Proszę o moderatora/administratora o usuniecie tematu nic nie wnoszącego na to forum.
Nasz forumowy detektyw nic szczególnego nie znalazł, oprócz profesjonalnej błazenady.
fabrycznie 360km i 830 nm. Wersje De
wersja francuska i blegijska ma 314 i 730 jak w E klasie.
NP
wersja 270 CDI
ma
we francji 177
blegi 163
w DE i reszcie 170.
Ja nei wymyślam.
Lat mam 27... i klamac nie zamierzam bo przed nikim sie popisywac nie musze, a chcialem sie czegos dowiedziec. Samochodow mialem kilka, ale co zazdrosc robi z ludzmi :roll:
popieram 4x4BKF
dobrze ze temat powstal. bo chcac nie chcac taki pan W moze kogos wprowadzic z czyms w blad i narazic nic nie podejzewajacego forumowicza na koszty
Albo pokaż chociaż jakieś link do tego silnika, bo Wujek Google polegl i jest tylko V8 314KM/730Nm co po programie ma dopiero 350KM/800Nm.
A co do zazdrości czy nie zazdrości to niestety chyba zapracowałeś sobie na takie powiedzmy to "traktowanie" przez niektórych postem:
Zamieszczone przez Westowaty
'Dlatego mam 400 koni ii 1000 NM, a w drugim troche mneij.
Dodatkowo woże pałke teleskopową przyada się.
Wtedy się wyprzedza, zatrzymuje tkaiego amatora, i na poczatek w szybe, potem w nogi i wpier**, potem na policje.
Bo trochę for internetowych "przetrenowałem" w swoim życiu i większość takich postów piszą napinacze internetowi z onetu czy innych portali co w rzeczywistości są jakieś małolaty z jakimiś kompleksami (nie mówię, że Ciebie też się to tyczy)
oczywiście, że moge wrzucić wszsystko ale zosta lem urazony. Pisaniem bzdur. POza tym na jednym z for Mercedesowskich przyjechał pewien uzytkownik i spojrzał. zaprzestal czerstwych gadek. Ja chyba tez nie bede sie znizal do waszego poziomu bo i tak pobijecie mnie doświadczeniem. Pewne sformulowanie jest w internecie. Mlodziez z tego forum pewnei wie.
0 szacunku wiec najpierw oczekuje przeprosin potem mozemy rozmawiac dalej.
miałem nie czytać tego ale wciąga jak najlepszy brukowiec Fakt. :lol:
A tak naprawdę daj VIM i symbol silnika jesli taki istnieje i będzie po sprawie.
albo kawałek fotki z dowodu rejestracyjnego gdzie jest na[pisana moc bez danych osobowych i numeru a udowodnisz inny że to oni są błaznami a nie ty o ile to możliwe.
[b]SPOT OLSZTYN ostatni piątek miesiąca godz.19.00 parking przed TP SA
Westowaty, mam 23 lata, więc jestem jeszcze gówniarzem, jestem też fanem Mercedesów i naprawdę jestem pełen podziwu dla Ciebie.
Prawdziwy z Ciebie bajkopisarz :lol:
Próbowałem - jak mi Adela miłą - dogadać mniejszy wymiar kary, jak z tymi na drodze w białych czapeczkach ( a ksywkę znacie ) :wink:
Choćby tak pół, na pół - i dupa blada !
Twarde to, to jak damasceńska stal, a mówią, że tylko ryby nie biorą
Na DVD nagrane i burmistrz pilnuje chyba nagrań :szeroki_usmiech
Cóż PANOWIE, ta czerwień jak szturmówki, pod dowodem świadczy, żeśmy walecznym narodem i nie damy ziemi ........... :box2
Po prawdzie, mego kota w gruchach trochę ten lampasik ożywił ale do takich zmian, trza mieć subtelne oko, a nie każdy je posiada :wink: :diabelski_usmiech
Próbowałem - jak mi Adela miłą - dogadać mniejszy wymiar kary, jak z tymi na drodze :wink:
Choćby tak pół, na pół - i dupa blada !
Twarde to, to jak damasceńska stal a mówią, że tylko ryby nie biorą
Na DVD nagrane i burmistrz pilnuje chyba nagrań :szeroki_usmiech
Cóż PANOWIE, ta czerwień jak szturmówki, pod dowodem świadczy, żeśmy walecznym narodem i nie damy ziemi ........... :box2
Po prawdzie, mego kota w gruchach trochę ten lampasik ożywił ale do takich zmian, trza mieć subtelne oko, a nie każdy je posiada :wink: :diabelski_usmiech
Komentarz