Komentarz
-
-
heh kolezanke na B oblali za to ze na skrzyzowaniu co masz 2 pasy prosto podjechala za blisko goscia ale z boku bylo podobno za blisko bo miedzy lusterkami nie mieli 15 cm skad taki przepis to nie wiem :P ale jak beda chcieli Cie uwalic to uwala a za 1 razem zwykle robia to specjalnie i na chama ...
Komentarz
-
-
kross12
Zamieszczone przez Rugetu mnie na egzamin jeden koleś se autem przyjechal
Komentarz
-
Zamieszczone przez Rugetale jak beda chcieli Cie uwalic to uwala a za 1 razem zwykle robia to specjalnie i na chama ...
Bez żadnych kopert, znajomości i innych udziwnień.
przemek88, Napisz w liście, że potrzebujesz papierka, bo przyciska Cię szef, bo masz jechać za miesiąc w dłuższą trasę, podejdź do jakiejś firmy, żeby Ci dali pieczątkę i powinno wszystko pójść szybciej.
Kolega miał termin na za 1,5miesiąca, napisał coś w podobnym stylu, że właśnie dostał pracę i jest na okresie próbnym, a jak mu się po miesiącu skończy, to ma jeździć dostawczakiem i potrzebuje papierka, bo ma trudną sytuację w rodzinie i bez prawka go wyleją. Termin dostał na za 6dni.
Komentarz
-
-
Gość
kolego jak ja zdawalem na C (w Katowicach) tez sie tyle czekalo a bylo to jakis czas temu, wiec nie jest tak zle. Mi instruktor jeszcze wtedy mowil ze kursanci jezdza nawet do Nowego Sacza bo tam wtedy czekalo sie 2 tyg. podobno. Tu raczej nic nie przyspieszysz.
Komentarz
Komentarz