Panowie doradźcie na co zwrócić uwagę? Mam isofix, chciałbym sprawnie to wpinać w siedzenie. Czy fotelik jest połączony z wózkiem np. po co jest baza/adapter? Na tą chwilę jestem kompletnie zielony, nie chcę wydać kosmicznych pieniędzy, skłaniam się nawet ku używce. Napiszcie na jakie newralgiczne rzeczy zwrócić uwagę, będę bardzo wdzięczny, bo na wrzesień muszę mieć już coś kupione
Zrobie jej na końcu ogrodu miejsce gdzie będzie sobie spać ale najbardziej denerwuje mnie to, że ona jest naprawde spokojna a do mnie przyjeżdża straż miejska... Rozumiem jak w nocy pies długo szczeka i ujada ale u Nas jest naprawde spokój. Niedawno zakładałem temat odnośnie ogrodzenia betonowego bo poprostu już na nią patrzeć nie moge... No i oczywiście nie tylko My mamy psa, od sąsiadów psy uciekają i biegają po okolicy, w nocy naprawde potrafią długo szczekać ale sąsiadka ma chyba alergie na Nas...
z tego co napisałeś wcześnie podobno u innego sąsiada również są psy i to biegaja sobie swobodnie , a sąsiadka nie ma do nich jakiś wielkich pretensji....do Twojego psa ma, więc moim zdaniem zakładam, że jest to poprostu sąsiedzka zawiść
:
oni juz wymyslaja co sie da ostatnio byli ze niby pale smieci w ognisku ;/ i oni podchodza i pytaja co pale w ognisku a ja nieswiadomy o co chodzi mowie to co znalazlem w ogrodze :P bo za palenie ogniska nie moga dac mandatu a za smieci juz moga ... i oni ze sasiedzi dzwonili ze tu sie smieci pali i ze smierdzi wiec panow zaprosilem pod ognisko i pokazalem na nim kielbasy i mowie czy uwazaja panowie ze robilbym jedzenie w ognisku z smieciami ? ehh co chwile cos znajda i nie wiem czy zazdroszcza czy uroili se jakas nienawiść i powiem jedno olewanie tego nic nie daje bo szybko moze sie im to nie znudzic od teraz jak o 23 maja grila to maja policje na karku :P przy jedenj imprezie przyjechali im 3 razy xD i od wtedy cisza :P (mam nadzieje ze nie przed burza) a co do psas to go tez sie raz czepiali bo czasem w nocy rozmawia z innymi w okolicy ale panowie z SM stwierdzili ze to tylko pies i czasem poszczekać musi
Komentarz