Szczekanie psa- straż miejska

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • Karql
    L&K
    • 2010
    • 1124

Busku, sam mam psa i wiem jak się traktuje zwierzęta jeśli się je kocha.

Jak czytałem temat od początku to miałem Ci o tym pisać, ale widzę, że już mnie ubiegli :twisted: Porozmawiaj z treserem, żeby nauczyć psa nie jeść nic bez pozwolenia, to jest wykonalne. Pies ma jeść tylko od Ciebie i jeśli Ty mu na to pozwolisz.

Jeśli Ci się to uda to olej głupie babsko szkoda nerwów itp. traktuj ich jak powietrze, bo tak to będzie wet za wet. Szkoda nerwów i czasu na to. Moja mama była sędziną w sądzie rodzinnym to się masę takich zawiści między sąsiadami nasłuchała, a to nic przyjemnego. Jak masz możliwość to dokumentuj sobie głupie wybryki i jak się zbierze pokaźna ilość to przywal z grubej rury
    Było: 117,5KM / 238,9 Nm
    Jest: 144 KM / 301,4 Nm by CompSport

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• rkb
      RS
      • 2008
      • 2152
      • Rapid Spaceback (NH1)
      • CYVB 1.2 TSI 110 KM

Te metody treserskie tez nie zawsze sa humanitarne, bo np widzialem jak uczyli psa nie brac jedzenia z reki od nieznajomych, po prostu jak pies chcial wziac jedzenie dostawal w morde , za ktoryms razem juz nie bral jedzenia tylko rzucal sie na reke...
      Kiedyś O1 1.8T , Później O2FL 1.6 Fabia II 1.9 TDi, teraz Rapid 1.2 TSI 110 km

Komentarz

• Karql
        L&K
        • 2010
        • 1124

Zamieszczone przez rkb
        Te metody treserskie tez nie zawsze sa humanitarne, bo np widzialem jak uczyli psa nie brac jedzenia z reki od nieznajomych, po prostu jak pies chcial wziac jedzenie dostawal w morde , za ktoryms razem juz nie bral jedzenia tylko rzucal sie na reke...
        Jak treser nie ma pojęcia o tym co robi to tak jest.
        Było: 117,5KM / 238,9 Nm
        Jest: 144 KM / 301,4 Nm by CompSport

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• misiek^wro
          RS
          S_OCP Member
          • 2006
          • 8321

Zamieszczone przez Karql
          Jak treser nie ma pojęcia o tym co robi to tak jest.
          True.

Agresja rodzi agresje u zwierzat.

Co do kamer : nie wystarczylo zamontowac takich http://allegro.pl/kamera-przemyslowa...786571166.html - podlaczyc je do byle jakiego kompa z duzym dyskiem + zainstalowac progz, aby nadpisywal stare nagrania gdy juz nie ma miejsca? Zrobilem cos podobnego u znajomego i wyszlo go to przy 2 kamerach i zakupie kompa niecaly 1000 zl. :twisted:
          Była Octavia I FL Kombi 1.9 TDI AGR
          Była Octavia II Kombi MR06 2.0 TDI DSG
          ByłąOctavia II Kombi FL MR06@2013 2.0 TFSI DSG 4x4

TELEFONUJEMY DO MNIE PO GODZ 16.59!

Komentarz

Pracuję...