daj szanse do końca przyszłego tygodnia, niektórzy zamiast fajnie się bawić w Wawie na marszach niepodległościowych wzięli rodzinki i już w czwartek wyjechali w siną dal .
sam się cały czas zastanawiam
Bo troche mońcicie z tymi rejestratorami, raz chcecie gs600 a potem nagle dwie listy gs600 i dr400g a teraz tylko dr400g ; p
Jakby to było lepiej przedstawione w sensie zapodane skąd dokładnie bedzie zakupione, w jaki sposób, cena dokładna kamerki + koszt wysłania, ewentualne Cło+vat wtedy każdy by miał lepszą na to perspektywę.
Ludziska musi być nas 10, aby zakupić DR400.
Skoro różnica jest 30 $ i prawie tyle kosztuje karta microSD 16Gb (ok 80-90zł), której brakuje z gs600 to nie ma się co zastanawiać.
człek jeszcze się waha, więc trzeba by było użyć dodatkowych argumentów :!:
loru
zważ, że plusem wydatku pozostaną fotelowe "okazjonalne" sesje filmowe, gdzie przeglądając zawartość pamięci, można ewentualnie ocenić, która z przygód pozostawiła ślady na tapicerce sufitu :diabelski_usmiech
bo w indywidualnej pamięci z takich akcji pozostaje niewiele a i zarejestrowany film bywa nie z tego ujęcia "kamery" co nie oddaje faktycznego obrazu miłego poniekąd zdarzenia
Loru - nawet zastanow sie jeszcze 1-2 dni, bo lepiej zebys mial 100% pewnosci i byla to przemyslana decyzja. Szkoda sie wycofywac po zamowieniu, bo zrobi sie klopot dla reszty :/
Loru - nawet zastanow sie jeszcze 1-2 dni, bo lepiej zebys mial 100% pewnosci i byla to przemyslana decyzja. Szkoda sie wycofywac po zamowieniu, bo zrobi sie klopot dla reszty :/
już się zastanowiłem, co prawda słono przepłacam za kartę ale rozumiem , że nie ma opcji kupna bez karty.
bzyq_74, to moze jedna paczka pojdzie do ciebie? a 2 w inny region? co do kosztow dokladnie chlopaki okreslcie temat komu robimy przelew i czekamy na mikołaja ;D :szeroki_usmiech
no dokładnie, wawa opisana, można jak się Le-Ce zgodzi wysłać do niego bo ja mieszkam w Wołominie wiec mam niedanego a Michal_ts z warszawski też ma bliziutko.
Komentarz