Sergi, jaki masz siłownik klapy silnika i jak go montowałeś ?
Trasa: Trójmiasto -> Warszawa
Zwiń
X
-
Trasa: Trójmiasto -> Warszawa
Cześć !
Mam pytanie do jeżdżących często z Trójmiasta do Warszawy.
Jaka trasa z Gdyni do stolicy jest obecnie najbardziej optymalna- "siódemka" , czy też A1 do Grudziądza, a potem przez Toruń, lub Brodnicę i Sierpc ?
Do Warszawy będę jechał w niedzielę po południu, natomiast wracał do Gdyni w środę po południu.
Z góry dziękuję za wszystkie sugestie. Pozdrawiam !arnold
-
-
ja jechałem w marcu (wiem że dawno) - i remont Elbląg-Małdyty był straszny; nawet mi film nagrali...
ale jak tam remont się skończył to chyba najrozsądniejsze rozwiązanie to jechać 7
w wakacje dużo osób jeździ przez Grudziądz - Brodnicę (obserwacja z weekendów w Brodnicy) - czy to dobrze - nie wiem, bo siedzę stacjonarnie w BrodnicyNie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem...
mój szkodnik
Komentarz
-
-
arnold, ja obrałem kurs na sierpc, brodnicę , grudziądz, A1 < tą trasę polecono mi na forum > i w moim przypadku Gdańsk. Jedzie się dużo lepiej, spokojniej i co najważniejsze krócej. Wcześniej latałem " 7 " ale ostatnio tam jest katastrofa.W sierpniu 3 razy jechałem na Gdańsk. Pierwszym razem " 7 " 8 godzin a następne dwa razy przez sierpc, brodnicę itd. i w obu przypadkach czas nie przekroczył 5 godzin.
Komentarz
-
Komentarz