Trasa: Trójmiasto -> Warszawa

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • fado
    Classic
    • 2007
    • 4

Sergi, jaki masz siłownik klapy silnika i jak go montowałeś ?
    FADO
  • arnold
    Classic
    • 2006
    • 8

Cześć !
    Mam pytanie do jeżdżących często z Trójmiasta do Warszawy.
    Jaka trasa z Gdyni do stolicy jest obecnie najbardziej optymalna- "siódemka" , czy też A1 do Grudziądza, a potem przez Toruń, lub Brodnicę i Sierpc ?
    Do Warszawy będę jechał w niedzielę po południu, natomiast wracał do Gdyni w środę po południu.
    Z góry dziękuję za wszystkie sugestie. Pozdrawiam !
    arnold

Komentarz

• hsurim
      Elegance
      • 2006
      • 788
      • Kia
      • AGR 1.9 TDI VP 90 KM

W sierpniu wracałem z urlopu i jechałem obwodnicą przez Pruszcz - ominąłem gdańskie korki - a potem wskoczyłem na siódemkę.
      Nie narzekałem.
      Nie zasuwam ! Prędkość zabija ! Włącz myślenie.

Komentarz

• qbec
        Rider
        • 2010
        • 398

ja jechałem w marcu (wiem że dawno) - i remont Elbląg-Małdyty był straszny; nawet mi film nagrali...

ale jak tam remont się skończył to chyba najrozsądniejsze rozwiązanie to jechać 7

w wakacje dużo osób jeździ przez Grudziądz - Brodnicę (obserwacja z weekendów w Brodnicy) - czy to dobrze - nie wiem, bo siedzę stacjonarnie w Brodnicy
        Nie polemizuj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a później pobije doświadczeniem...

mój szkodnik

Komentarz

• mecholl
          L&K
          • 2008
          • 1006

arnold, ja obrałem kurs na sierpc, brodnicę , grudziądz, A1 < tą trasę polecono mi na forum > i w moim przypadku Gdańsk. Jedzie się dużo lepiej, spokojniej i co najważniejsze krócej. Wcześniej latałem " 7 " ale ostatnio tam jest katastrofa.W sierpniu 3 razy jechałem na Gdańsk. Pierwszym razem " 7 " 8 godzin a następne dwa razy przez sierpc, brodnicę itd. i w obu przypadkach czas nie przekroczył 5 godzin.
          Nasze Auta http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=599169#599169

Komentarz

Pracuję...