"Westowaty" cała prawda o małoletnim bajkopisarzu

Zwiń
Ten temat jest zamknięty
X
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • axidus821
    Drive
    • 2012
    • 58

Zamieszczone przez Biszczu
    wszystkie niefabryczne radia w O2 wyglądają źle, brzydko i beznadziejnie
    za to przynajmniej "grają" :diabelski_usmiech
  • 4x4BKF
    L&K
    • 2010
    • 1279

Wystarczy wygooglować "westowaty" i już wiemy że nasz westowaty w dużej mierze konfabuluje czyli kłamie....
    Z tego co się można domyśleć jest to max 20-22-letni szczeniak, któremu ojciec dał się przejechać wozem, albo zabiera na forach głos za ojca.

Przykład nr 1.
    westowatemu ktoś dał posiedzieć w mietku taty/kolegi - pasjonuje się spalaniem

Sorry za jakość ale film robiony chyba zapalniczką...

tu te same foty wozu co na filmie - a film w 2009 roku wrzucony.....

Przykład nr 2.

Westowaty dostał pozwolenie na przejechanie się mercedesem -taryfą ojca/kolegi -
    patrz 0:08 na panel

A rzekomo jest na forum octy bo ojciec na taryfie octą jeździ....

Tu westowaty zasięga informacji na temat swojego 400 konnego wozu z 1000 niutków pod maską, którym będzie wyzywał na pojedynek Piramidę jak będzie w Zakopcu.

Tu kupuje kolejnego "mercedesa", tyle że ta "s-klasa" jest do naprawy i pyta się ile to będzie kosztować, bo jako urodzony milioner w 3 letnim 400konnym mercedesie bardzo liczy się z pieniędzmi:

Ten mietek to opel....

Tu próbuje błysnąć na forum Avensisa

że niby kupuje....

a u nas pisze , że to służbówka żony...

Jak ktoś przeczyta dokładnie te posty to najpierw u góry się dowie, że ojciec westowatego jeździ mercedesem w212 350cdi 4matic a potem kilka postów niżej przeczyta że jeździ taryfą i przymierza się do skody i szukają ofert i rabatów dla taryfiarzy w salonach...

Westowaty, szukać dalej czy skończysz pierd...ić???
    4x4

Komentarz

• piotrek_os
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 8162
      • Octavia II (1Z3)
      • BXE 1.9 TDI PD 105 KM

Re: "Westowaty" cała prawda o małoletnim bajkopisa

hahahha słuzby specjalne miałby z Ciebie pozytek.....w Radomiu jest ABW - wiec moze tam sie złgoś. :diabelski_usmiech
      Moja 0II http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=78994

Komentarz

• sesik
        RS
        • 2006
        • 2165

Tylko po jaką cholerę zakładać kolejny wątek o niczym, to nie jest forum onetu gdzie się piszę o niczym, ja rozumiem, że jest off topic ale od razu o wszystkim pisać.

Się dziwić czemu forum zamula jak się o wszystkim co ślina na klawiaturę przyniesie.
        Best ET = 13.666
        Skrome 2.0 tdi ~280KM/500Nm
        PerfectService by DGW

http://allegro.pl/listing/user/listi...?us_id=1233872
        http://tablica.pl/oferty/uzytkownik/1oson/

Komentarz

• 4x4BKF
          L&K
          • 2010
          • 1279

Po to żeby wiadomo było kto jest kim panie kolego. Jak modom nie pasi to niech skasują/zamnką etc.
          Prostaków i oszustów należy eliminować.

Forum bardziej muli przez kolejne wątki typu jak "zdjąć podsufitkę" lub (sorry Agamek, Paolo Esco)) kolejne poszukiwania fury czyli "co kupić" dla wiecznie niezadowolonych. Wątek ma 3 dni a nabite 10 stron postów :shock:
          4x4

Komentarz

• zepter00
            RS
            • 2008
            • 2304

4x4BKF tak też czułem i się z tobą zgadzam.
            Moja czeska kochanka :-D http://forum.octaviaclub.pl/viewtopic.php?t=37223 serwisowana przez DGW. ;-]

"Superbaśka" zastępcza http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...perb+++tdi+awx

Masz coś do mnie? Lepiej przeczytaj to ;-] http://tomianek.pinger.pl/m/839401

Komentarz

• 4x4BKF
              L&K
              • 2010
              • 1279

Zamieszczone przez zepter00
              4x4BKF tak też czułem i się z tobą zgadzam.
              Potwierdzenie moich przypuszczeń co do wieku

4x4

Komentarz

• sesik
                RS
                • 2006
                • 2165

4x4BKF, to jest kolejny Twój topic o niczym i z tak zwanej dupy, co mnie obchodzi co pisze westowaty, jak chce fantazjować to niech fantazjuje, mnie i podejrzewać większość userów też to jebie, nie jest jedynym fantastą na forum, dopóki nie handluje oszukując to niech se piszę co chce.
                Best ET = 13.666
                PerfectService by DGW

Komentarz

• Karql
                  L&K
                  • 2010
                  • 1124

Hehe do mnie też kiedyś w jakimś temacie strugał kozaka, ale po poziomie rozmowy stwierdziłem, że nie ma sensu dalszej dyskusji ciągnąć :diabelski_usmiech
                  Było: 117,5KM / 238,9 Nm
                  Jest: 144 KM / 301,4 Nm by CompSport

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• 4x4BKF
                    L&K
                    • 2010
                    • 1279

Zamieszczone przez sesik
                    dopóki nie handluje oszukując to niech se piszę co chce.
                    Czyli rozumiem że jego pisanie co mu się zachce jest bardziej pożądane na naszym szanownym forum i od jego pisania głupot, ściem i rzeczy nie trzymających się kupy forum mniej muli niż od mojego wątku o tym kasztanie :idea:

Ty uważasz że wątek jest do dupy, inny może uważać inaczej. OT jest od luźnych tematów i tyle. Ja mogę Ci napisać że pisanie o odchudzaniu teresy jest biciem na licznik, bo pewnie mnie i większość nie pasjonujących się ćwiartką wali ile waży twoja octa i Ty razem z nią.
                    I de facto mnie wali ale na prawdę szanuję twoją i nie tylko twoją pasję i determinację w dążeniu do przodu z wynikami na 1/4.
                    4x4

Komentarz

• sesik
                      RS
                      • 2006
                      • 2165

Zamieszczone przez 4x4BKF
                      Zamieszczone przez sesik
                      dopóki nie handluje oszukując to niech se piszę co chce.
                      Czyli rozumiem że jego pisanie co mu się zachce jest bardziej pożądane na naszym szanownym forum i od jego pisania głupot, ściem i rzeczy nie trzymających się kupy forum mniej muli niż od mojego wątku o tym kasztanie :idea:

Ty uważasz że wątek jest do dupy, inny może uważać inaczej. OT jest od luźnych tematów i tyle. Ja mogę Ci napisać że pisanie o odchudzaniu teresy jest biciem na licznik, bo pewnie mnie i większość nie pasjonujących się ćwiartką wali ile waży twoja octa i Ty razem z nią.
                      I de facto mnie wali ale na prawdę szanuję twoją i nie tylko twoją pasję i determinację w dążeniu do przodu z wynikami na 1/4.
                      Mój topić jest przynajmniej związany z tematyką tego forum, zdaję sobie sprawę, że nie każdy się 1/4 pasjonuję ale i tak uważam, że więcej osób się tym interesuje niż to kim jest westowaty i co piszę.

Zamieszczone przez Maicroft
                      Jako ze chyba nie wszyscy umieją czytać, to powtórzę ponownie to nie jest

Off Topic Club Polska :!: :!: :!:

Autorzy bezsensownych tasiemców, będą karani banem :idea:
                      Z mojej strony EOT.
                      Best ET = 13.666
                      PerfectService by DGW

Komentarz

• irekk
                        L&K
                        • 2011
                        • 1093
                        • Octavia II (1Z3)
                        • CAXA 1.4 TSI 122 KM

Panowie, forum muli bo jest skanowane przez roboty a skrypt ma 6 lat co w IT jest jak porównanie Fiat 125p do nówki Octavii II FL RS A co do Westowatego to niech sobie pisze co chce, ja na jego wypowiedzi nie zwracam uwagi. Co do dziecinności to obaj ją prezentujecie w równym stopniu :kciukminus

Komentarz

• Mihau
                          RS
                          • 2009
                          • 7460
                          • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

Zamieszczone przez sesik
                          4x4BKF, to jest kolejny Twój topic o niczym i z tak zwanej dupy, co mnie obchodzi co pisze westowaty, jak chce fantazjować to niech fantazjuje, mnie i podejrzewać większość userów też to jebie, nie jest jedynym fantastą na forum, dopóki nie handluje oszukując to niech se piszę co chce.
                          +1

Nie karmić trola!
                          Tyle z mojej strony.

4x4BKF, jak masz problem z nim to zaznacz IGNORUJ i po kłopocie.
                          O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• 4x4BKF
                            L&K
                            • 2010
                            • 1279

Myślę że będziesz pierwszym dodanym do ignoruj. Za trolla :szeroki_usmiech
                            4x4

Komentarz

• piramida
                              RS
                              • 2009
                              • 12222
                              • Superb III (3V3)

Panowie najlepiej przypierdolić "swojemu" ostrzeżenie albo zamknąć temat a trol sie smieje....
                              superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                              http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Karql
                                L&K
                                • 2010
                                • 1124

4x4BKF, Mihauowi chodziło o Wesowatego, żeby go ignorować, bo to jest najlepsze rozwiązanie. On się karmi takimi tematami jak ten i przez to się jeszcze bardziej nakręca

Swoją drogą nie wiem za co ostatnio piramida, dostał ostrzeżenie, bo w jego wypowiedziach nie widziałem, żadnej agresji, ani kłótni

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

• Mihau
                                  RS
                                  • 2009
                                  • 7460
                                  • CHHA 2.0 TSI RS 230 KM

4x4BKF, LOL
                                  To sobie dodawaj, a troll był o westowatym, a nie o Tobie. Jak nie będziesz robił kolejnych tematów związanych z nim to może mu się odechce brandzlować nad jego miliardem koni i niutonów.

Comprende?

a tak btw.

Wnioskuję o zdjęcie bana dla sew1981, bo nie ma z czego ochłaniać. Jeden owocek za spam wystarczy. To bardziej westowaty zasługuje na bana za wypowiedź:
                                  Zamieszczone przez Westowaty
                                  dlatego mam 400 koni ii 1000 NM, a w drugim troche mneij.
                                  Dodatkowo woże pałke teleskopową przyada się.
                                  Wtedy się wyprzedza, zatrzymuje tkaiego amatora, i na poczatek w szybe, potem w nogi i wpier**, potem na policje.
                                  O2FL 1.8 TSI powered by DYNOSOFT

Komentarz

• 4x4BKF
                                    L&K
                                    • 2010
                                    • 1279

Zamieszczone przez Karql
                                    4x4BKF, Mihauowi chodziło o Wesowatego, żeby go ignorować, bo to jest najlepsze rozwiązanie. On się karmi takimi tematami jak ten i przez to się jeszcze bardziej nakręca

Swoją drogą nie wiem za co ostatnio piramida, dostał ostrzeżenie, bo w jego wypowiedziach nie widziałem, żadnej agresji, ani kłótni
                                    Odniosłem to do siebie.

Misiek poleciał wszystkim z wczorajszej dyskusji, nawet tylko za to że brali w niej udział.
                                    4x4

Komentarz

• misiekwaw
                                      RS
                                      S_OCP Member
                                      • 2004
                                      • 7715
                                      • Ford

wiesz co 4x4BKF...

Z jednej strony się cieszę że chciało Ci się przeprowadzić to śledztwo, bo postać którą wziąłeś pod lupę jest jaka jest. Z drugiej jednak strony Twoje wypowiedzi zarówno w tym jak i w wielu innych tematach świadczą o tym, że Twoją osobę od określeń jakimi opisujesz bochatera tego wątku dzieli jedynie cienka czerwona linia.

Zamieszczone przez piramida
                                      Panowie najlepiej przypierdolić "swojemu" ostrzeżenie albo zamknąć temat a trol sie smieje....
                                      Wydawało mi się do tej pory, że jesteś na tyle rozsądnym człowiekiem, że zrozumiesz że jak ktoś prosi żeby nie śmiecić bo grożą za to określone konsekwencje, to nie należy tego robić. I nie jest ważne czy "swój" czy "obcy". Nie widziałem żeby coś Cię specjalnie powstrzymywało od wdawania się w dyskusje z jak to określiłes trollem.
                                      Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
                                      http://www.disi-tune.pl
                                      Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
                                      Był WRX
                                      Była Octa

Komentarz

• 4x4BKF
                                        L&K
                                        • 2010
                                        • 1279

Zamieszczone przez Mihau

Wnioskuję o zdjęcie bana dla sew1981, bo nie ma z czego ochłaniać. Jeden owocek za spam wystarczy. To bardziej westowaty zasługuje na bana za wypowiedź:
                                        Zamieszczone przez Westowaty
                                        dlatego mam 400 koni ii 1000 NM, a w drugim troche mneij.
                                        Dodatkowo woże pałke teleskopową przyada się.
                                        Wtedy się wyprzedza, zatrzymuje tkaiego amatora, i na poczatek w szybe, potem w nogi i wpier**, potem na policje.
                                        Tu zgoda, popieram zdjęcie bana sewowi.

[ Dodano: Sro 28 Wrz, 11 13:13 ]
                                        Zamieszczone przez MisiekWAW
                                        wiesz co 4x4BKF...

Z jednej strony się cieszę że chciało Ci się przeprowadzić to śledztwo, bo postać którą wziąłeś pod lupę jest jaka jest. Z drugiej jednak strony Twoje wypowiedzi zarówno w tym jak i w wielu innych tematach świadczą o tym, że Twoją osobę od określeń jakimi opisujesz bochatera tego wątku dzieli jedynie cienka czerwona linia..
                                        Dobrze zauważyłeś. Dzieli nas. Dokładnie.
                                        Mi honor nie pozwoli jej przekroczyć, a jemu strach.
                                        Trzeba być zakompleksionym dupkiem żeby sobie "dodawać" furami i osiągami na forum, udawać kozaka a potem wstać zza kompa żeby w łazience wyciskać pryszcze i golić pojedyncze włoski pożyczonym w tajemnicy od ojca polsilverem.
                                        A jeszcze większym kretynem trzeba być, żeby myśleć, że na forum jest stado pelikanów co wszystko w locie łykają ze smakiem.
                                        4x4

Komentarz

• Karql
                                          L&K
                                          • 2010
                                          • 1124

MisiekWAW, jak chodzi o piramidę to z tego co widziałem, to nie kłócił się ani nic tylko analizował, czy miałby start do mesia o podanych parametrach + przytaknął LE-CEowi, że fajnego Dodgea wrzucił

Zresztą to tylko ostrzeżenie nie ma co się nad nim rozwodzić - i tak mają na krócej niż ja

-> MOJA SKODA <-

Komentarz

to sie dalo wyczuc od poczatku i to nie teraz tylko kiedys gdy Westowaty pojawil sie i blyskal pierwszy raz, wtedy ludzie go zlali dlatego teraz zdziwilem sie ze co poniektorzy lykneli bo kto z takimi pieniedzmi trzaska foty komorka i to jeszcze taka gowniana.Dane techniczne, np. Avensis z kosmosu, ech...

Komentarz

• Westowaty
                                              Drive
                                              • 2010
                                              • 55

Haha.
                                              Ale owoc twojej glupoty oraz zazdrości wypłynął.
                                              Chodź wpadnij do Warszawy na bielany. Obejrzysz i skończysz sypać te swoje czerstwe gadki jak połowa tych czereśniaków. Możesz sobie ostrzeżenia wrzucać. Rejestrowac po portalach nie wolno?!.
                                              Komizm pierwsza klasa.
                                              ah ta zazdrość.
                                              Ale co...
                                              Lepiej dopiec.
                                              Żałosne to jest...

Komentarz

• piramida
                                                RS
                                                • 2009
                                                • 12222
                                                • Superb III (3V3)

Panowie, osobiście nie czuje żadnej urazy do moderatora za ostrzezenie które dostałem wraz z innymi osobami, generalnie wszyscy dalismy sie ponieśc bez sensownej dyskusji która sie nawiązała z westowatym ale można było to inaczej rozwiązać, wystarczyło tylko słowo od Miśka co by przymknąc jadaczki bez koniecznosci dawania ostrzeżeń.
                                                Druga sprawa co mnie bardziej wkur..ła to zamknięcie tematu w off topicu sew81 który dodatkowo dostał po dupie za wypowiedzenie sie publicznie w kwestii zaistniałej sytuacji.

[ Dodano: Sro 28 Wrz, 11 14:09 ]
                                                Westowaty, kolego ale od czeresniaków to nie musisz tutaj obrażać ludzi.
                                                superb combi 2.0TSI 4x4 DSG L&K 393PS/509Nm stage 2 by CS
                                                http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...er=asc&start=0

poprzednio octa 2.0tdi 260PS/500Nm http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=38983&start=0

Komentarz

• Westowaty
                                                  Drive
                                                  • 2010
                                                  • 55

Zamieszczone przez piramida
                                                  Panowie, osobiście nie czuje żadnej urazy do moderatora za ostrzezenie które dostałem wraz z innymi osobami, generalnie wszyscy dalismy sie ponieśc bez sensownej dyskusji która sie nawiązała z westowatym ale można było to inaczej rozwiązać, wystarczyło tylko słowo od Miśka co by przymknąc jadaczki bez koniecznosci dawania ostrzeżeń.
                                                  Druga sprawa co mnie bardziej wkur..ła to zamknięcie tematu w off topicu sew81 który dodatkowo dostał po dupie za wypowiedzenie sie publicznie w kwestii zaistniałej sytuacji.

[ Dodano: Sro 28 Wrz, 11 14:09 ]
                                                  Westowaty, kolego ale od czeresniaków to nie musisz tutaj obrażać ludzi.
                                                  piramida zrozum, ja nie lubię jak mnie ktoś oczernia. To jest zwykła zazdrośc. Sam nie mam to muszę innemu dopiec.
                                                  Przepraszam jak kogoś urazilem, ale kto tutaj pierwszy wyskocz z trolami, małolatami.

Sam nie masz to innych nie obrażaj bo ja się mogę smiać z Ciebie ale bardziej uszczypliwie.

Komentarz

Pracuję...